Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(6663 @ 2008 02 20, 03:38)
Tokius blyncikus pirma karta kepiau smile.gif :

jau kaip skaniai atrodo... bigsmile.gif o kokias bulves tarkuoji? virtas, ar zalias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 18, 10:11)
o stai cia musu sekamdienio pietus:

krevetes pakepintos su cesnakais ir citrinu sultimis ir patroskintos grietineleje, valgem su laukiniais ryziais ir salotomis (aisbergas, pomidoras, agurkas, zirneliai, juodosios alyvuoges ir pazazas is prieskoniu, alyvuogiu aliejaus, vandens ir prieskoniu)
user posted image

Noriu!!!
O pirkai jau sviezias krevetes ar virtas? kiek laiko reikia troskinti?
Atsakyti
sutarkavau 6 dideles bulves, kiausinis, pagal skoni druska, cesnako, ir daug Saldos prieskoniu be druskos tongue.gif visa mase ant keptuves , isejo didelis blynas, pries perverciant i kita puse, padalinau viska i 4 dalis, ant mazos ugnies , isejo ok.gif
user posted image
Atsakyti
Musu vakarykste vakariene kiaulienos karbonadai troskinti aluje 4u.gif Emiau kiaulienos karbonadus su kaulu jie turetu buti ne visai ploni, tda apibarsciau druska pipirais apvoliojau miltuose ir pakepinau is apieju pusiu kol paskrus, nereik kad visiskai iskeptu, tada isemam mesa is keptuves sudedam svogunus, jei turite grybu taip pat labai skanu as si karta neturejau blush2.gif , pakepinam viska truputi tada pilam alu( geriausias yra vokiskas koks nors alus ), alaus reik apie 1,5 puodelio kazkur, ir dedam atgal mesa i keptuve, uzdengiam ir troskinam kol mesa iskeps apie 20 min. as dar ipyliau grietineles preis baigiant kepti. 4u.gif Ir valgem su tuno salotom, dariau pagal daividija recepta, (jei neklystu, cia mamyte kazkuri buvo idejus) blush2.gif labai skanios salotos, tik as ne i bulve kimsau o supjauciau bulve kartu ax.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 18:38)
Tokius blyncikus pirma karta kepiau smile.gif :
bulves, sutarkuotos burokine tarka, vishtienos farshas (tokio turejau, galima bet koki..), kiaushinis, trintas cesnakas, juodieji pipirai ir bulviu prieskoniai. Gaunasi koshe-makaloshe, ish jos kepam blynelius ax.gif ...
Nu kazkaip labai patiko tongue.gif ..

user posted image


Jau isivaizduoju koks cia skanumelis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
kiek skanumynu bigsmile.gif Seile tysta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2008 02 20, 16:23)
jau kaip skaniai atrodo... bigsmile.gif o kokias bulves tarkuoji? virtas, ar zalias? g.gif

smile.gif aciu!
bulves zalios!
Papildyta:
Dorinda
Motiejuke:

labai skaniai... smile.gif ..
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 02 20, 14:04)
6663, tikiu kad skanu thumbup.gif  kokiu santykiu maisei farsa su bulvemis?


Bulviu - 60-70%, apie 30-40%% - farsho (bet neabejoju gausis skaniai jei ir bus 50% ir 50%)
kepam kol apskrunda, apverciau kelis kartus.. 4u.gif

Myte, Burbulioke-skanu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 04:04)
Burokeliu mishraine:

Visiems zinoma burokeliu mishraine: virti: burokeliai, bulves, morkos, pupeles (viskas kubeliais), marinuotas agurkas, juodieji pipirai, majonezas. Mishraine gavosi labai shviesi, nes turejau nedaug burokeliu blush2.gif )

Kaip skaniai atrodo bigsmile.gif Aš tai pirmą kartą tokią mišrainę matau blush2.gif Reikės būtinai išbandyti tokį derinuką burokėlius su pupelėm ax.gif bigsmile.gif
Visi tavo receptai super thumbup.gif
Blynelius su faršu irgi kepam tai galiu tik patvirtinti, kad labai skanu thumbup.gif
Ir silkės nemėgėja esu, bet pas tave viskas taip fantastiškai atrodo, kad net silkę suvalgyčiau lotuliukas.gif


QUOTE(Dorinda @ 2008 02 20, 17:16)
Musu vakarykste vakariene kiaulienos karbonadai troskinti aluje  4u.gif 

O kokį skonį mėsai priduoda alus? g.gif Senai noriu išbandyti, bet baisoka, nesam alaus mėgėjai, o alų reikia kažkaip išnaudoti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mergytes, gal galetumet pasakyti ar saltibarsciai daromi is marinuotu burokeliu ar tik is virtu. Ir ka dar reik deti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivija26 @ 2008 02 20, 20:06)
Mergytes, gal galetumet pasakyti ar saltibarsciai daromi is marinuotu burokeliu ar tik is virtu. Ir ka dar reik deti blush-anim-cl.gif

Aš šaltibaršcius tik ir darau su marinuotais burokeliais mums skaniau. mirksiukas.gif O dedasi dar i šaltibaršcius agurkai,virti kiaišiniai,svoguno laiškai,krapai,kefyras ir pienas. smile.gif Oi kaip uzsimaniau šaltibaršciu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2008 02 20, 12:12)
Aš šaltibaršcius tik ir darau su marinuotais burokeliais mums skaniau. mirksiukas.gif O dedasi dar i šaltibaršcius agurkai,virti kiaišiniai,svoguno laiškai,krapai,kefyras ir pienas. smile.gif Oi kaip uzsimaniau šaltibaršciu. bigsmile.gif


Aciu, butinai siandien darysiu. Labai keista nes niekad nemegau as ju bet siandien nuo pat ryto tik apie saltibarscius svajoju doh.gif
Kazi ar pieno nesutrauks marinuoti burokai?
Atsakyti
QUOTE(Olivija26 @ 2008 02 20, 17:28)
Aciu, butinai siandien darysiu. Labai keista nes niekad nemegau as ju bet siandien nuo pat ryto tik apie saltibarscius svajoju doh.gif
Kazi ar pieno nesutrauks marinuoti burokai?

Nesutrauks,juk ne karsta pilsi.
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 02 20, 10:01)

O kokį skonį mėsai priduoda alus?  g.gif  Senai noriu išbandyti, bet baisoka, nesam alaus mėgėjai, o alų reikia kažkaip išnaudoti  lotuliukas.gif  doh.gif

Net nezinau kaip cia atsakyti ax.gif labai jau tokio isskirtinio skonio tikrai neduoda, gali drasiai bandyt gaminti su alum, gal paprasciausiai mesa minkstesne buna smile.gif As pvz. ir saslykus su alum marinuoju kartais, labai skanu 4u.gif
Atsakyti