Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 29, 21:48)
Nauji namukai  thumbup.gif

O cia mano rutuliukai su sampinjonais  bigsmile.gif  Aciu uz receptuka, labai skanu  4u.gif

kur pirkti tokia lekste kad padaziukui butu tokia lekstute? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2008 01 30, 00:55)
teks pradet valgyt laugh.gif

eslauda busiu praziopsijus, juos orkaiteje kepti ane  g.gif


Taip orkaiteje bigsmile.gif
Stai receptas - 1kg farso, 10 sampioninu (didesniu), 2 kiausiniai, manu kruopos ar dziuveseliai, prieskoniai ir suris ax.gif

darom farsa kaip kotletams, paskui i rutuliuko vidu dedam jau nulupta ir isplauta gryba, gavosi tokiu 10 rutuliuku, paskui i ikaitinta orkaite ~ 30 min, i pabaiga apibarstom suriu, bet galima ir be jo, tik pries kepant grybo kepuraite patepti majonezu ax.gif

gavosi labai sultingi ir idomus krepseliai/rutuliukai smile.gif
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 30, 01:27)
kur pirkti tokia lekste kad padaziukui butu tokia lekstute?  blush2.gif

Cia atskiri rinkiniai. As pirkus Dorado parduotuveje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 30 sausio 2008 - 00:34
Labas rytas
Nu patiekaliukai čia gaminami thumbup.gif .
Ačiu merginos už tokia tema,užeinu ir visada išsirenku ka pagaminti ir nustebinti savo vyriškius.
Atsakyti
labas rytukas reikes man ir pabandyt tuos rutuliukus su grybukais thumbup.gif o as vakar kepiau spurgas tai nuotrauka ikelsiu veliau su receptuku. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 29, 22:48)
Nauji namukai  thumbup.gif

O cia mano rutuliukai su sampinjonais  bigsmile.gif  Aciu uz receptuka, labai skanu   4u.gif


kaip skaniai atrodo essen.gif reiks ir man juos kada isbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 30 sausio 2008 - 10:01
Na va, tarp nuotrauku radau nufotografuota picą, ir neįkėliau, tai keliu dabar... mirksiukas.gif

Pica su faršu

Reikės:
Malsenos miltų picai
Majonezo keleto šaukštų
Pomidorų padažo keleto šaukštų
Faršo (kokį mėgstate) apie 300-400 gr.
Svogūnų
Paprikų
Fermentinio sūrio
Prieskonių

Aš blyną dažniausiai darau iš Malsenos miltų picai, kažkaip neblogai gaunasi. Į tuos miltus reikia ipilti vandens ir aliejaus ir išminkyti, tada palikti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Aš laikau eletrinėje orkaitėje, nustačiusi 50 laipsnių temperatūrą.
Taigi pakilusią tešla dar kartą išminkome ir iškočiojame blyną. Man kažkoks nelabai apvalus gavosi... blush2.gif
Tada blyną patepame majonezu, pomidorų padažu. Pakepiname faršą su prieskoniais ir paskirstome ant picos, tada pakepiname svogūnus, juos irgi paskirstome ant picos, beriame supjaustytas paprikas, ir visas kitas daržoves kokias turite ir mėgstate. Ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį. Aš prieš sūrį vyro picos pusėje užbarstau čili pipirų, nes jam aštriai patinka.
Ir viskas, šauname į orkaitę, 200 laipsnių temperatūroje kepame maždaug 25-35 minutes. Gal kam sukepusi daugiau patinka, tai galima ir ilgiau.

Va toji pica:
user posted image

Iškepusios nesuspėjau nufotografuoti, nes vyras suvalgė... doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2008 01 30, 10:46)
labas rytukas reikes man ir pabandyt tuos rutuliukus su grybukais  thumbup.gif o as vakar kepiau spurgas tai nuotrauka ikelsiu veliau su receptuku.  rolleyes.gif

Gal galėtum pararšyti spurgų recepta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobiliukas: 30 sausio 2008 - 12:30
O mes pica kepdami, visada suri dedame pacioj pradzioj- t.y. iskociojam tesla savos gamybos arba is pakelio, tepam kecupa ir dedam suri (suri tarkuojam per pacia smulkiausia tarka, tokia kaip burokine, bet sumazinta, nezinau, ar ji turi savo pavadinima blush2.gif ). Saunam i orkaite kokiom 10 minuciu. Tada dedam visa kita: grybai, saliamis, paprikos (marinuotos zaliosios), truputi pomidoru, nes nuo ju daug skyscio atsiranda, prieskoniai.. bigsmile.gif Ir kepam dar apie 10-15 min.
Gaila, foto nera po ranka, bet atrodo skaniai biggrin.gif
Atsakyti
eslauda, labai graziai atrodo tie kotletukai su pievagrybiais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

labai dziaugiuos, kad uzklydau cia drinks_cheers.gif siaip pati ne per labiausiai megstu valgyt daryt, daugiau pareiga blush2.gif bet dabar kepu (jau orkaitej) Cicinsko kepsni thumbup.gif Dar skonio nezinau, ale kvapas tai superinis thumbup.gif Pati dar be pietu, tai taip laukiu mniam lotuliukas.gif
Aciu visoms uz nuotraukas ir receptukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2008 01 30, 11:31)
Na va, tarp nuotrauku radau nufotografuota picą, ir neįkėliau, tai keliu dabar...  mirksiukas.gif
Pica su faršu

Reikės:
Malsenos miltų picai
Majonezo keleto šaukštų
Pomidorų padažo keleto šaukštų
Faršo (kokį mėgstate) apie 300-400 gr.
Svogūnų
Paprikų
Fermentinio sūrio
Prieskonių

Aš blyną dažniausiai darau iš Malsenos miltų picai, kažkaip neblogai gaunasi. Į tuos miltus reikia ipilti vandens ir aliejaus ir išminkyti, tada palikti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Aš laikau eletrinėje orkaitėje, nustačiusi 50 laipsnių temperatūrą.
Taigi pakilusią tešla dar kartą išminkome ir iškočiojame blyną. Man kažkoks nelabai apvalus gavosi...  blush2.gif
Tada blyną patepame majonezu, pomidorų padažu. Pakepiname faršą su prieskoniais ir paskirstome ant picos, tada pakepiname svogūnus, juos irgi paskirstome ant picos, beriame supjaustytas paprikas, ir visas kitas daržoves kokias turite ir mėgstate. Ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį. Aš prieš sūrį vyro picos pusėje užbarstau čili pipirų, nes jam aštriai patinka.
Ir viskas, šauname į orkaitę, 200 laipsnių temperatūroje kepame maždaug 25-35 minutes. Gal kam sukepusi daugiau patinka, tai galima ir ilgiau.

O man is Malsenos miltu pica nesigavo, tas pagrindas toks kietas buvo, kaip dziuveselius vyras su dukra valge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 29, 21:48)
Nauji namukai  thumbup.gif

O cia mano rutuliukai su sampinjonais  bigsmile.gif  Aciu uz receptuka, labai skanu  4u.gif

Supper rutuliukai thumbup.gif
O aš picą darau irgi iš šių miltų, gaunasi labai gerai, bet aš dar patepu tą picos pagrindą alyvuogių aliejum thumbup.gif , na kada įdėsiu, kai kepsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jus saunuoles pastoviai cia uzejus ka nors nukopijuoju 4u.gif
Atsakyti