Turejau gimdyti 2006-10-02, o viskas yvyko 2006-09-04.
Ta nakti nuejome gana velai miegoti.Apie 2 val nakties pabudau pajutusi, kad slampa kojos.Dar pamaniau:nejau nebelaikau slapimo

Taip pamaniau, nes esu girdejusi, jog kai kurioms nestukems taip buna, o beja juk dar ne laikas gimdyti.Po keliolikos min pajutau nestiprius skausmus.Pazvelgusi y laikrodi pamaciau, jos skausmai kartojasi kas 15 min.Ir tik tada suprataau, jog nubego vandenys ir prasidejo saremiai

Pazadinau vyra.Jis sako-vaziuojam y ligonine, o as- dar palaukim

Ko gero taip pasireiske baimes jausmas.Kaip bebutu apie 4 val ryto buvome ligonineje.Gimdziau be nuskausminamuju. Skausmas buvo nepakeliamas.

, o kai suleido skatinamuju, skausmas padaznejo ir pastiprejo.Neveltui akuserei uzmeciau is kojos y nosi

Gimdziau labai sunkiai, mazule niekaip negalejo ateiti y si pasauli. Neystengiau.Jau rekte isrekiau-gana, nebegaliu. Bet juk mergyte buvo jau pakeliui, tad negalejau nuleisti ranku.Akusere dar pasake-juk tu dusini savo vaika. Na tada taip pradejau stumti, jog truko man akiu kapiliarai. Akys apsipyle krauju.Dar po gimdyo daugiau nei menesi vaiksciojau raudonomis akimis.Labai dziaugiuosi jog gimdyme dalyvavo vyras. Jo paramos ir tvirtu ranku ta nakti ypatingai reikejo.Jis padejo man fiziskai, o svarbiausia moraliskai.
Ir pagaliau 10.30 val gime mazute mergyte.43 cm ir 2 kg 135g. Pamaciau jos tik pamelusia galvute ir juodus plaukucius(beja dabar ji sviesiu plaukuciu)ir isgirdau tylu verksma panasu y juoka.

Parode ja man susukta y pleda ir isnese.Dar gulejau praskiestomis kojomis, kai akusare palei nosi man pakiso placenta ir pasake-Ziurek, mergyte gime po laiminga zvaigzde, kad isgyveno tavo pilve

Tik veliau suzinojau, kodel akusere taip pasake. Mat mano mazulyte mano pilvuke gavo labai mazai maistuko, nes blogai buvo prisitvirtinusi prie placentos...
Po keliu val nuskubejau y naujagimiu reanimacini(anksciau neleido eiti).Dievuliau, tokia mazyte guli inkubatoriuje prijungta su daug daug visokiu aparatu... :verkiu:Mat ji nekviepavo pati, tad buvo paduodamas deguonis ir y tracheja vesta kazkokia zarnele.Pati neturejo jegu valgyt, tad buvo zonduojama.... Kaip suspaude sirdi, net sunku nupasakoti.Uz ka mano vaikas tik isvydes si pasuli turi kenteti???
Po savaites mus israse is reanimacinio ir perkele y siauliu vaiku ligu klinika y ,,antraji etapa,,(skyrius taip vadinasi)ten ji dar gulejo inkubatoriuje, bet jau su manimi vienoje palatoje. Ten mokemes palaikyti kuno temperatura, kad nebereiktu inkubatoriaus, mokemes valgyti is buteliuko(zysti ji buvo per silpna, o ir pieno neperdaugiausia turejau), kad nebereiktu zonduoti jos.Taip prabuvome beveik 3 savaites.Mazoji pradejo stipreti, valgyti is buteliuko, palaikyti kuno t mus isleido namo.
Po gimdymo ligonineje praleidome apie menesi. Bet to menesio nebenoriu nei atsiminti....
Dabar mano mazytei jau 1 m ir 3 men. Be galo judri ir energinga, nenustygstanti vietoje, linksma.....

Beje labai mazai sergame, kuo labai dziaugiuosi

Nes mane buvo nugazdine, mat per anksti gime vaikuciai atseit daznai serga.Ji sveikut sveikutele. Per jos 15 men gyvenimo sirgo tik 3 kartus slogomis ir nieko rimciau.
Stai taip mano angelelis atkeliavo y sy pasauli