Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Lalaa @ 2008 01 06, 14:53)
labai paprasti, bet skanus kotletai  smile.gif

user posted image

kalakutienos farsas, smulkiai supjaustyti pievagrybiai, cesnakai, kiausiniai, saukstas manu kruopu, prieskoniai  ax.gif

mm... visai skaniai atrodo.... is nuotraukos atrodo tik kepti, netroskinai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 02, 14:11)
nieko ypatingo bet ....

uzmarinuota sprandine ir bulves su priekoniais

Ir aš dažnai kažką panašaus darau - dažniausiai perku minkštą mentę arba šoninę , daug prieskonių, česnakų,kmynų, majonezo ir palaikau parą laiko. Tada kepu arba folijoje arba rankoveje. Jo, mėsytė tai tikrai minkšta
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 06, 17:16)
mm... visai skaniai atrodo.... is nuotraukos atrodo tik kepti, netroskinai ar ne?


taip tik kepti ax.gif paukstienos farsas greitai paruosiamas, tai nera prasmes troskinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2007 12 28, 16:30)
O kodėl taip ilgai virei?  ax.gif 
Kiek žinau šaldytos daržovės išverda per 10-15 min., o žuvytei, ypač jei nedideli gabalėliai, irgi tiek užtenka

Aha būtent, lašišos negalima nei per ilgai kepti, nes paskui per sausa būna, nei kam tiek ilgai virti g.gif a va nebent darant žuvį su drebučiais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 06, 16:55)
taip tik kepti  ax.gif paukstienos farsas greitai paruosiamas, tai nera prasmes troskinti  ax.gif


Aš pirma dieną kepu, o likusius sekančią dieną patroškinu, dar daug daržovių pridedu - morkų, žirnelių, šparaginių pupelių. Ir greit ir vėl naujas patiekalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 06, 16:53)
labai paprasti, bet skanus kotletai  smile.gif

user posted image

kalakutienos farsas, smulkiai supjaustyti pievagrybiai, cesnakai, kiausiniai, saukstas manu kruopu, prieskoniai  ax.gif


O pievagrybius i pati farsa reikia deti ar kaip idara? g.gif gal ir labai kvailas tas mano klausimas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuoleee: 06 sausio 2008 - 19:34
QUOTE(barskuoleee @ 2008 01 06, 21:33)
O pievagrybius i pati farsa reikia deti ar kaip idara?  g.gif gal ir labai kvailas tas mano klausimas  doh.gif  blush2.gif

sian tingejau zaisti tai tiesiog smulkiai supjausciau, kartais kai yra noras ir laikas, siek tiek apkepinu kepuraites, o paskui dedu i kotleto vidu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 01 03, 09:21)
o tai kiaules ar jaucio liezuvi? Jei jaucio, tai as verdu 1,5-2 valandas, jei kiaules, tai maziau. Laukiam receptuko  mirksiukas.gif

As verdu apie dvi valanda,

O AR ZINOTE KD LIEZUVIS SKANESNIS PAMARINUOTAS MARINATE, O NE TIK DRUSKA, CESNAKIUKAIS IR PIPIRAIS O VIRTAME IR ATVESUSIAME MARINATE
Atsakyti
Musu vakariene:
smile.gif Zuikis: turejau kalakutienos farsho, tad cia zuikis a le kalakutas biggrin.gif ..
Radau sudziuvusio prancuzishko batono, uzpyliau karshtu vandeniu, suverciau farsha, imushiau 1 kiaushini, sutryniau kelias skilteles cesnako, iberiau juros druskos ir truputi manu kruopu (nes skystokas farshas buvo) - visa mase i kepimo inda, i vidu ispraudziau Rokishkio surio (galima deti bet ka, pvz virtus kiaushinius ar grybus) ir apdejau bulvytem.. (tiesa, baigiant kepti uzbarsciau raudonosios paprikos prieskoniais ir uztepiau shaukshta majonezo..del spalvos;)) :
(gavosi truputi beformis:) del skystesnio farsho, bet uz tai labai minkshtutis ir skanus...)
user posted image

user posted image
Atsakyti
clap_1.gif Na labai jau skaniai atrodo.Is pirmo zvilgsnio bulviu nepazinau blush2.gif
Atsakyti
Zuikis atrodo labai apetitnai bigsmile.gif niekad nesu zuikio kepus cool.gif
Atsakyti
Mano seniai daryti, tik vis neprisiruosiau ideti makaronai su kalmarais ir kiti su juros gerybemis, nieko sudetingo, isverdam makaronus, keptuvej pakepinam kalmarus arba juros gerybes, prieskoniai, supilam makaronus ir viska patroskinam su grietinele
user posted image
user posted image
Atsakyti