Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

Tęsiam pokalbius apie savo laimės medelius ax.gif

user posted image
Papildyta:
Kaip jums tokia "Eglutė" bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 03 18, 21:20)
Tęsiam pokalbius apie savo laimės medelius  ax.gif
user posted image
Papildyta:

klausykit, negi tas medelis žydi bigsmile.gif
Aš tik ką nugenėjau persodinus savo, tai maniškis toks varganas gan atrodo blush2.gif
Atsakyti
PAs mane laimes medelis po ziemos kazkaip patyso viena puse, kazi kas butu, jei visas sakeles nupjauciau iki sumedejimo, ta prasme visai be lapu palikciau, ar pradetu daugiau sakotis ir vienuodziau augti?

user posted image

jetau koks grozis bigsmile.gif wub.gif Kaip toki reik uzaugint, kad stiebas butu toks storas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 19 kovo 2008 - 14:48
QUOTE(Inetux @ 2008 03 19, 15:46)
jetau koks grozis bigsmile.gif  wub.gif Kaip toki reik uzaugint, kad stiebas butu toks storas g.gif

Nu va, man irgi įdomu kaip tokį trumpą kotą padaryti? ir išvis, kaip pražydinti tokį gražuolį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2008 03 19, 15:14)
deja, ten yra tema pinigu medis biggrin.gif ir kalbama apie kita augala ax.gif O gal as neradau laimes medzio 7 temos nebaigtos g.gif

Butent apie ta pati augala ir kalbama abiejuose temose. Ir pavadinimai cia tik buitiniai. Tikrasis yra crassula ovata.
Atsakyti
Pinigų medis,tai- Zamiokulkas,anoje(7-oje) temoje būtent apie jį ir kalba,pažiūrėkit pirmą puslapį!!Jei kas maišo pavadinimus,ir temas-ne mano kaltė.

Čia tema apie Crassula Ovata-laimės medį.Tai du visiškai skirtingi augalai!!!!

Praeitą temą aš pabaigiau,tai ir atidariau naują.

SENA TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 19 kovo 2008 - 16:18
QUOTE(musone @ 2008 03 19, 13:26)
Aš tik ką nugenėjau persodinus savo, tai maniškis toks varganas gan atrodo blush2.gif

o tai galima juos apgenėti? blush2.gif nes maniškis toks truputį išstypęs, tai gal ir aš tada jį trupučiuką apgenėčiau
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2008 03 20, 12:21)
o tai galima juos apgenėti?  blush2.gif  nes maniškis toks truputį išstypęs, tai gal ir aš tada jį trupučiuką apgenėčiau

Galima, lengvai formuojamas sitas augalas
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 03 20, 12:47)
Galima, lengvai formuojamas sitas augalas

o kaip tą genėjimą atlikti? tik pačius šakučių galiukus nugnybti ar galima ir didesnę dalį?
Atsakyti
Įkeltasis medis sužavėjo wub.gif wub.gif wub.gif gražiai nuaugęs, bandysiu ir aš kažką panašaus padaryt (užaugint) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2008 03 20, 13:24)
o kaip tą genėjimą atlikti? tik pačius šakučių galiukus nugnybti ar galima ir didesnę dalį?

Gnybiam jaunas viršūnėles 4u.gif
Atsakyti
Grazus tas medis. o kada jis laime nesa?smile.gif pinigu zinau medi reikia tik dovanu gauti, tada atseit nesa pinigus. o sitasis?
Atsakyti