Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Owly @ 2008 03 26, 19:12)
Niam kaip skaniai atrodo  bigsmile.gif  Ar nelabai riebu lašiša grietinėlėje?  ax.gif Nesu bandžius, kažkaip lašiša ir taip gan riebi yra  ax.gif 

neriebu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau kazkurios merginos siulytus kotletukus su grybu ir suriu.Labai skanu,aciu uz puikia ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 03 25, 00:44)
na, kadangi seile jau privarvinau cia beziuredama, tai idesiu ir savo velykinius patiekaliukus. Tik, kadangi viska vezem i ten, kur sventem, tai viskas ir supakuota:)
Papildyta:
cia pora kelmuku:)
Papildyta:

Atsakyti
saindienine musu vakariene - mesos suktinukai
ismusta mesyte istrini prieskoniais tada i vidu dedi farsa (ismaisyta su prieskoniais ir kiausiniu) ir fermentini suri, suvinioji ir uztaisai ir keptuveje apkepi. tada i troskintuve ipili puodeli vandens, tris gerus saukstus grietines, siektiek svieto, iberi krapu ir dedi keptuveje pakeptus suktinukus. viska dedi i ikaitinta iki 180 laipsniu orkaite ir troskini apie 50 min 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 03 26, 12:14)

Atsakyti
kaip iškepti tokį kelmą? essen.gif
Atsakyti
essen.gif
su praejusiom shventem ir pagarba nerealiom sheimininkem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 03 26, 21:42)
saindienine musu vakariene - mesos suktinukai
ismusta mesyte istrini prieskoniais tada i vidu dedi farsa (ismaisyta su prieskoniais ir kiausiniu) ir fermentini suri, suvinioji ir uztaisai ir keptuveje apkepi. tada i troskintuve ipili puodeli vandens, tris gerus saukstus grietines, siektiek svieto, iberi krapu ir dedi keptuveje pakeptus suktinukus. viska dedi i ikaitinta iki 180 laipsniu orkaite ir troskini apie 50 min  4u.gif

neprisigeria tų riebalų, nes atrodo tai labai riebiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 03 25, 00:44)
na, kadangi seile jau privarvinau cia beziuredama, tai idesiu ir savo velykinius patiekaliukus. Tik, kadangi viska vezem i ten, kur sventem, tai viskas ir supakuota:)
Papildyta:
cia pora kelmuku:)
Papildyta:

Kriro,papasakok ka dejai i krepselius?
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 03 27, 02:41)
Kriro,papasakok ka dejai i krepselius?

as i krepselius dazniausiai dedu lasisa. Vat maximoj buna supakuota po 100 gramu ir kainuoja apie 3,45 lt. lyg tai vadinasi lasisos atraizeles salotoms ar kazkas panasaus. Tai vat, i krepseli dedu lasisos, tada geltonos ir zalios citrinos ir kad butu graziau raudonu arba juodu ikru ( netikru). Tai taip darau dazniausiai, kartais dar darau juos ir su suriu, arba dedu misraine su krabu lazdelem, bet man skaniausia tai su lasisa:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 03 26, 23:04)
kaip iškepti tokį kelmą?  essen.gif


Labai paprasta.Reikia šonkauliukų kokį metrą lotuliukas.gif Na tokios juostos...Užmarinuojam su prieskoniais, česnakais, lauro lapais.Tada darom įdarą iš faršo.Faršą galima pasirinkti pagal skonį; jautienos, vištienos, kalakutienos....Aš maišiau
jautieną su kiaulieną.Faršui reikia prieskonių, pakepintų morkų su svogūnais, apkepintų grybų, kiaušinio, aš dar pyliau grietinėlės...Padarom tokį kaip šulinį iš šonkauliukų, į vidų dedame faršą.Surišam kad neišbyrėtų su siūlų.Kepam orkaitėje įsuktą į folgą.Kepiau kažkur 1 val 30 min, po to nuėmiau folgą kad apskrustu 4u.gif Papuošiam.
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 03 27, 10:42)
Labai paprasta.Reikia šonkauliukų  kokį metrą  lotuliukas.gif Na tokios juostos...Užmarinuojam su prieskoniais, česnakais, lauro lapais.Tada darom įdarą iš faršo.Faršą galima pasirinkti pagal skonį; jautienos, vištienos, kalakutienos....Aš maišiau
jautieną su kiaulieną.Faršui reikia prieskonių, pakepintų morkų su svogūnais, apkepintų grybų, kiaušinio, aš dar pyliau grietinėlės...Padarom tokį kaip šulinį iš šonkauliukų, į vidų dedame faršą.Surišam kad neišbyrėtų su siūlų.Kepam orkaitėje įsuktą į folgą.Kepiau kažkur 1 val 30 min, po to nuėmiau folgą kad apskrustu  4u.gif Papuošiam.



ax.gif as darau irgi panasiai,.. tik perku ne metra sonkauliu biggrin.gif renkuosi, kad butu ne tik ilgi, bet ir aukstesni tie sonkauliukai, tada graziai atrodo. Pirmiausia sonkauliukus itrinu druskos, pipiru ir cesnako misiniu ir palieku pastoveti, kol paruosiu farsa. Is patirties sakau, kad skaniausia bent jau mums tai maisyta kiauliena su jautiena. Morku nebededu, nes ne visada jos buna minkstos. Farsa paruosiu kaip kotletams. Tada is sonkauliuku suku kelma, ji apjuosiu spagatu kelis kartus, kad jis butu tvirtenis. I vidu dedu paruosta farsa. Prikisu daug. Kartais dar virsu kelmu truputi ipjaunu ties kiekvienu sonkauliuku, jis buna "issisketes" ir kai padedi ant stalo, tada lengviau supjaustyti. Kepa kelmas mazdaug apie 1. 5 val. Tiesa, virsu uzdengiu folija, nes kitaip sudega farsas, o kai lieka kepti pusvalandis, folija nuimu. Dar kartaisvietoj farso i kelmo vidu dedu bulviu koses irgi labai skanu, tik kelmas kepa tusciaviduris, o jam iskepus pridedi bulviu koses, tada kai atpjauni iskrto ir garnyras yra:) tik tokiu atveju reikia valgyti kol silta:) drinks_cheers.gif
Atsakyti