Tai buvo pats nuostabiausias dalykas mano gyvenime, kai pirma kart pajutau savo mažyli uždėta man ant krutinės.. O buvo viskas taip, ta stebuklinga naktį aš ramiai miegojau ir net nesitikėjau, kad tai ta naktis, kai mano mažylis panorės išvysti šį pasaulį. Aš ramiai miegojau, kai staiga pajutau, kai bėga vandenys, iš kart pasimečiau, nes tikėjausi ir laukiau kažkokio minimalaus maudimo pilvelyje. Tuomet pašokusi iš lovos ir prikėlusi vyra, as pasakiau, vandenys bėga, aš gimdau.. Tuomet pasimetes vyras iškvietė greitaja, aš drebančiom kojytėm, nes tai buvo mano pirmas gimdymas, išvažiavau į ligoninę. Ten su šypsenom veiduose mane maloniai sutiko gydytojai. Visa ta laika, pasiruošimo kambaryje kai buvo sarėmiai, aš vis galvojau, na kada, kada aš ji išvysiu. Tačiau kiekviena kart kai daktarai ateina, vis man sako, nėra veiklos, mažylio galvytė isistačiusi gerai, tačiau kaklelis neatsidaro. Dar prakentus keleta valandų aš pasiryžau, darytis epidurini, va tuomet praėjus vos pusvalandžiui, aš negalėjau patikėt, kai daktarai pasakė, tu gimdai.. Gimdymas vyko labai sklandžiai, todėl labai greit išgirdau savo mažojo Deimantuko balseli, tuomet daktarai uždejo ji man ant krutinės ir tuomet pirma karta jis savo mėlynom akutėm pažvelgė į mane ir mūsu žvilgsniai susitiko... Tai buvo pats nuostabiausias dalykas, kuris į mano gyvenima inešė dar daugiau džiaugsmo..

Aukit sveiki
.

kaip smagu, kad viskas taip sklandziai...
aukit diduciai

dekui dekui..

Sveikinu susilaukus sūnelio
Mano mergytė į pasaulį pasibeldė 2005 07 19 naktį

Mano mergytė į pasaulį pasibeldė 2005 07 19 naktį

Fainuoliai ! Aukit stiprus ir sveiki!
sveikinu,aukit sveiki ir dideli

Sveikinu
Sveikatos ir dziaugsmo

sekmes ir sveikatos
Labai šaunus gimdymas: be sreso, be nerimo...Smagu. Ir man dar labai gražus jūsų sūnelio vardas.

dekui jums visom uz grazius zodzius...