Įkraunama...
Įkraunama...

citata''tau tik vaikus ir gimdyti.."

sveikos nestukes ir mamytes.ilgai laukus puolu ir as savo isgyvenimais pasidalinti.gera viska prisiminti lyg tai but buve vakar..
pradziu pradzia yra londone,is ten su vyru parsivezem nauja gyvybe.galvojom jei gims berniukas pavadinisim Benu,bet deja nuejusi pas gyd pasake kad tikru tikriausia mergyte.taip pradejom laukti dukrytes.gimdymo terminas buvo geguzes 15.(visada svajojau pagimdyti geguzes menesi,nes tai mano pats graziausias metu menuo ir laikas).bet vos spejau iseiti gimdymo atostogu,atsiguliau i ligonine.buvo 33 savaite.tiesiog pradedavau dusti,blogai jaustis,pykindavo.kadangi turiu sese gydytoja tai ji man sake nedelsiam,vezu tave i ligonine.ojojoj o tiek darbu dar turejau padaryti sia savaite-vienas ju depiliacija doh.gif vaziuoju ir verkiu,nes jauciu kad kazkas turbut negerai ir gali tekti likusi laika pralesti ligoninej.nuvaziuojam ir prasideda tapymai per visa ligonine.buvo sestadienis.o man dar itare trombomboze kazkokia,ale kemsasi kazkokia kraujagysle,del to dusulys,pykina.siuncia i kardiologijos skyiu ten salia,ten daro tyrimus,klauso matuoja ir t.t. unsure.gif galiausia mane paguldo treciam aukste,nestumo patologijos sk.paklauso lelytes sirdeles,judesiuku,paziuri atsidaryma-3cm.pradeda leisti antibiotikus,kad sustabdytu veikla,nes dar gerokai per anksti.jei pagimdyciau-bus neisnesiotukas.taip ligoninej praledziu visa savaite,per langa matau kaip sprogsta medziu pumpurai,beveik pavasaris..i lauka negaliu eit-lovos rezimas,poilsis,miegas ir ramybe.kaklelis dar atsidare pora cm.
uz savaites issiprasau namo,su salyga kad langu nevalysiu,bus totalus poilsis.beje isvykstant is ligonines gimdos kaklelis kiek susitraukia iki 2cm.niekada negalvojau kad gali taip buti.. blink.gif
tai va,bega dienos,lauke silta,saulyte sviecia,kaip gi as neisiu i lauka,nevaiksciosiu.iseinu i kiema,pasedziu,pasideginu.taip viena diena,5 dieni 04.27 pries ta ilgaji nedarbo savaitgali ridineju pilvuka ant zolytes ir sumastau kad man reikia pasitikrinti del sventos ramybes,nes po to daktaru nebus visas keturias dienas.taigi sesuo mane nuveza iki ligonines ir vaziuoja savais reikalais kol mane patikrins,tik pries man islipant is masinos uzsimena " nu ziurek uuu aaa nepamirsk kvepuot mirksiukas.gif ".as jai aha butinai mirksiukas.gif
pasiskambinu savo gyd r.daunoraviciuj,jis mane pasikviecia i savo sk.atsigulu ant stalo ir dabar cituoju jo zodzius" vaikeli pas tave 8 cm atsidarymas.siandien gimdai!!!" blink.gif blink.gif blink.gif
o dieve sventas!!skambinu sesei sakau prikarksejau tu man,vezk tase su daiktais.vyras tuo metu buvo kazkur kitam miesto gale,5dienis,15 val,visur kamsciai,visi kaip isproteje nori lekti is miesto,kiti kaip isproteje lekia i antakalni bigsmile.gif
ziauriai jaudinuosi bet nuo ivykiu gausos nespeju nei verkti,nei dziaugtis.as nejauciu nieko kas vyksta su manimi.15.15 nuleidzia vandenis,laukiu.atvaziuoja sesuo su vyru,ateina kita sesuo gyd zodziu gimdykla pilna palaikymo komandos.smagumelis o ir lelyte bus tuoj cia.nejauciu jokiu saremiu,jokiu baisiu skausmu,tik tada kai suleidzia skatinamuosius kazkur uz valandos pradedu jausti pilvo maudima lyg per menesines.kiekvienas vis stipresnis,bet ju buvo nedaug,gal su kokiu 4 pradedu noreti stumti ir stai gimdymas prasideda!!!!vyras vis salia,rekia man i ausi ka sako gyd,nors as puikiai pati viska girdziu,kita sesuo gyd stebi viska savo akimis ir laiko suspaustus kumscius prie veido lyg tureciau spirti lemiama savo gyvenimo ivarti,dar kita sesuo viska filmuoja bet is pacio tolimiausio kampo nes kaip paskui pasakojo sake negalejo visko matyti ir girdeti kaip baisu ir graudu buvo!!! ohmy.gif atrodo lyg ziuretumet komedija,tiesa?bet grizkim prie vaizdo is mano puses.stumiu negailedama nei saves nei vyro rankos,gyd jau sako kad galvyte cia,noriu ja paliesti ir palieciu tokia minkstute.dar vienas stumimas ir mazyle isslysta i gyvenima ir i sauleta palata.17.32.gydytojas ir akusere giria kokia saunuole ir laiminga esu,nes viskas taip greit ir laimingai baigesi.nepatyriau ka reiskia atsidarinejimo skausmai,nereikejo jokio nuskausminimo,buvo vos keleta iplysimu ir sauniausia palyda!!
turiu dukryte Leja kuriai siandien 10 men ir kuri jau sapnuoja koki 5 sapneli...pasakos pabaiga.
idesiu nuotraukyciu!!!
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit dideles ir sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gražus pasakojimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit stiprios 4u.gif
Atsakyti
nugi tikrai smagumėlis tongue.gif Šaunuolės abi biggrin.gif
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukiam nuotraukyciu 4u.gif
ex, pavydetinas gimdymas, as po tokiu tik ir gimdyciau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu, bet labiau turbut tiktu su artejančiu pirmu gimtadieniu biggrin.gif 4u.gif aš irgi lengavai pagimdžiau ax.gif linkiu jums taip pat lengvai susilaukt broliuko 4u.gif
Atsakyti
saunus gimdymas,kad visom taip 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

p.s kur nuotraukos? smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Sveikinimai bigsmile.gif Kad visoms taip gimdyti thumbup.gif
Atsakyti
man irgi teko lengvas ir neskausmingas gimdymas, bet niekaip negaliu issiaikkinti, nuo ko tai priklauso. Kiek gydytoju, tiek skirtingu nuomoniu. Tad sveikinu su sia dovana ir leliuko gimimu. 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif nu liuks-tikrai-gimdyt ir gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
Grazi istorija sekmes 4u.gif
Atsakyti