QUOTE(Sola @ 2007 11 22, 10:39)
As vakar kepiau
as nedejau idaro,bet jei nori gali det.Cia kaip nuotaika
bulves supjausciau skiltelem ir paviriau kokias 7-10min,tada kepiau apslakstytas aliejum ir prieskoniais ir nebuvo sausos,nes prisitrauke vandens.Kepiau 180 C orkaitej apie valanda,cia ir priklauso kokio dydzio sraiges.Man is kilogramo sprandines isejo 7 sraiges,tai 2kg iseitu apie 14-15.
..o gal ir daugiau ,sunku pasakyt,kai nedarius.
QUOTE(daividija @ 2007 11 22, 10:49)
As irgi kepiau,nedejau idaro,tik sviestu aptepiau,o laiko as net nezinau,paziurejau,kad jau graziai rusvos ir istraukiau,niekad neziuriu laiko
O bulves,kaip
Sola rase labai gerai,apvirti,supjaustyti skiltelemis ir apkepti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 11 22, 11:01)
man labai sausos gavosi...
iki šiol voliojasi šaldytuve..niekas nevalgo..
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 22, 11:30)
As siandien irgi ruosiuos kepti
Skaiciau, kad kepa apie valanda. Tik as galvoju i vidu det seimininkes ta zalia sviesta, o ne paprasta
aciu uz atsakymus
na tai as pirksiu tada apie 2 kg mesos
ir lasinuku rukytu turim, bandysiu plona riekele idet gal tada
pagrindineje foto tai tos bulves man be galo skaniai atrodo, tokios ne sausos
tai tada as irgi biski pavirsiu
o kas cia yra tas zalias sviestas?
ir beje raso ten apie ta padaziuka prie sraigiu, kad jis su zalumynais, kazin siuo laikotarpiu kokiu tu zalumynu prideti
svieziu kai nebera