Kotletukai su kojelem (is maximos zurnaliuko)
labai skanus patiekalas,superinis
6 blauzdeles
2 riekes batono
1 kiausinis
100gr. grietineles
50gr. sviesto
druskos,pipiru
nukaulinti mesa,sumalti,batona ismirkyti grietinelej,ir sumaisyti su sviestu,tada viska sumaisyti su mesa ir vel permalti,pasudykite.Dregnomis rankomis formuokite kotletuka ir ikiskite kaula,tada voliokite kiausinio ir likusios grietineles plakinyje ir i miltus,apkepti keptuvej is abieju pusiu,o tada pasauti i orkaite 200 laipsniu temperaturoj 20 min.
labai skanu
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 26, 15:46)
as kepiau pyragelius su farsu ir pievagrybiais, tai visiems labai patiko
o pievagrybius apkepinai?
kepsnys su svogūnų plutele
1,8 kg kumpio, 4-5 svogūnų, 4 šaukštų pomidorų tyrės, 1 trynio. 100g fermentinio sūrio, 1/2 citrinos žievelės, pipirų, petražolių, druskos, aliejaus kepti. MARINATUI: 1/2 obuolių acto, 5 šaukštų pomidorų tyrės, 1/2 citrinos sulčių, pipirų, druskos.
marinate kumpį marinuoti parą. Tada kartu su visu marinatu kumpį dėti į skardą ir kepti 1,5 val vis apliejant susidariusiu skysčiu. (mes kepėme iš pradžių rankovėje, tai nelaistėme).
keoptuvėje pakepinti svogūnus, įdėti pomidorų tyrės, prieskonių. Kai masė atvės, įleisti trynį, tarkuotą sūrį, citrinos žievelę tarkuotą, petražoles ir viską išmaišyti.
įpjauti keliose vietose kumpį, prikimšti ta svogūnų mase, likusią svogūnų masę užtepti ant viršaus ir kepti dar apie 1 val.
patiekti karštą su bulvėmis, svogūnais, morkomis.
Papildyta:
troskinta vista
vista supjaustyt gavaliukajs,pamarinuot,apkept pavoliota miltuose,tada i puoda sviesto,sluoksni svogunu,sluoksni morku,vista ,vandens,krapu,petrazoliu ir troskinam,supilam 200gr. grietineles ir sauksta miltu
Papildyta:
farso pyragas
400gr. farso
150gr. grybu
300gr. kopustu
1 poras 2 galvutes svoguno
viska pakept keptuvej,tada prieskoniai,sojos padazas,ir 2 tryniai ,ismaisyti,deti ant sluoksniuotos teslos laksto,susukti,aptepti kiausinio plakiniu,uzbarstyti sezamo,ir kepti 35 min. 180 laipsniu karsty
1,8 kg kumpio, 4-5 svogūnų, 4 šaukštų pomidorų tyrės, 1 trynio. 100g fermentinio sūrio, 1/2 citrinos žievelės, pipirų, petražolių, druskos, aliejaus kepti. MARINATUI: 1/2 obuolių acto, 5 šaukštų pomidorų tyrės, 1/2 citrinos sulčių, pipirų, druskos.
marinate kumpį marinuoti parą. Tada kartu su visu marinatu kumpį dėti į skardą ir kepti 1,5 val vis apliejant susidariusiu skysčiu. (mes kepėme iš pradžių rankovėje, tai nelaistėme).
keoptuvėje pakepinti svogūnus, įdėti pomidorų tyrės, prieskonių. Kai masė atvės, įleisti trynį, tarkuotą sūrį, citrinos žievelę tarkuotą, petražoles ir viską išmaišyti.
įpjauti keliose vietose kumpį, prikimšti ta svogūnų mase, likusią svogūnų masę užtepti ant viršaus ir kepti dar apie 1 val.
patiekti karštą su bulvėmis, svogūnais, morkomis.
Papildyta:
troskinta vista
vista supjaustyt gavaliukajs,pamarinuot,apkept pavoliota miltuose,tada i puoda sviesto,sluoksni svogunu,sluoksni morku,vista ,vandens,krapu,petrazoliu ir troskinam,supilam 200gr. grietineles ir sauksta miltu
Papildyta:
farso pyragas
400gr. farso
150gr. grybu
300gr. kopustu
1 poras 2 galvutes svoguno
viska pakept keptuvej,tada prieskoniai,sojos padazas,ir 2 tryniai ,ismaisyti,deti ant sluoksniuotos teslos laksto,susukti,aptepti kiausinio plakiniu,uzbarstyti sezamo,ir kepti 35 min. 180 laipsniu karsty
WANDA, patiekaliukai atrodo super
QUOTE(Sonatina @ 2007 11 26, 14:13)
o kur jus matot nesazininguma? parasiau kad pasiskolinta is sm platybiu,tingejau ieskot recepto nukopinau is savo saraso,kur cia nesazine? prasom isiskaityt i zodzius,pries ka nors bandant gedint manau,jei bijot kad kazkas gamins pagal jusu receptus tai netalpinkit i interneta,as asmeniskai beveik visus man patikusius patiekalus nusikopinu sau,cia nusikaltimas?
Wanda - super!!
O Mmergyte teisi, ash taip pat nusikopijuoju sau, kas patinka, nes paskui labai sunku ieshkoti, juk visko tiek daug...
O Mmergyte teisi, ash taip pat nusikopijuoju sau, kas patinka, nes paskui labai sunku ieshkoti, juk visko tiek daug...
QUOTE(WANDA @ 2007 11 26, 16:05)
kepsnys su svogūnų plutele
visi vaizdeliai labai niam niam
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2007 11 26, 19:24)
Wanda - super!!
O Mmergyte teisi, ash taip pat nusikopijuoju sau, kas patinka, nes paskui labai sunku ieshkoti, juk visko tiek daug...
O Mmergyte teisi, ash taip pat nusikopijuoju sau, kas patinka, nes paskui labai sunku ieshkoti, juk visko tiek daug...
tuo labiau, kad ne visi patiekalai yra asmeninė kūryba
QUOTE(Lakūdra @ 2007 11 26, 15:55)
o pievagrybius apkepinai?
taip ir farsa ir uzpyliau siek tiek ketcupo
Papildyta:
WANDA, o kiek laiko uzima laiko padaryt kojeles?
Mano patiekaliukas
Vistienos krutinele, cukinija, morkytes, svogunas, cesnakas,ryziai, padazas - Magic Asia. Skanaus
Vistienos krutinele, cukinija, morkytes, svogunas, cesnakas,ryziai, padazas - Magic Asia. Skanaus
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 26, 20:29)
Mano patiekaliukas
Vistienos krutinele, cukinija, morkytes, svogunas, cesnakas,ryziai, padazas - Magic Asia. Skanaus
Vistienos krutinele, cukinija, morkytes, svogunas, cesnakas,ryziai, padazas - Magic Asia. Skanaus
oij, net seile nutyso..
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 26, 20:20)
taip ir farsa ir uzpyliau siek tiek ketcupo
Papildyta:
WANDA, o kiek laiko uzima laiko padaryt kojeles?
Papildyta:
WANDA, o kiek laiko uzima laiko padaryt kojeles?
nukaulinimas 10 min.
mases paruosimas 5min.
apkpimas 10 min
orkaitej 20 min
kokie receptukai, ypač tas viniotinis su kopūstais ir vištienos troškinys