[ Standartinis ] ·
Ar esate taupios?
| sraigiausia |
2007 12 05, 18:20
|
Ištikimas dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 352
Prisijungė: 2007 04 29
Pirmas vaikas: dukrytė 2000
Antras vaikas:dar dukrytė 2001
Trečias vaikas:sūnus 2003
Apdovanojimų: 0

|
QUOTE(HubbaBubba @ 2007 12 05, 19:09) :geda2: hmm.. kaip čia pasakius... nesu iš tų milijonierių, bet pašvaistyt kartais išeina :oh vieni sako, kad reikia tiesiog planuoti, kur išleisti, mokėti susivaldyti, bet man tai neįmanoma :) Taupyti gal šiek tiek sugebu, bet, kai turiu pinigų, dažnai nesusivaldau :oh
|
|
|
|
|
| Jurgitele |
2007 12 05, 18:22
|
Ekstra senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1050
Prisijungė: 2004 01 27
Pirmas vaikas:yra
Antras vaikas:yra
Trečias vaikas:Manau pakaks
Apdovanojimų: 0

|
QUOTE(HubbaBubba @ 2007 12 05, 17:09) :geda2: hmm.. kaip čia pasakius... nesu iš tų milijonierių, bet pašvaistyt kartais išeina :oh vieni sako, kad reikia tiesiog planuoti, kur išleisti, mokėti susivaldyti, bet man tai neįmanoma :) velnias net geda prisipazint, sau man gaila pinigu, bet jei kartais sumastom su draugem koki vakareli tai vynui, ar snapsui visada pinigu atsiranda :oh ir kazkaip negaila, gal jau degraduoju :verysad:
|
|
|
|
|
| Roza_Liuksemburg |
2007 12 05, 19:03
|
Unregistered

|
Esu siaubingai išlaidi. Jeigu kažko užsimanau- nenusiraminsiu, kol negausiu. Bandau su tuo kovoti įvairiais būdais, pvz. nešiotis su savim tik nedidelę sumą pinigų. Bet negaliu pasakyti kad labai sekasi. :ax:
|
|
|
|
|
| ***Žaltvykslė |
2007 12 05, 20:11
|
Unregistered

|
Kaip kada užplaukia.Kartais tauposi labai lengvai-ką žiūriu,to nenoriu.O kartais kiekvienas š....akį traukia ir -sudie,pinigėliai :verysad: Papildyta:QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 05, 20:08) as turbut busiu prie taupiausiu, net juokinga, per dvi savaites 4 asmenu seima isleidom 32 lt. :super Net pati stebiuosi, kaip cia mums pavyko. :oh Jetus,išduok paslaptį,kuo gyvi buvot?????? :hm
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|