QUOTE(BOMBONKE
@ 2008 01 17, 13:00)
nu tai super tada
Bambonkes sparneliai,
kaip uzsimaniau ,ir kokio bieso as cia uzejau ir dar tokiu laiku.
Dabar sapnuosiu sparnelius.
Noriu atsiprašyti kad nėra nuotraukos galutinio rezultato
Tiesiog nespėjau 
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės
Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo




Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės




Elena, atrodo turetu buti skanu 
tik turiu klausima, kiek laiko kepti ir mazdaug kokio karstumo temperaturoje?
tik turiu klausima, kiek laiko kepti ir mazdaug kokio karstumo temperaturoje?
Elena, aciu uz recepta
t=200~220°С kepiau apie 50 min.Dar prieš dedant į orkaitė porą lauro lapų įmečiau ir kmynais pabarsčiau
QUOTE(BOMBONKE
@ 2008 01 17, 22:47)
O kaip toki marinata padaryti?
QUOTE(Elena @ 2008 01 18, 08:37)
skaniai atrodo
Čia dėjau žalią
Bet manau galima pagal skonį improvizuoti
QUOTE(Elena @ 2008 01 18, 09:37)
Noriu atsiprašyti kad nėra nuotraukos galutinio rezultato
Tiesiog nespėjau 
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės
Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo




Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės




ir aš kepsiu
QUOTE(Elena @ 2008 01 18, 08:37)
[color=darkviolet]Noriu atsiprašyti kad nėra nuotraukos galutinio rezultato
Tiesiog nespėjau 
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės
Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės
labai skanu
tik aš kai noriu, kad greičiau iškeptų kiekvieną bulvikę atskirai į foliją suvynioju











