gaminau ir aš naujametiniam stalui tiramisu torčiuką

gaminau pagal šitą receptą:
http://www.manovirtu...i/tiramisu.htmltik kai sluoksniavau ant sausainiu barsčiau kakavos o tik paskui kremą... vėl sausainius, kakavą ir kremą... gavosi trys sluokniai

kremas gavosi tirštas ir tikrai buvo normalus torčiukas

niekas neišskydo
skanumo taip pat laaabai skanus... dėl paskutinio gabalėlio vos nesusimušėm
dabar mano pastebėjimai...
-kadangi užsimušdama ieškojau tų sausainių, tai radusi paskutinėj parduotuvėj iš tos laimės nebepažiūrėjau iš kur jie.. aišku buvo ne itališki, o vokiški

tai kažkiek patęžo, bet ne košė

bandysiu dar kada bet tik tada kai rasiu itališkų pirščiukų...
-kavą pasidariau gerą, spaudiminę ir stiprią.... nu an paragavus pasirodė stipri.. bet pačiame torte to stiprumo nessijautė

norėjosi kad labiau kava jaustųsi, taigi kt kart darysiu daaaaug stipresnę...
ir sunkiausia man buvo tuos žirštelius mirkyt

ten kosminiu greičiu reik juos įmerkt... bet paskui įsivažiavus visai gerai ėjosi
tai va iš tokių produktėlių:

turim tokį rezultatą:

prapjauto nenufotkijau nes nespėjom