Pirmąkart mama tapau 20-ies. Mintis apie antrąjį vaikelį daugelį metų vijau šalin: reikėjo įsitvirtinti gyvenime, padaryti karjerą, pagyventi sau. Tačiau vieną dieną abu su vyru nusprendėme, kad mūsų namuose "kažko" trūksta. Ėmėme planuoti tą "kažką", o jis, deja, pas mus ateiti neskubėjo... Atsimenu, kaip džiaugėmės išvydę 2 teigiamas testuko juosteles.
Tačiau po 3 sav. privertė sunerimti kraujingos išskyros. Supratau, jog svajonė gali tiesiog ir likti svajone... Gydytojai, vaistai, lovos rėžimas. Dar mėnuo ir vėl tas pats. Ašaros, neviltis, baimė Tave prarasti...Vėl ligoninė. Ėmiau nebesvajoti...
Praėjo dar keli mėnesiai. Po streso darbe, atsiradau VGN su gręsenčiu persileidimu. Tada tarytum sustojo laikas. Su didžiuliu pavydu žiūrėjau į nėštukes didžiuliais pilvais...
Negaliu nusakyti žodžiais, ką pajutau, kai po mėnesio vėl paplūdau kraujais. Gręsiantis priešlaikinis gimdymas...Gydytojai sakė, kad nors sulaukčiau 30 sav. Nuo tada geriausiu draugu tapo kalendorius. Kiekvieną dieną n kartų žiūrėdavau į jį ir galvodavau, jog dar vieną dieną esame kartu... Seniai jau apie nieką nesvajojau... Atsimenu, kai per VGN langus buku žvilgsniu žiūrėdavau į " Vėtros" stadioną. Buvo pavasaris, o viduje buvo taip nyku.
Vieną dieną vyras pasakė : " Žinai, jei ši nėštumo istorija bus laiminga pabaiga, mes būtinai visi atvažiuosime į "Vėtros" stadioną ir pažvelgsime į šiuos langus su didžiuliu palengvėjimu..."
Sunkiai, bet sulaukiau 39 sav. Į operacinę ėjau be jokios baimės, o su mintim, kad pagaliau būsime kartu- aš ir mano mergytė. Nors vandenys buvo žalsvi, virkštelė du kartus apsivyniojusi Tavo kūnelį - viskas baigėsi laimingai.
Išvažiuojant namo, gydytoja pasakė, jog esu laiminga moteris, nes dažnai tokie atvejai, kaip mano, baigiasi nesėkme.
Žinau, kad šią vasarą būtinai nuvažiuosime prie "Vėtros" stadiono. Labai noriu pažiūrėti į VGN langus, už kurių patyriau tiek daug skirtingų emocijų.
Čia gyveno skausmas, baimė, neviltis, tikėjimas ir meilė, o 2007 m. rugpjūčio 3 dieną gimė didžiulė laimė, vardu Adrija.
labai džiaugiuosi už Jus ir Jūsų šeimą, kad viskas gerai baigėsi
aukit didutės ir sveikutės

Nuosirdi, silta... Tikra mylincios mamos istorija...
Musu seima linki Jusiskei dideles laimes.
Musu seima linki Jusiskei dideles laimes.

kad visada butumet tokios stiprios

labai grazi istorija

Svarbiausia, jūs kartu
Sėkmės auginant dukrytę

Giedre, džiaugiamės kartu su tavimi laiminga pabaiga! Kokia tu stipri! Visko geriausio jums! Adrija, auk didutė!

Sėkmės šauniajai mamytei auginant išsvajotą ir taip lauktą dukrelę...

Ačiū, merginos, už gražius ir nuoširdžius žodžius

Susijaudinau skaitydama tavaja istorija
Tiek daug joje vilties ir meiles....
Smagu, kad nerimas, kancia baigiasi laimingai, tada ir visas vargas ne veltui
Sveikinu

Tiek daug joje vilties ir meiles....
Smagu, kad nerimas, kancia baigiasi laimingai, tada ir visas vargas ne veltui

Sveikinu

Jaudinanti istorija... per kančias į žvaigždes! Meilės jums ir sveikatos!
Labai džiaugiuosi už jūsų šeimą..
Adrija - labai gražus vardas..