QUOTE(philipuks @ 2008 07 17, 17:27)
Mergaites gelbekit patarimais. Pagal pozymius slapimo pusles uzdegimas, nepadejo nei CARE LADY, nei Urinal, nei Brukniu arbata, nuejai pas daktare, rado 500 leukocitu slapime ir israse Cifran antibiotiku. Deja, jau 5 diena geriu, nieko nepadeda, kaip skaudejo taip skauda.Gal tik truputi maziau

O maitinu maziuka krutimi, dabar laikinai nutraukiau maitinima
sveika, man niekada nepadejo irgi tos care lady. cifrana ir as geriau, padejo, bet laikinai, paskui sugeriau norbactin septyniu dienu kursa ir praejo, dabar jau penktas menuo nera, o anksciau kas du menesius uzdegimas su kraujais. pamegink dar petrazoliu arbata, dabar yra sode zaliu, stipria, arbuzus valgyk. gal pas tave bakterija yra, kurios tie antibai tavo neuzmusa.. as dar furodonina geriu, bet man mama rusiska perka turgelyje...
uzjauciu, nes toks bjaurus dalykas tas salipimo taku uzdegimas, kad net priesui nelinkeciau.. as net del jo abrazija esu turejusi, kadangi antibu arkliska doze geriau.... tik neuzleiks, nes paskui jis apgydomas grizta daznai ir su kaupu... gerk daug skysciu, kad daug i siusintum..