Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip būna kai tau 17

Seniai seniai, gūdžiais 1992 m. spalio men. ėjo į pabaigą mano nėštumas. Be to, kad tam metui buvau neįprastai jauna mama - septyniolikos, nėštumas buvo labai normalus. Paskirta data – spalio 28. Aš su nekantravimu laukiu, tos paskirtos dienos. Staiga nei iš šio nei iš to spalio 24 rytą atsikeliu nes kažką maudžia, kažkaip neramu.. Bet juk iki žadėtos 28 marios laiko, tad aš save įtikinu, kad tai tikrai ne tai, dienos rūpesčiuose užsisuku ir pamirštu. Ateina vakaras, kartu su juo stiprėja maudimas, pasisakau vyrui, abiem sutartinai atrodo, ne ne... bet gal kažkas ne taip, gal pas gydytoja pasirodyt.. Čia padėtį gelbsti mama, pataria pažiūrėti kas kiek laiko man kartojasi tas maudimas... mano didelei nuostabai tvarkingai, kas 6-7 minutės. Bet tai kaip taip? Didelį laukimą ir nekantravimą gimdyti nuima kaip ranka, be galo noriu gimdyti tą žadėtą 28 ir nukelti griūnančią ant manęs nežinią į ateitį, dar bent keliom dienom... silpnadvasė.
Važiuojam į ligoninę, o baisu... vyras guodžia ramina, o aš galvoju, kad gera būti vyru.. Stiprioji lytis, guodi sau ramini, ne tau gi baisu. Vyrų tuo metu į gimdyklą neleisdavo, tai priėmime bais graudžiai atsisveikinom ir nuėjau likimo pasitikti. 18 val. aš gimdymo skyriuj. Iš visos tos baimės begalinės skausmas dingsta. Sanitarė, o gal sesutė pagražina mane toookiu atšipusiu peiliuku, kuris ne skuta, o rauna plaukus, tada klizma ir prašom į priešgimdyvinę thumbup.gif Ten randu kaimynę, mergiotę maždaug mano bendraamžę. Iš visko sprendžiant ji čia jau senokai, atrodo klaikiai, ištisai šaukia, kad nebegali, nebekentės; daktare, ateikit ranką palaikyti! blink.gif Aš naiviai pasibaisiu, kaip taip galima elgtis, meginu pasiplauti iš palatos, nes tas vaizdas baisiai slegia. Stypsau kolidoriuj prie lango, ruduo tamsu. Skambinu vyrui, raportuoju, kad man viskas gerai, pasakoju apie kaimynę, jis džiaugiasi, kad man taip nėra. Nueinu i tualetą nes baisiausiai noriu, nieko panašaus.. ir dar kartą.. ir vėl ne.. Gydytoja apžiūrėjus mane dar kartą nuleidžia vandenis. Ir tada prasideda.. taip nežymiai visai, pamažu. Bet kokią 21 val daktarės rankos prireikia ir man. Kambariokė jau gimdykloj, až džiaugiuosi už ją ir pavydžiu. Banga už bangos ritasi skausmas. Kai prisišaukiu gydytoją, ji griežtu a`la mamos balsu man atskaito, kad su lėlėm reikia žaisti, kad vat ateina mamos vyresnės, išlaukusios, pasiruošusios, joms nereikia kaip man čia daktarės rankos ir dar kažką. Svarstau gal duoti vyro įduotus 100 dolerių, bet man ji tokia griežta ir teisinga atrodo, o jei nepaims? blush2.gif Kur aš eisiu naktį nėščia, žodžiu pasigėdiju ir niekam nieko neduodu. Smagiau kai už rankos palaikyt ateina sesutė, ji pasakoja kad tuoj tuoj, viskas gerai... kad aš puikiai laikausi, oi kiek čia moterų visokių prisižiūri, daugiau niekada negimdyti populiariausias pažadas, o buvo ir tokių kur taikėsi pro langą iššokti.. Aš piktdžiugiškai galvoju, kad čia matyt tos išgirtos išlaukusios, pasiruošusios. Taip man besilinksminant pagaliau ateina ir mano laikas į gimdyklą, valio.. Išėjom į finišo tiesiąją! thumbup.gif Viskas klostosi kaip ir normaliai, kol labai aiškiai nepajaučiu mažiuko galvutės tarp kojų. Išsigąstu, procesas stoja... Daktarė su akušere šaukia ką ir kaip daryti, niekas man nesigauna.. Tada, daktarė paklauso mano pilvą ir tokiu reikšmingu balsu taria: štai, vaiko tonai blogesni darosi.. Ta frazė suveikia magiškai, viens du trys, pasaulį sveikina mano dukra. Prineša man parodyt, o siaube, galvytė tobulos kriaušės formos, aš bliaunu ir klausiu, daktare, o čia praeis? Daktarė šypsosi (pirmą kartą!), sako: praeis, praeis.. Šou baigėsi, 23.44. Visi išeina, vaiką išsineša, mane palieka, gimdykloj ant stalo. Kantriai laukiu. Atrodo baisiai ilgai. Pagaliau sesutė gryžta, veža mane i palatą, atneša tampriai į vystyklus susuktą mano stebuklėlį. Visą gimdymą atrodė, jėzau, kada tai baigsis, kaip miegosiu... Ir va... miegas neateina, žiūriu į tą mažiuką padarėlį, mano dukra:wub: Mano gyvenimas niekada nebus kaip iki tol.
Atsakyti
Grazi gimdymo istorija. Na buvo kitaip negu dabar, svarbiausia kad vyras dabar gali dalyvauti, na ir sesutes plauku nerauna o gali pati nusiskusti namuose. O klizmos nestato ( bent jau KMUK).
Matau pg linijuote kad laukiesi vaikelio: kaip noretum gimdyti: su vyru ar be? Ar galvoji apie nuskausminamuosius?

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazi istorija 4u.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 01 05, 21:24)
Grazi gimdymo istorija. Na buvo kitaip negu dabar, svarbiausia kad vyras dabar gali dalyvauti, na ir sesutes plauku nerauna o gali pati nusiskusti namuose. O klizmos nestato ( bent jau KMUK).
Matau pg linijuote kad laukiesi vaikelio: kaip noretum gimdyti: su vyru ar be? Ar galvoji apie nuskausminamuosius?

Sekmes mirksiukas.gif

aciu labai, uz ivertinima:) as dar antros dukros istorija rashysiu, kurioje vyras jau dalyvavo. Veiksmas vyko 2002:) apsiejau be nuskausminimo, manau ir su trechiu be apsieit
Atsakyti
Oi kokie baisus tie laikai gimdyvems buvo blink.gif
Saunuole mamyte 4u.gif
Atsakyti
Lauksim kitos istorijos... sekmes su treciuoju gimdymu nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sakyčiau puikiai susitvarkei, sėkmės susilaukti trečiojo. 4u.gif Sveikatos visiems.
Atsakyti
linksma ir grazi istorija, pasijuokiau ir dziaugiuos, kad siuo metu viskas kitaip, bet visko buna ir dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Liuks thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu 4u.gif
Atsakyti