Įkraunama...
Įkraunama...

Vilritos gimdymo istorija

Laba diena.Noreciau ir as papasakoti savo gimdymo istorija.Nuo pat vaikystes turejau dideliu problemu su sveikata.Vis dazniau ir dazniau guledavau ligoneneje del savo ligu.Vaikysteje ne viena karta buvau operuota.Taciau po daugiau metu sutikau savo princa ant balto zirgo smile.gif ir.....pastojau nestuke.gif .Mano daktarai kai tik ta suzinojo iskarto liepe pasidaryti isvalima.Buvo susaukta komisije ir......as nesutikau,pasirasiau dokumentus,kad viska zinau kas manes gali laukti ir isejau namo.Tai man buvo didziausia dovana,nes ta diena buvo mano gimtadienis smile.gif Taciau gilumoje eme baime ir nezinojimas,kas manes laukia.Dienos slinko letai,taciau nors buvau laiminga,nes mane apsieme gyditi ir priziureti KMUKginekologinio daktare Cigriejiene.Slinko dienos,minutes sekundes visas as jas skaiciavau,kad tik mano pilvukyje paauktu mano kudikelis.Mes su vyru pramineme ji bedantuku,nes mums visai buvo neidomu ar tai mergyte ar berniukas-juk svarbu kad sveikas!Nors nezinojau ko laukiuosi jau zinojau jos varda-Vilte.Mano sveikata po truputeli pradejo vis labiau blogeti ir 37nestumo savaite padare sekcija.Gime mergyte 2396g.svorio.Sveikute ir labai rami.Nuostabi dukryte del kurios as galejau ir galiu atiduoti savo gyvenima.Mergyte gime per pacia nuostabiausia svente-vasario 14d.Ji i namus atnese tikrai didele meilia!Daktare Cigriejiene as visada vadinu mano Viltutes Angelu Sargu,nes tai Daktare is didziosios raides thumbup.gif Kartais pagalvoju kas butu jei vel pastociau,zinau su likimu juokauti negalima,taciau zinau ir tai kad del savo vaiko galiu ir likima pakeisti 4u.gif
Atsakyti
Na, surizikavai g.gif linkiu sveikatos daug daug, juk dukrytę augini. negali jos palikti vienos. būk sveika 4u.gif
Atsakyti
4u.gif wub.gif labai grazus vardas mergaites... dziaugiuosi kad viskas baigesi gerai, turbut labai ilgai slinko nestumo laikas tau.. 4u.gif turbut esat visi labai laiminga seima! wub.gif wub.gif
Atsakyti
[SIZE=14] KUO DIDELIAUSIOS SĖKMĖS 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif respectas istikruju, nes tavo situacijoj tikrai buciau pasilgusi taip pat, negaleciau atimti gyvybes... schmoll.gif
saunuoles, linkiu Jums tik sveikatos, o visa kita ateis savaime! 4u.gif 4u.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auryte Sh.: 25 sausio 2008 - 13:40
saunuole 4u.gif
Atsakyti
Saunuoles, stiprybes jums abiems wub.gif
Atsakyti
Šaunuolė, kad sugebėjai išsaugoti mažylę. wub.gif O gydytoja V.Čigriejienė tikrai profesionalė ir Gydytoja iš didžiosios raidės... thumbup.gif
Atsakyti
Gražu, kai tokios istorijos baigiasi laimingai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes bye1.gif Labai aciu uz grazius linkejimus!Noriu palinketi ir jums grazios istorijos pabaigos,na ypac toms kurios dar laukiasi nestuke.gif .Aurytei Sh. 4u.gif Brigitaaa 4u.gif ir kiek atsimenu Adarai 4u.gif kuri laukiasi vasarinuko leliuko smile.gif Mano mergyte jau didoka greitai bus 6metai,bet vistiek ji man liks mano -bedantuku biggrin.gif
Atsakyti
kaip miela tokia diena susilaukti stebuklelio:) as ir pasirinkau vasario 14 savo gyvenimo pradziai,dziaugiuosi,kad tokia grazia diena gimsta ir daugiau stebukleliu:)
Atsakyti
geras, mūsų dukrytės gimusios tą patį mėnesį ir tą pačią dieną bigsmile.gif tik kad maniškė 5 metukais jaunesnė.. blush2.gif sveikatytės ir meilės jūsų šeimai wub.gif
Atsakyti