Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mindira @ 2007 11 21, 22:44)
Norejau jusu paklausti kas kepete sraiges? ar dejote su kokiu idaru? ir kaip tas bulves taip skaniai iskepti, kad jos nebutu sausos?  g.gif

ir kiek nugarines reiketu 10 zmoniu  blush2.gif

nejaugi niekas nekepete unsure.gif
beje kiek laiko tas sraiges reikia kepti orkaiteje? ta pagrindini recepta buvau radus, bet apie laika ten nieko neraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 11 21, 20:49)
mes jau po vakarienes 4u.gif  fotoreportazas:

vistienos krutinele supjaustom juostelem,apibarstom vistienos prieskoniais ir pinam kasas biggrin.gif  paliekam porai val,valandai..
user posted image

po to jas pakepam keptuvej:
user posted image

patiekam su kuo,kam skanu,mes valgem su ryziais(ryziai,apkepintos morkos,petrazoles)ir salotomis(pekino kopustas,pomidoras,kukuruzai,majonezas):
user posted image

skanaus 4u.gif


essen.gif essen.gif essen.gif kaip skanei atrodo thumbup.gif butinai reiks pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 21, 23:44)
Norejau jusu paklausti kas kepete sraiges? ar dejote su kokiu idaru? ir kaip tas bulves taip skaniai iskepti, kad jos nebutu sausos?  g.gif

ir kiek nugarines reiketu 10 zmoniu  blush2.gif



QUOTE(mindira @ 2007 11 22, 11:15)
nejaugi niekas nekepete  unsure.gif
beje kiek laiko tas sraiges reikia kepti orkaiteje? ta pagrindini recepta buvau radus, bet apie laika ten nieko neraso  g.gif


As vakar kepiau thumbup.gif as nedejau idaro,bet jei nori gali det.Cia kaip nuotaika biggrin.gif bulves supjausciau skiltelem ir paviriau kokias 7-10min,tada kepiau apslakstytas aliejum ir prieskoniais ir nebuvo sausos,nes prisitrauke vandens.Kepiau 180 C orkaitej apie valanda,cia ir priklauso kokio dydzio sraiges.Man is kilogramo sprandines isejo 7 sraiges,tai 2kg iseitu apie 14-15. g.gif ..o gal ir daugiau ,sunku pasakyt,kai nedarius.
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 22, 09:15)
nejaugi niekas nekepete  unsure.gif
beje kiek laiko tas sraiges reikia kepti orkaiteje? ta pagrindini recepta buvau radus, bet apie laika ten nieko neraso  g.gif

As irgi kepiau,nedejau idaro,tik sviestu aptepiau,o laiko as net nezinau,paziurejau,kad jau graziai rusvos ir istraukiau,niekad neziuriu laiko blush2.gif O bulves,kaip Sola rase labai gerai,apvirti,supjaustyti skiltelemis ir apkepti thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai gaminau paštetą. Prireikė ~ 600-700 gr. jautienos kepenų, ~ 150 gr. lašinukų, švairių prieskonių. Viriau gerą valandą - kol viskas suminkštėjo. Tada sumaliau, supylaiu likusį skystį ir užvirinau puode. Į masę dar primečiau spanguolių ir viską suverčiau į formą. Mmmm... kaip buvo skanu smile.gif
Papildyta:
O štai kaip atrodė galutinis produktas. Spanguolės tikrai labai praturtino skonį.
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 22, 10:15)
nejaugi niekas nekepete  unsure.gif
beje kiek laiko tas sraiges reikia kepti orkaiteje? ta pagrindini recepta buvau radus, bet apie laika ten nieko neraso  g.gif

man labai sausos gavosi... g.gif iki šiol voliojasi šaldytuve..niekas nevalgo.. doh.gif
Atsakyti
O čia - daržovių apkepas smile.gif
Į kepimo formą sudėjau brokolius, žiedinius kopūstus, morkas, žirnelius, šparagines pupeles, vieną bulvę, svogūną. Užbarščiau prieskoniais ir užpyliau kiaušinio-majonezo-pieno-miltų plakiniu. Ant viršaus užberta tarkuoto sūrio. Viską įkišau į orkaitę ir gerą pusvalandį pakepiau aukštoje tempeteratūroje. labai buvo skanu su sluoksniuotos tešlos liežuvėliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 22, 11:15)
nejaugi niekas nekepete  unsure.gif
beje kiek laiko tas sraiges reikia kepti orkaiteje? ta pagrindini recepta buvau radus, bet apie laika ten nieko neraso  g.gif

