IPB

Sveiki atvykę, svety ( Prisijungti | Registruotis )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Standartinis ] ·

> Vaiko atemimas, Vaiko atemimas

Vaido_auka
post 2008 02 25, 18:48
Paskelbta: #1

Unregistered

[SIZE=14]Sveiki, man už poros menesių sueis 16metų. Kai buvau 15 metų, netyčia pastojau. :nestuke Vaiko tėvas nieko nežinojo apie tai, dabar kai vaikui jau 2 mėnesiai, jis jį nori atimti iš manes. Norėčiau sužinoti ar tai ymanoma, nes aš šito vaikučio nenoriu atiduoti. :unsure: Gyvenu pas mamą, o jis yra dirbantis ir pilnametis. Grasina man, kad jaigu aš su juo nesimylėsiu jis vaiką prisiteis sau. :mmm Aš nenoriu, kad mano mama apie jį kąnors žinotų :hm norėjau prisiteisti elementus, bet jis atisako juos mokėti ir grasina, kad jei aš prisiteisiu elementus jis prisiteis vaiką. :verysad: Aš turiu draugą kuris nori suteikti tam vaikui savo pavardę, :wub: o vaiko tėvas tam prieštarauja ir nori suteikti savo pavardę, bet aš nesutinku. :mmm jis nori su manimi gyventi, bet aš griežtai to atsisakau.Taremės kad aš atsisakysiu elementų o jis vaikui pirks ko reikes ir rupinsis, bet jis nesutiko ir šantažuoja mane jeigu aš su juo nesimylėsiu ir jo nepamylėsiu :blink: :geda2: jis atims mano vaikelį. Kadangi aš myliu tą vaikeli ir nenoriu jo atiduoti, jis grasino man kad pakiš narkotikų ir ikiš į kalėjimą, o pats su vaiku išvažiuos į užsienį ir uždraus man tą vaiką matyti. Patarkit kaip man elgtis, ir ar jis turi teisę prisiteisti vaiką ? :verysad:
Go to the top of the page
+Quote Post
Ieva-Pieva
post 2008 02 25, 20:24
Paskelbta: #2

Unregistered

QUOTE(Vaido_auka @ 2008 02 25, 17:48)
[SIZE=14]Sveiki, man už poros menesių sueis 16metų. Kai buvau 15 metų, netyčia pastojau.  :nestuke Vaiko tėvas nieko nežinojo apie tai, dabar kai vaikui jau 2 mėnesiai, jis jį nori atimti iš manes. Norėčiau sužinoti ar tai ymanoma, nes aš šito vaikučio nenoriu atiduoti. :unsure:  Gyvenu pas mamą, o jis yra dirbantis ir pilnametis. Grasina man, kad jaigu aš su juo nesimylėsiu jis vaiką prisiteis sau. :mmm Aš nenoriu, kad mano mama apie jį kąnors žinotų  :hm norėjau prisiteisti elementus, bet jis atisako juos mokėti ir grasina, kad jei aš prisiteisiu elementus jis prisiteis vaiką. :verysad: Aš turiu draugą kuris nori suteikti tam vaikui savo pavardę, :wub:  o vaiko tėvas tam prieštarauja ir nori suteikti savo pavardę, bet aš nesutinku.  :mmm jis nori su manimi gyventi, bet aš griežtai to atsisakau.Taremės kad aš atsisakysiu elementų o jis vaikui pirks ko reikes ir rupinsis, bet jis nesutiko ir šantažuoja mane jeigu aš su juo nesimylėsiu ir jo nepamylėsiu  :blink:    :geda2: jis atims mano vaikelį. Kadangi aš myliu tą vaikeli ir nenoriu jo atiduoti, jis grasino man kad pakiš narkotikų ir ikiš į kalėjimą, o pats su vaiku išvažiuos į užsienį ir uždraus man tą vaiką matyti. Patarkit kaip man elgtis, ir ar jis turi teisę prisiteisti vaiką ? :verysad:
*

paklausk mamos patarimo :mirksiukas:
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0

Lo-Fi versija Dabar: 2010 09 06, 11:49

Atsakomybės apribojimas