QUOTE(Inočka @ 2008 10 11, 16:57)
As bandziau, bet man plysta tas maiselis prie antgalio

, gal maiselis per minkstas
Inočka,aš iš šokolado piešinukus naudoju,taip,: iš pieno ar grietinės maišelių!!!!!!
Nusiperku pieno ar grietinės,nusikerpu laaaabai maža skylutę,arba galima iš kitos puses perkirpti visą,išimti,ar išpilti visą turinį,ir tau ,puikus maišelis
niu aš turiu konditerinį maišą,aš kai matyčiau tortą,tada man fantaziją "įsijungtų"
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 11, 16:51)
Beje o mano gelytes darytos pagal
Cipciuko recepta is cukraus pudros, vandens ir zelatinos, pamirsau paminet.
O man sove mintis, kazin kai neturi konditerinio maiselio antgaliams, ar negalima panaudot paprasto kietesnio maiselio celofaninio ir kampa nukirpt, kur idet antgali. Nu gal nusisnekejau, bet gal imanoma

O as kai grietinele puosiu, tai peiliu islyginu sonus (braukdama nuo apacios virsun), o virsu irgi perbraukiu su peiliu. O su antgaliais dar nebandziau.
Na o as gelytes tai pasidariau, o dabar ju viduriukus su tuo beze pasidaryt reiks. Taigi
Cipciuk, man to beze
reiktu labai mazai keliems viduriukams, ar galima ir su grietinele pries puosiant torta? Nu va nezinau kaip elgtis.
Niu tikrai galima.Aš už cipsiuką atsakysiu

juk iš kart ant torto dėsit