Toliau diskutuojame apie chna, basma ir jų mišinius mūsų plaukučių grožiui bei sveikatai
Senoji temelė liko ČIA
Toliau diskutuojame apie chna, basma ir jų mišinius mūsų plaukučių grožiui bei sveikatai
QUOTE(Miaška @ 2008 04 06, 19:04)
O man jokia violetinė nelenda
Jau kiek metų tik chna dažau, kaip buvau kaštoninė, taip ir likau. Tiesa, aš basmos nededu.
Jau kiek metų tik chna dažau, kaip buvau kaštoninė, taip ir likau. Tiesa, aš basmos nededu.
tai manau,kad nuo basmos ir atsiranda tas violetinis atspalvis
QUOTE(Stigma @ 2008 04 06, 20:58)
Va ir aš taip manau
Tai šiandien dažiau tik Chna su Amla. Labiau kaštoniniai gavosi
O kokią Chna perkat?
QUOTE(jadzka @ 2008 04 06, 20:29)
O kokią Chna perkat?
Aš tai tokiuose raudonuose pokeliuose, tik google nemeta jokių paveiksliukų, kad galėčiau parodyti. Kažkada pardavėja, pati plaukus chna dažanti, pasakė, kad ši - geriausia, tai ir naudoju...
Kas dar ką?
QUOTE(Miaška @ 2008 04 06, 21:32)
Aš tai tokiuose raudonuose pokeliuose, tik google nemeta jokių paveiksliukų, kad galėčiau parodyti. Kažkada pardavėja, pati plaukus chna dažanti, pasakė, kad ši - geriausia, tai ir naudoju...
Kas dar ką?
Kas dar ką?
o kur šitos chna galima rasti? nes kiek mačiau tai visur pakeliai su ta ryža garbanota mergaite
QUOTE(Irėja @ 2008 04 06, 21:04)
o kur šitos chna galima rasti?
Turguje
Taip pat rusiškos kosmetikos parduotuvėlėse, berods, Koslinoje esu pirkusi.
as tai perku ta kur eurokose buna, bespalve naudoju
dabar kiekvienas pirmadienis buna mano chnadienis
nusipirkau 10 pakeliu, kai sunaudosiu visus, ziuresiu kas per rezultatas bus
QUOTE(jadzka @ 2008 04 06, 21:29)
Va ir aš taip manau 
Aiški tikroji spalva pasimatys po kelių dienų tik...
O kokią Chna perkat?
O kokią Chna perkat?
o aš noriu tamsių plaukų, tai be basmos niekaip
QUOTE(Miaška @ 2008 04 06, 21:32)
Kas dar ką?
Kas dar ką?
as perku chna kur su ryza pana ant pakelio, o basma tokia juoda trumpais plaukais, kazkaip jokios kito nesu macius
bet man lb gerai ir sitais
QUOTE(bird @ 2008 04 07, 20:01)
as perku chna kur su ryza pana ant pakelio, o basma tokia juoda trumpais plaukais, kazkaip jokios kito nesu macius
bet man lb gerai ir sitais 
aš pradžioj šitais dažiau,bet vėliau tuos raudonus radau. man tie raudoni lyg ir ilgiau šiek tiek laikydavo iš pradžių, dabar jau nieko nebesuprantu
sveikutes mielosios! perskaiciau viska, ir susigundziau
bet vistiek baiminausi tai galvoju palaikysiu chna 5min (ant pokelio parasyta kad siuo atveju nenudazys o tik sustiprins plaukus) palaikiau, isdziuvo mano seveliura...ziuriu zalia taip neryskiai
ai vakaras buvo galvoju "miegot laikas, akyse zaliuoja" ryte saulutei svieciant buvau ryzut ryzutele
ta pat diena po darbo issimakalavau galva basma palaikiau apie40min... isdziuvo plaukai-va sedziu zaliais plaukais, spalva kaip pacio misinuko
beje mano plaukai buvo visai naturalus, gal sakau cia sureagavo su sampunu ir balzamu? zoliniai jie pas mane
ryza netinka, zalia irgi
gal sakau ryt dar basmos uzsivarvolinsiu p[alaikysiu val
pakomentuokit
QUOTE(Mite_Baja @ 2008 04 10, 18:24)
sveikutes mielosios! perskaiciau viska, ir susigundziau
bet vistiek baiminausi tai galvoju palaikysiu chna 5min (ant pokelio parasyta kad siuo atveju nenudazys o tik sustiprins plaukus) palaikiau, isdziuvo mano seveliura...ziuriu zalia taip neryskiai
ai vakaras buvo galvoju "miegot laikas, akyse zaliuoja" ryte saulutei svieciant buvau ryzut ryzutele
ta pat diena po darbo issimakalavau galva basma palaikiau apie40min... isdziuvo plaukai-va sedziu zaliais plaukais, spalva kaip pacio misinuko
beje mano plaukai buvo visai naturalus, gal sakau cia sureagavo su sampunu ir balzamu? zoliniai jie pas mane
ryza netinka, zalia irgi
gal sakau ryt dar basmos uzsivarvolinsiu p[alaikysiu val
pakomentuokit 
niu as nesu labai patyrus dar, bet tikrai nepatariu dar karta dazyti basma.
is pasakojimo itariu, kad tavo plaukai sviesus? "lietuviski"? tie pilki "lietuviskieji" turi zalio pigmento, tai net dazant cheminiais tamsiais dazais kartais jie pradeda zaliai bligeti
o dar plius zalia galejo iseiti is gerai zinomos taisykles: geltona+melyna=zalia. juk basma==indigo dazo melyna spalva!
beje, dazant chna ir basmos misiniu splava gaunama visai kitokia nei pirma chna, tada basma(pastarasis budas siulomas norincioms dazyti plaukus juodai)

paveiksliuke nedazyti balti plaukai, dazyti chna, dazyti misiniu: chna su basma, dazyti chna, po to basma.
dar plauku splavos ir rezultatai:

kaip spresti, tai nelabai galiu patarti, juk cheminiais dazais dabar dazyti negali, gal pabandyk plaukus istepti riebiu balzamu, palaikyti ir tada isplauti, gal spalva greiciau atsiplaus
asmeniskai man, turinciai tamsius plaukus, tos 5 minutes praktiskai nepakeite spalvos.niu gal gal vos, vos. bet kadangi galvojau, kad laikant ilgiau labiau stiprins plaukus ir pastorins, prasidejau su tom terlionem