QUOTE(Lera @ 2008 12 03, 23:45)
tuoj bus Kalėdinis 
einu temas siūlytas peržiūrėsiu
einu temas siūlytas peržiūrėsiu
QUOTE(Rustė @ 2008 12 08, 17:16)
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 08, 17:17)
na Kalėdiniai konkursai būna gausūs, nes vis mes turime ką pasirodyti
QUOTE(Rustė @ 2008 12 08, 17:20)
koks skirtumas, svarbu dalyvauti o ne laimėti
As perziurejau visus konkursus.Ir tiriu pasiulima padaryti konkursa-savo kurybos piesinys.Bet ne kudikiu piesiniai,o mamu,teciu ar vyresniu vaiku.Pvizdziui gyvunu piesinys,ar gamtos ir t.t.Cia keleta pavizdziu
piese mano dukryte
Turejau omeni piesti klasikiniu budu,o ne su kompiuterio pagalba.Ir siam konkursui skirti daugiau laiko,nes sis konkursas bus gan sutetingas kai kuriems mamoms

Turejau omeni piesti klasikiniu budu,o ne su kompiuterio pagalba.Ir siam konkursui skirti daugiau laiko,nes sis konkursas bus gan sutetingas kai kuriems mamoms

QUOTE(kkristinak @ 2008 12 18, 20:05)
As perziurejau visus konkursus.Ir tiriu pasiulima padaryti konkursa-savo kurybos piesinys.Bet ne kudikiu piesiniai,o mamu,teciu ar vyresniu vaiku.Pvizdziui gyvunu piesinys,ar gamtos ir t.t.Cia keleta pavizdziu
piese mano dukryte
man pasiruošti reiktų mėnesių
QUOTE(-simona- @ 2008 12 19, 00:14)
man irgi 
QUOTE(kkristinak @ 2008 12 18, 19:05)
As perziurejau visus konkursus.Ir tiriu pasiulima padaryti konkursa-savo kurybos piesinys.Bet ne kudikiu piesiniai,o mamu,teciu ar vyresniu vaiku.Pvizdziui gyvunu piesinys,ar gamtos ir t.t.
Tuomet konkurse negali dalyvauti tie, kas nemoka piešti
QUOTE(solo @ 2008 12 19, 12:05)
Tuomet konkurse negali dalyvauti tie, kas nemoka piešti
Nes mokėti piešti yra talentas.
Man atrodo ne moka mama ir tetis ,dar yra vaikai kurie tikrai turi talenta ir mamytes cia labai kuribingos,vistiek daug bus norinciu paroditi savo mena QUOTE(kkristinak @ 2008 12 19, 12:25)
Man atrodo ne moka mama ir tetis ,dar yra vaikai kurie tikrai turi talenta ir mamytes cia labai kuribingos,vistiek daug bus norinciu paroditi savo mena 
Tai ir kalbu, kad konkursas toli gražu ne visiems
QUOTE(kkristinak @ 2008 12 19, 12:25)
Man atrodo ne moka mama ir tetis ,dar yra vaikai kurie tikrai turi talenta ir mamytes cia labai kuribingos,vistiek daug bus norinciu paroditi savo mena 
O as nemanau kad daug bus norinciu