Laba diena.Noreciau ir as papasakoti savo gimdymo istorija.Nuo pat vaikystes turejau dideliu problemu su sveikata.Vis dazniau ir dazniau guledavau ligoneneje del savo ligu.Vaikysteje ne viena karta buvau operuota.Taciau po daugiau metu sutikau savo princa ant balto zirgo

ir.....pastojau

.Mano daktarai kai tik ta suzinojo iskarto liepe pasidaryti isvalima.Buvo susaukta komisije ir......as nesutikau,pasirasiau dokumentus,kad viska zinau kas manes gali laukti ir isejau namo.Tai man buvo didziausia dovana,nes ta diena buvo mano gimtadienis

Taciau gilumoje eme baime ir nezinojimas,kas manes laukia.Dienos slinko letai,taciau nors buvau laiminga,nes mane apsieme gyditi ir priziureti KMUKginekologinio daktare Cigriejiene.Slinko dienos,minutes sekundes visas as jas skaiciavau,kad tik mano pilvukyje paauktu mano kudikelis.Mes su vyru pramineme ji bedantuku,nes mums visai buvo neidomu ar tai mergyte ar berniukas-juk svarbu kad sveikas!Nors nezinojau ko laukiuosi jau zinojau jos varda-Vilte.Mano sveikata po truputeli pradejo vis labiau blogeti ir 37nestumo savaite padare sekcija.Gime mergyte 2396g.svorio.Sveikute ir labai rami.Nuostabi dukryte del kurios as galejau ir galiu atiduoti savo gyvenima.Mergyte gime per pacia nuostabiausia svente-vasario 14d.Ji i namus atnese tikrai didele meilia!Daktare Cigriejiene as visada vadinu mano Viltutes Angelu Sargu,nes tai Daktare is didziosios raides

Kartais pagalvoju kas butu jei vel pastociau,zinau su likimu juokauti negalima,taciau zinau ir tai kad del savo vaiko galiu ir likima pakeisti