Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(grange @ 2008 03 31, 01:02)
kooooooookios foto šakės  thumbup.gif

o kur tų pipiriukų rast?  g.gif  jie neaštrūs. žiūrėjau rimi tokių nemačiau  g.gif

ačiū, merginos aciuks.gif

pipiriukų radau Norfoj, prie marinuotų agurkėlių ir t.t. toks mažas stiklainiukas, nedaug ten jų mirksiukas.gif aštrumas man patinka, vyras kaip obuoliukus sušveitė ir dar prašė lotuliukas.gif

o čia vakar prie alaus padariau tokį dalyką rolleyes.gif paskrudinau keptuvėj Toste duoną, kubelius tiksliau, tada į kelis šaukštus grietinės išspaudžiau beveik visą didelę galvą česnako, duonytę dėjau į indą, išmaišiau su paruošta grietine ir užtarkavau dauuuug sūrio, šoviau į orkaitę, maždaug 220 laipsnių, ir užkepiau sūrį, maximum 10 min, pabarsčiau čili marinuotais ir prašom thumbup.gif patiko ir šilta, ir šalta, originale nereikia sūrio, ir kiekvieną gabalėlį atskirai su grietine apkepti, bet patyngau terliotis, ir nesigailėjom, labai skanu buvo bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JoanaS: 31 kovo 2008 - 07:00
Ir man įdomu kur tie pipiriukai auga? Kokiam prekybos centre? g.gif dirol.gif

Sory, nepastebejau, kad jau parašyta. blush-anim-cl.gif blush2.gif

size=7JoanaS/COLOR atrodo puikiai. Tu tikra šeimininkė. Jau ne kartą stebini. Siunčiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 31 kovo 2008 - 08:46
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 31, 09:37)
size=7JoanaS/COLOR atrodo puikiai. Tu tikra šeimininkė. Jau ne kartą stebini. Siunčiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

baikit, kokia šeimininkė iš manęs irnesakyk.gif blush2.gif daug norėčiau pasidaryt, bet kol kas dujinę prastą turiu, tenkinuosi tuo, o gaminimas hobis mano, aš labiausiai pailsiu virtuvėje thumbup.gif ir šiaip gi stengiuos palepint šeimyną, va vėl dirbu šią savaitę visą, maitinsis pusfabrikačiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 30, 08:04)
sveikutės, keletą užkandžiukų įmesiu, nors neprilygsiu šedevram, ale vistiek  smile.gif

čili pipiriukai įdaryti paprasčiausiu lydytu sūreliu su kumpiu (ačiū Nerytei berods už idėją  4u.gif )

malonu kad patiko receptukas 4u.gif
nu ir prigaminai, visko noriu, o dar taip gaiviai viskas atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 31, 18:45)
malonu kad patiko receptukas  4u.gif
nu ir prigaminai, visko noriu, o dar taip gaiviai viskas atrodo rolleyes.gif

ir dar kaip patiko thumbup.gif MB tai kad ir kelis tuos stiklainiukus būtų sulapnojęs, bet neturėjau tiek lotuliukas.gif reiks šiandien vakare dar pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 03 29, 13:19)
brangokai iseina daryt, bet skonis atperka viska  smile.gif jei kam bus idomu, galesiu recepta pametet

Jei vyras žvejys tai toks skanumynas gaunasi kaip ir už dyką biggrin.gif . Man vyras pernai rudenį tai kaip prigaudė lidekų tai ir kaimynams užteko . Užšaldžiau tai kūčioms net 8 turėjau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2008 03 31, 20:06)
Jei vyras žvejys tai toks skanumynas gaunasi kaip ir už dyką  biggrin.gif  . Man vyras pernai rudenį tai kaip prigaudė lidekų tai ir kaimynams užteko . Užšaldžiau tai kūčioms net 8 turėjau  smile.gif  .

