Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

Siandien kepiau "Husaru sausainius" lotuliukas.gif lotuliukas.gif (teisybe pasakius nezinau kodel jie taip vadinasi.bet sausainiukai labai skanus ir trapus blush2.gif
180g margarino,
90g cukraus pudros,
2 kiausiniu tryniai
270g miltu,
1v.s.maltu migdolu,
1v.s maltu lazdyno riesutu,
1 pakelis vanilinio cukraus,
0,5 a.s kepimo milteliu,
truputis marmelado,cukraus pudros pabarstymui.
salta margarina supjaustyti,sumaisyti su pudra,vanilinu,tryniais,maltais riesutais,miltais ir kepimo milteliais.Suminkyti tesla.1 val palaikyti saldytuve.Is teslos suvolioti voleli ir supjaustyti i 30 gabaliuku.Suformuoti rutuliukus,vidury pirstu ispausti duobute.sausainiukus deti i sviestiniu popieriumi isklota skarda.kepti 15min 180 tem orkaiteje.I dar karstus ideti marmelado ir apibarstyti cukraus pudra thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 05 17, 14:46)
Siandien kepiau "Husaru sausainius" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (teisybe pasakius nezinau kodel jie taip vadinasi.bet sausainiukai labai skanus ir trapus blush2.gif

Labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
As pradejau jau braskiu sezona wub.gif
BRASKIU-RICOTTA PYRAGAS
user posted image

100 g amarettini
60g dziuveseliu(zwieback)
175 g sviesto
500g ricotta
4 kiausiniai(atskirti)
160g cukraus
citrinos zievele
4 vs. amaretto likerio
60g miltu
druskos
750g braskiu
tortams uzpilo raudono (tortenguss)


> 90g amaretinni ir dziuveselius sutrinti krepsely. 75 g sviesto istirpinti, sumaisyti su trupiniais ir idejus i kepimo forma kepti 10 min ikaitintoj orkaitej(180°)
>100g sviesto istirpinti.
>Ricotta,kiausinio trynius,60g cukraus,citrinos zievele ir likeri sumaisyti. Sviesta ir miltus imaisyti.Baltymus isplakti su trupuciu druskos iki stangrumo,vis ipilant 80g cukraus.baltymus atsargiai imaisyti iricotta mase,uzdeti ant trupiniu ir kepti 50 min.
>Leisti atvesti.
>uzdeti ant pravesusios mases braskes ir uzpilti tortu uzpilu, paruostu kaip ant pakuotes.
>Leisti sustengti ir jau tada valgyti essen.gif
mes tai neislaukem ir prapjomes po 30 min. labai skanu wub.gif wub.gif (recepta turiu nuo 2003 metu, bet tada dar pyragu gaminti nemokejau lotuliukas.gif )
P.S.as gaminau is puses normos blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 17 gegužės 2008 - 19:37
QUOTE(aguonele @ 2008 05 17, 17:35)
As pradejau jau braskiu sezona  wub.gif
[P.S.as gaminau is puses normos  blush2.gif


thumbup.gif labai skaniai atrodo,butinai isbandysiu!!!
Atsakyti
Jau gaut is taves pagyras tai labai sirdi pamalonina wub.gif Ziurejau tavo tortu albuma ,tai swoon.gif koks grazumas. O du tortu valgytojai tai is vis suzavejo mirksiukas.gif .Daividija, o kuo tu tortus idarai? Gal sakau kada pameginciau koki sutepti..
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 17, 21:35)
As pradejau jau braskiu sezona  wub.gif

user posted image

skaniai labai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 17, 20:35)
As pradejau jau braskiu sezona  wub.gif
user posted image

Ankstokai sezona atidarei g.gif Pas mus dar tik neskaniu braskiu yra doh.gif O cia toks grozis, kad oi, kaip norisi paragaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 17, 21:35)
As pradejau jau braskiu sezona  wub.gif
BRASKIU-RICOTTA PYRAGAS
user posted image

100 g amarettini
60g dziuveseliu(zwieback)
175 g sviesto
500g ricotta
4 kiausiniai(atskirti)
160g cukraus
citrinos zievele
4 vs. amaretto likerio
60g miltu
druskos
750g braskiu
tortams uzpilo raudono (tortenguss)


> 90g amaretinni ir dziuveselius sutrinti krepsely. 75 g sviesto istirpinti, sumaisyti su trupiniais ir idejus i kepimo forma kepti 10 min ikaitintoj orkaitej(180°)
>100g sviesto istirpinti.
>Ricotta,kiausinio trynius,60g cukraus,citrinos zievele ir likeri sumaisyti. Sviesta ir miltus imaisyti.Baltymus isplakti su trupuciu druskos iki stangrumo,vis ipilant 80g cukraus.baltymus atsargiai imaisyti iricotta mase,uzdeti ant trupiniu ir kepti 50 min.
>Leisti atvesti.
>uzdeti ant pravesusios mases braskes ir uzpilti tortu uzpilu, paruostu kaip ant pakuotes.
>Leisti sustengti ir jau tada valgyti  essen.gif
mes tai neislaukem ir prapjomes po 30 min. labai skanu  wub.gif  wub.gif (recepta turiu nuo 2003 metu, bet tada dar pyragu gaminti nemokejau  lotuliukas.gif )
P.S.as gaminau is puses normos  blush2.gif

user posted image

Na jau taip skaniai atrodo thumbup.gif Labai noreciau isbandyti, bet va.. kas tas "amarettini" kur 100 g reikia?? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 17, 18:38)
Jau gaut is taves pagyras tai labai sirdi pamalonina  wub.gif Ziurejau tavo tortu albuma ,tai  swoon.gif koks grazumas. O du tortu valgytojai tai is vis suzavejo  mirksiukas.gif .Daividija, o kuo tu tortus idarai? Gal sakau kada pameginciau koki sutepti..


blush2.gif As visokius kremus darau,ziurint koks tortas.medaus tortams tai dazniausiai grietinele,Napoleonui-plikytas,biskvitiniui grietine zu zele.
QUOTE(Acme @ 2008 05 17, 19:39)
Na jau taip skaniai atrodo  thumbup.gif  Labai noreciau isbandyti, bet va.. kas tas "amarettini" kur 100 g reikia?? blush2.gif  blush2.gif

Amarettini tai tokie mazi sausainiukai amareto skonio,buna prekybos centruose pirkt,neseniai aguonele buvo idejusi nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 17, 21:38)
Jau gaut is taves pagyras tai labai sirdi pamalonina  wub.gif Ziurejau tavo tortu albuma ,tai  swoon.gif koks grazumas. O du tortu valgytojai tai is vis suzavejo  mirksiukas.gif .Daividija, o kuo tu tortus idarai? Gal sakau kada pameginciau koki sutepti..

Daividija ir aš noriu tavo tortus pažiūrėt blush2.gif

Aguonėle, lb skaniai atrodo braškinis pyragas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Amarettini tai mazi italiski sausainukai user posted image
beje, pas mus jau tokiu skaniu braskiu yra.Dar brangokos, bet svarbu ne italiskos ar ispaniskos.Pasilepinti kartais smagu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 18 gegužės 2008 - 08:43
QUOTE(aguonele @ 2008 05 17, 20:35)

OHO thumbup.gif essen.gif
Atsakyti