Įkraunama...
Įkraunama...

keksai, keksiukai

QUOTE(yzzy @ 2008 01 10, 18:38)
šiandien pirmą kartą bandžiau kept keksiukus... va kas gavosi :
user posted image
su aptepu gavosi tokie smile.gif
user posted image

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tylka @ 2006 08 18, 13:19)
O aš kepu "Marmurinį keksą". Jam reikia:
250 g kambario temperatūros sviesto ar margarino
225 g cukraus
1 pakelio vanilinio cukraus
5 kiaušinių trynių
500 g miltų
1 pakelio kepimo miltelių1/8 l pieno
5 kiaušinių baltymų
2 kupini šaukštai kakavos
4 šaukštai grietinėlės arba pieno
2 šaukštai cukraus pūdros

Iš sviesto/margarino, cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinių trynių išsukama tyrė.Miltai sumaišomi su kepimo milteliais ,1/8 l pieno  ir įsukami į tyrę.Kiaušinių baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą. Pusė tešlos sukrečiama į paruoštą formą. Kita pusė sumaišoma su kakava ir grietinėle/pienu ir sukrečiama į formą ant šviesios tešlos.Keksas kepamas 175 laipsnių orkaitėje apie 40-60 minučių.
Iškepęs keksas apibarstomas cukraus pudra.

Skanaus smile.gif

kiek kepimo miltelių? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 01 27, 21:39)
kiek kepimo miltelių? blink.gif

O kodėl tokios akys blink.gif ? Pas mane ant standartinio pakelio irgi rašoma, kad 500 g miltų skirtas tongue.gif Kai perku didelį, tai būna parašyta dviguba porcija, ten kilogramui miltų smile.gif Taigi viskas normalu pagal šį receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugie @ 2006 07 11, 11:48)
ir aš bandysiu turbūt šiandien, nes labai įdomu, kas ten per keksiukai:) pas mus šalia darbo kavinėje tokius superinius thumbup.gif  šokoladinius keksiukus pardavinėja, kad seilė kiekvieną kartą tįsta kai pamatai... Gal kas žino kokį receptą secialiai šokoladiniams keksiukams?  essen.gif


Turiu cecepta bet anglu kalba... g.gif Jeigu reikes galesiu parasyti ji rusiskai smile.gif


Chocolate-Chocolate Cupcakes


user posted image


• Prep Time 15 min.
• Cook Time 22 min.
• Serves 18
----------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Ingredients
1. 1/2 cup cocoa
2. 1/2 cup boiling water
3. 1 1/2 cups sifted cake flour
4. 1 cup SPLENDA® Sugar Blend for Baking
5. 1/2 teaspoon baking soda
6. 1/4 teaspoon salt
7. 3/4 cup butter
8. 2 large eggs, lightly beaten
9. 1/4 cup milk
10. 1 teaspoon vanilla extract


Nutrition Info

Per Serving
• Calories: 182 kcal
• Carbohydrates: 21 g
• Dietary Fiber: 0 g
• Fat: 8 g
• Protein: 2 g
• Sugars: 11 g



2. Cooking Directions

1. Preheat oven to 350 degrees F.
2. Combine cocoa and boiling water, whisking until blended. Set aside.
3. Combine flour, SPLENDA® Sugar Blend for Baking, baking soda, and salt in a large mixing bowl. Cut butter into flour mixture with a fork or a pastry blender until crumbly. (This procedure may be done with a mixer at the lowest speed. Cover mixing bowl with a clean tea towel to prevent spattering).
4. Combine eggs, milk, cocoa mixture and vanilla in a small mixing bowl; add 1/3 of the egg mixture to flour mixture. Beat at low speed of an electric mixer until blended. Beat at medium speed for 30 seconds or until batter is smooth, stopping to scrape down sides of the bowl. Repeat procedure 2 times.
5. Spoon batter into paper lined muffin tins.
6. Bake 22 minutes or until a toothpick inserted in center comes out clean. Remove from pan; cool completely on a wire rack. Dust with powdered sugar or frost with Rich Chocolate Frosting.
Yield: 18 servings



Papildyta:
Nuostabus keksiukai!!! Labai tinka vaiku gimtadieniams/vakareliams thumbup.gif

pawprint cupcakes

user posted image


Ingredients
12-hole bun tin

115g (4oz) Unsalted butter, softened
115g (4oz) Caster/superfine sugar
2 large eggs
115g (4oz) Self-raising flour
60g (2oz) Plain/ all-purpose flour

For Decoration
15-30ml (1-2tbsp) apricot jam
Edible glue or small amount of icing (combination of icing sugar and water)
Sugar paste per cake: 15g (1/2oz) white and 5g (just under 1/4oz) coloured for each cake
Note: Sugarpaste is sometimes called rolled fondant and is available through any good supermarket or cake decorating outlets.

Cake

1. Preheat the oven to 150°/325°F/Gas Mark 3
2. Grease your tin with margarine
3. Sift both types of flour into a bowl together
4. Soften the butter and mix together with the sugar – beat until pale and fluffy
5. Add 1 egg and 1 spoon of flour to the mixture, beat well and then repeat until both eggs have been mixed in
6. Using a spatula, fold in the remaining flour
7. Spoon the mixture into your bake ware and place into the centre of the oven for 20-30 minutes.
8. Once cooked, leave to cool and then turn onto a wire rack to cool completely, ready for decorating.

Decoration
1. Brush the tops of your cakes with a small amount of apricot jam
2. Roll out the white sugar paste and cut out circles to cover the top of each cake (you may want to use a round cutter for this) Stick in the centre of the cake and smooth down.
3. For the paw prints, roll out the paste as thinly as possible and cut out 1 large heel circle and 3 mini circles for the toes.
4. Stick down with the edible glue (or small amount of icing) and smooth the surface.
5. Eat and enjoy!
Atsakyti
cia keli (angliski) linkai su keksiuku receptais! thumbup.gif

PVZ:

user posted imageuser posted imageuser posted image

LINKAS



PVZ:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

LINKAS



PVZ:

user posted imageuser posted imageuser posted image

LINKAS


SKANAUS! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglujte: 03 vasario 2008 - 23:28
eglujte, o tu pati bandziusi siuos receptus? atrodo thumbup.gif o idomu, kaip skonis
Atsakyti
Tuos pirmuosius (sokoladinius ir su pedutem), kai gyvenau uzsieni, tai bandziau kepti, ir gavosi super thumbup.gif labai lengva padaryti, o atrodo tikrai ispudingai, ypac vaikam patinka tie su pedutem wub.gif

Bet tai buvo pries kelis metus... dabar kazkaip jau negaminu, bet reikes vel pabandyti thumbup.gif Tik gaila cia lietuvoj nera tiek daug visokiu komponentu skanestams... doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Matau dalinatės keksų receptais. Šiandieną išbandžiau Sonatinos pasiūlytus Šokoladinius keksiukus, va iš čia (patys paskutiniai puslapyje) http://www.supermama...?...;p=4574377
Aišku šiek tiek pakoregavau pagal save ax.gif , nes ne visus produktus turėjau, tai paprasčiausiai nedėjau: Nutelos, kakavos (per vėlai apsižiūrėjau, kad neturiu doh.gif ) ir riešutų.
Truputėlį daugiau nei recepte nurodyta įmaišiau 100 g cukraus ir 100 g juodojo šokolado drožlių. Ir vanilininio įbėriau truputį. rolleyes.gif Kepiau silikoninėse formelėse.
Viskas puikiai pavyko, nesausi, nekieti - skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 06 25, 18:02)
Atsiprasau, mergaites, pamirstu i sita tema uzlekti... blush2.gif  Atsiprasau, tuoj ispirksiu savo kalte.Stai jums receptas:
Teslai reikes: 50g sviesto, 100g cukraus, 1 pakelio vanilinio cukraus, 1 kiausinio, 250g miltu, 2 arbatiniu sauksteliu sodos arba kepimo milteliu, 125ml pieno.
Idarui:persikai, razinos, braskes ir pan.(galima nieko nedeti, bet as tik i tesla imaisau razinu).
Paruosimas: minksta sviesta sumaisyti cukrumi ir kiausiniu iki putu, miltus sumaisyti su soda(arba kepimo milteliais) ir pilti silta piena pakaitomis su miltais i mase su cukrumi, kiausiniu ir sviestu.Viska deti i formeles(jei neturit, galima kepti vienoje dideleje, kaip pyraga ax.gif ).Kepti apie 30 min. orkaiteje.Iskepus, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!!!! mirksiukas.gif kai isbandysit, praneskit, kaip sekesi... wub.gif tikiuosi patiks  wub.gif


Ką tik išbandžiau šį receptą. Super thumbup.gif Greit paruošiama, indų nedaug plaut paskui reikėjo, tikiuosi kad ir skonis neapvils. Ačiū
Atsakyti
gal zinote,kaip iskepti keksiukus su aguonomis g.gif Koki receptuka patartumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2008 03 15, 09:27)
gal zinote,kaip iskepti keksiukus su aguonomis  g.gif Koki receptuka patartumet  blush2.gif

Pasirink bet kokį receptą ir pridėk aguonų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2008 03 15, 10:27)
gal zinote,kaip iskepti keksiukus su aguonomis  g.gif Koki receptuka patartumet  blush2.gif

pabandyk pagal sita
Atsakyti