taigi, rudeni, o nuo vasario menesio, atrodo, neleidzia gaudyti lydeku, nes nerstas prasideda, nebent kas nelegaliai uzfundija biggrin.gif
o kiek priedu reikia sudet! paskaiciuokit, jeigu netingit smile.gif
nors, daznai juk nedarom toki patiekala ax.gif
Atsakyti
Vakarykščiai užkandžiai prie vyno 4u.gif viskas lyg tai matosi mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
pasidalinsiu ir aš 4u.gif
sluoksniotos tešlos krepšeliai su pesto ir pomidorais
user posted image
iš esmės juos galima daryti su bet kuo irnesakyk.gif
šituos dariau taip:
iš bemielės sluoksniotos tešlos išspausti apskritimus (su kokia stikline).
kad gautusi krepšelis reikia arba paimti mažesnio diametro stiklinę aštresneis kraštais arba tiesiog peiliu atsargiai įpjauti arba įspausti (tik neperpjauti kiaurai!) mažesnį apskritimą.jį pabadyti šakute ir dėti įdarą (tik į vidurį stengtis,kad nepatektų ant bordiuro). aš plonai tepiau klasikiniu pesto padažu,ant viršaus plooooną poro greižinėlį ir po 3 puseles mažų pomidoriukų (juos prieš tai pamarinavau su balzamico actu,alyvuogių aliejumi,česnakais ir prieskoniais).
bordiurą patepti plaktu kiaušiniu.kepti ant kepimo popieriaus iklotos skardos 220 C temperatūroje apie 10-15 minučių,geriau dėti aukščiau,gat nepridegtų iš apačios.
ant iškepusių dėjau pesto padažą per pusę su grietine 4u.gif
Papildyta:
ir dar keli tokie paprasti:
vienas iš variantų užkandinių sumuštinių.man jie skaniausi būtent taip padaryti 4u.gif ant iš vienos pusės apkepto batono riekės užtepti majonezo su česnaku,apibarstyti smulkiai tarkuotu sūriu ir uždėti pomidoro grežinėlį
user posted image

temoje prieš tai dėjau tailandietiškų sparnelių receptą.šitas variantas pagal skoį labai panašus,bet dar lengviau padaromas 4u.gif tiesiog pamarinavau per naktį medaus/sojos padažo/česnako mišinyje ir kepiau orkaitėje.geriau kepti tefloninėje arba silikoninėje formoje,nes skardą teko "drajinti" kaip reikiant doh.gif
user posted image

dar lavašą dariau.nuotrauka nekokia,daryta paskubomis doh.gif bet buvo laaaabai skanu thumbup.gif
ant vieno lavašo lapo dėjau smulkiai pjaustytą vištieną,apkeptą/troškintą su pievagrybiais,grietine ir česnakais.ant jo dėjau dar vieną lavašo lapą,iš abejų pusių plonai-plonai aptepta majonezu per puse su lyditu sūrelių,ant jo salotų lapai,plonais grežinėliais porai,pomidorai ir salotų prieskoniai.susukau į "dešrą" su plevele ir laikiau porą val. šaldytuve
user posted image

na ir dar toks įdomesnis mesos salotų variantas.panašiai pagal šį receptą
tik nesiterliojau su tais apvertimais,tiesiog dėjau atvirkštine tvarka ax.gif
virti kiaušiniai/majonezas/bulvės/majonezas/tarkuotas (prieš tai pašaldytas) lyditas sūrelis/majonezas/virta mėsa/majonezas/apkeptos-patroškintos morkos(virtų nemėgstu)/majonezas/svogūnų laiškai ir marinuoti pievagrybiai (juos dar patepiau alyvuogių aliejum su česnakais)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 02 balandžio 2008 - 09:08
QUOTE(Larissa @ 2008 04 02, 09:57)
na ir dar toks įdomesnis mesos salotų variantas.panašiai pagal šį receptą
tik nesiterliojau su tais apvertimais,tiesiog dėjau atvirkštine tvarka  ax.gif
virti kiaušiniai/majonezas/bulvės/majonezas/tarkuotas (prieš tai pašaldytas) lyditas sūrelis/majonezas/virta mėsa/majonezas/apkeptos-patroškintos morkos(virtų nemėgstu)/majonezas/svogūnų laiškai ir marinuoti pievagrybiai (juos dar patepiau alyvuogių aliejum su česnakais)

koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 04 02, 07:22)
[color=darkviolet]Vakarykščiai užkandžiai prie vyno  4u.gif viskas lyg tai matosi  mirksiukas.gif

user posted image

o čia ant batono ?
kaip jis laikos susuktas?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 02, 10:42)
o čia ant batono ?
kaip jis laikos susuktas?

nes iskociotas batonas (rieke,man labaiausiai patinka kvadrat.,formos,jau supjaustytas)
Atsakyti