As siandien irgi ruosiuos kepti bigsmile.gif Skaiciau, kad kepa apie valanda. Tik as galvoju i vidu det seimininkes ta zalia sviesta, o ne paprasta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 22 lapkričio 2007 - 11:31
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 11 22, 12:01)
man labai sausos gavosi...  g.gif  iki šiol voliojasi šaldytuve..niekas nevalgo.. doh.gif


jei per sausos,tai bandyk daryt is sprandines ir gali dar idet pora juosteliu lasinuko,ar daryt su kokiu nors idaru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sola @ 2007 11 22, 10:39)
As vakar kepiau thumbup.gif as nedejau idaro,bet jei nori gali det.Cia kaip nuotaika biggrin.gif bulves supjausciau skiltelem ir paviriau kokias 7-10min,tada kepiau apslakstytas aliejum ir prieskoniais ir nebuvo sausos,nes prisitrauke vandens.Kepiau 180 C orkaitej apie valanda,cia ir priklauso kokio dydzio sraiges.Man is kilogramo sprandines isejo 7 sraiges,tai 2kg iseitu apie 14-15. g.gif ..o gal ir daugiau ,sunku pasakyt,kai nedarius.

QUOTE(daividija @ 2007 11 22, 10:49)
As irgi kepiau,nedejau idaro,tik sviestu aptepiau,o laiko as net nezinau,paziurejau,kad jau graziai rusvos ir istraukiau,niekad neziuriu laiko blush2.gif O bulves,kaip Sola rase labai gerai,apvirti,supjaustyti skiltelemis ir apkepti thumbup.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 11 22, 11:01)
man labai sausos gavosi...  g.gif  iki šiol voliojasi šaldytuve..niekas nevalgo.. doh.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 22, 11:30)
As siandien irgi ruosiuos kepti  bigsmile.gif  Skaiciau, kad kepa apie valanda. Tik as galvoju i vidu det seimininkes ta zalia  sviesta, o ne paprasta  thumbup.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif rolleyes.gif
na tai as pirksiu tada apie 2 kg mesos ax.gif ir lasinuku rukytu turim, bandysiu plona riekele idet gal tada g.gif
pagrindineje foto tai tos bulves man be galo skaniai atrodo, tokios ne sausos tongue.gif
tai tada as irgi biski pavirsiu g.gif
o kas cia yra tas zalias sviestas?
ir beje raso ten apie ta padaziuka prie sraigiu, kad jis su zalumynais, kazin siuo laikotarpiu kokiu tu zalumynu prideti g.gif svieziu kai nebera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 22, 11:00)
aciu uz atsakymus  4u.gif  rolleyes.gif
na tai as pirksiu tada apie 2 kg mesos  ax.gif ir lasinuku rukytu turim, bandysiu plona riekele idet gal tada  g.gif
pagrindineje foto tai tos bulves man be galo skaniai atrodo, tokios ne sausos  tongue.gif
tai tada as irgi biski pavirsiu  g.gif
o kas cia yra tas zalias sviestas?
ir beje raso ten apie ta padaziuka prie sraigiu, kad jis su zalumynais, kazin siuo laikotarpiu kokiu tu zalumynu prideti  g.gif svieziu kai nebera  doh.gif

nezinau koks ten padazas,gali i majonezo-kecupo padaza pripjaustyti marinuotu agurkeliu,toks irgi neblogas padazas,beje ,cia turbut kazkur ir skaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 11 22, 12:46)
nezinau koks ten padazas,gali i majonezo-kecupo padaza pripjaustyti marinuotu agurkeliu,toks irgi neblogas padazas,beje ,cia turbut kazkur ir skaiciau blush2.gif

nu tai cia tas pats ir buvo, kad pritarkuoti agurko, ir deti zalumynu, tai kazin kokie tiktu g.gif
Atsakyti