Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

user posted image
Senoji tema 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergytes gal galit pasiulyt gera visaziste klaipedoje? Prasau jei galit kontaktus i az 4u.gif
Atsakyti
ir man idomu, pas ka darysis klaipedietes smile.gif
Atsakyti
Mergaites o man reikalinga gera visaziste vilniuje, kuri galetu ateiti i namus arba priimti i salona anksti nes man jos reikia apie kokia 7 valanda.lauksiu az
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2008 04 06, 18:16)
Mergaites o man reikalinga gera visaziste vilniuje, kuri galetu ateiti i namus arba priimti i salona anksti nes man jos reikia apie kokia 7 valanda.lauksiu az

ir man reikia Vilniuje, nors ir ne taip anksti.
O kelintą dieną jūsų šventė?? mano liepos 5d., tai jei ne tą pačią dieną tai galim kartu ieškotis ... 4u.gif nes dėl šito tai neturiu žalio supročio nei kur nei kas, nei kokių rekomendacijų turiu...
Atsakyti
Man irgi reikia geros visažistės Klaipėdoje unsure.gif Ką galite rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai idomu butu suzinoti, pvz as su drauge uzsirasem ir sukuosena ir makiaza daryti tame paciame salone. As nuotaka, o ji tiesiog pamerge. Ir dabar galvoju ar nebus taip kad padazys vienodai is"tos pacios serijos"..As tai tikrai nenoreciau to. Nes abiems tos pacios darys ir sukuosena ir makiaza..Gal esate su tuo susidure?
Atsakyti
as tai suknele KORNELIJOJ nuomuojuos,sutarem,kad man ten ir sukuosena ir makiaza padarys,bet db baiminuos ,kad levai bus.nieks nesidaret?
Atsakyti
QUOTE(zivile22 @ 2008 04 07, 12:29)
Man tai labai idomu butu suzinoti, pvz as su drauge uzsirasem ir sukuosena ir makiaza daryti tame paciame salone. As nuotaka, o ji tiesiog pamerge. Ir dabar galvoju ar nebus taip kad padazys vienodai is"tos pacios serijos"..As tai tikrai nenoreciau to. Nes abiems tos pacios darys ir sukuosena ir makiaza..Gal esate su tuo susidure?

Tikrai nepergyvenk, nes nuotakas makiazas yra visai kitoks negu bet koks kitas, turiu omeni iprastinis 4u.gif
Atsakyti
Jau turiu visaziste 4u.gif Taip ramu dabar, nes tai buvo didziause problema turbut biggrin.gif Man patiko makiazas vienos forumietes, tai per ja ir suradau savo visaziste. Vilniete, atvaziuoja i namus thumbup.gif
Kokia as laiminga clap.gif clap_1.gif yahoo.gif ploja.gif
Atsakyti
na, aš tai bandomąjį makiažą jau žinau kur eisiu, jei viskas ok, bus ir vestuvinis.. cool.gif tik va, noriu paklaust, ten naudoja kosmetiką tos pačios firmos kaip "egipto žemė". noriu paklaust, kaip tos firmos šešėliai? esat kuri bandžiusi? kaip laiko? g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zivile22 @ 2008 04 07, 15:29)

wat, perskaičiau irgi susimąsčiau.. g.gif bet neturėtų taip padaryt... juk vis tiek, kur nuotaka, o kur pamergė???? blink.gif manau viskas bus gerai, mat aš savo pamerges irgi ten pat tempsiuos... yu.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 04 07, 17:28)
na, aš tai bandomąjį makiažą jau žinau kur eisiu, jei viskas ok, bus ir vestuvinis..  cool.gif tik va, noriu paklaust, ten naudoja kosmetiką tos pačios firmos kaip "egipto žemė". noriu paklaust, kaip tos firmos šešėliai? esat kuri bandžiusi? kaip laiko? g.gif  unsure.gif
Papildyta:

wat, perskaičiau irgi susimąsčiau..  g.gif  bet neturėtų taip padaryt... juk vis tiek, kur nuotaka, o kur pamergė????  blink.gif  manau viskas bus gerai, mat aš savo pamerges irgi ten pat tempsiuos...  yu.gif

Pati nezinau, bet mano kaimyne tiesiog dievina visa "egipto zemes" kosmetika bigsmile.gif Pastoviai man siulo isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti