Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpas laukimas

2007. Geguzes pabaiga. "Ko tai vel tie saltibarsciai man pilva pucia... Ir vel kelis kilogramus, matyt, priaugau... reik vaziuot i Ispanija, o visi vasariniai rubai pobaisiai atrodo"...
Tokios mano mintys buvo iki vizito pas ginekologe... Ir kokiom drebanciom kojom isejau is echoskopijos kabineto, kai man pranese, kad as jau 5 men. nescia! (del hormoniniu aspektu ir anksciau budavo, kad menesiniu nesulaukdavau kelis menesius + sumelavo keli testai + visai nepykino ir t.t.)
"Na, busimasis slaptasis agentas - taip uzsislaptines" - sake naujienu priblokstas vyras. Dziaugemes, stebejomes, vel dziaugemes, rupinomes, keiteme planus, laukeme...

2007. Rugsejis. Kadangi echoskopijos buvo atliktos jau esant brandziam nestumui - gimdymo data buvo nustatyta apytiksle. Bet, net ir po "datos" sunelis neskubejo i susitikima su laukainciais teveliais smile.gif Visa nestuma jauciasi puikiai, visi suskubti atlikti tyrimai rode kuo puikiausia kudikio bukle, todel ir i patologini gulti nebuvo reikalo. Sestadieni visgi su gydytoju nusprendeme, jog reikes antradieni gultis - baisu, kad nebutu pernesiojimo...
Ir ka jus manot? Visa savaitgali sapnavau du dalykus: 1. Nenoriu gultis i patologini ir ligoninej laukti gimdymo (o juo labiau - skatinamuju). 2. Nenoriu gimdyti 13-ta diena ax.gif Va cia mazylis mane ir "isgirdo" ! Nakti is pirmadienio i antradieni prasidejo saremiai ir antradieni vietoj patologinio atsiduriau gimdykloj!

Kokios ilgos tada ir kokios trumpos dabar man atrodo tos valandos!!! Koks dekingumas uzplusta visam personalui (gydytojui, akuserei, anesteziologei ir net valytojai), kurie stebejo, padejo, drasino, ramino.... ir... pagaliau.... sveikino!!!!
Jo didenybe epiduras leido pailseti ir visomis jegomis pasitikti mazyli - suneli stebukliuka ! Taip greitai jis atsidure pas mane ant krutines - toks gleznutis, tamsiais sulipusiais plaukuciais ir ieskanciomis akytemis wub.gif

Dabar musu Ricardeliui - beveik 3 men. Vis dar sunku patiketi, jog buvo toks trumpas laukimas ir yra tokia didele meile ! Meile sunui, kuris atejo kaip stebuklas ir suteike musu seimos gyvenimui naujos prasmes. Gal ir tiesa, jog vaikai patys pasirenka, kada ir kaip jiems gimti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagyrute: 03 gruodžio 2007 - 16:56
Labai grazi trumpa didziojo laukimo istorija wub.gif Sveikinu sulaukus sunelio 4u.gif Aukit ir stiprekit 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu jūsų šeimynėlę 4u.gif 4u.gif Tikrai labai trumpas laukimas buvo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
grazi istorija wub.gif aukit diduciai 4u.gif
Atsakyti
labai šilta ir miela trumputė istorija wub.gif wub.gif
Dar kartelį sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija wub.gif aukit sveiki, dideli ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
Gal ir tiesa, jog vaikai patys pasirenka, kada ir kaip jiems gimti ...
[/quote]

Absoliuti tiesa smile.gif

Aukit laimingi wub.gif
Atsakyti
Bagyrute,visko jums pacio pacio paciausio 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit disuciai ir bukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
RedMa, joločka, NaiLi, agnuska, Jurgachka, Gemux, Justynka - aciu, Jums, mielosios uz siltus zodzius ir palinkejimus !!!

Mes su suneliu ir Jums siunciame kuo nuosirdziausius palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
labai grazi ir trumpa istorija thumbup.gif
Atsakyti
Mažylis ne tik slapukų slapukas, bet dar ir labai klusnus vaikas, klausantis mamytės thumbup.gif Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Sveikinu susilaukus slapuko thumbup.gif
Atsakyti