Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(daividija @ 2008 05 23, 22:29)
LABUSKA,keksai puikus thumbup.gif
O cia mano varskinis pyragasuser posted image

receptas tikra yra,anksciau buvau idejusi,tik si karta nedejau razinu,o ant virsaus uzdejau braskiu(nusiziurejau nuo aguoneles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif ) ir uzpyliau torto glaisto,galima zele.Gaivumas wub.gif Su vaikais surijom didziausia gabala blush2.gif

na ir skaniai atrodo blush2.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 24, 14:39)
wub.gif  wub.gif  jau belgiškų vaflių skanumas tai nerealus, o jei dar gautųsi tokie kaip ten pagal tradicinį receptą tai iš vis mirtis alyvose  doh.gif
galiu atsakyt ir iš savo kaip dariau, taip, pudingas nevirtas, tik milteliai, o aš trynius kai ištrinu su cukrum, tada dedu varškę, baltymai ant pačio galo, kai jau pilu į skardą.


QUOTE(daividija @ 2008 05 24, 15:16)
Aha,miltelius,o trynius i ta varskes mase sudeti.As viska sudedu i viena dubeni,isplaku mikseriu,o tik baltymus ant galo isplaktus.

Merginos aciu dideliausias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kepiau šiandien keksą, pagal Sonatinos receptą:
Keksiukai su rabarbarais ir kokosais

350 ml miltų
2 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. kardamono
100 ml kokoso drožlių
300 ml rabarbarų, plonai supjaustytų
100 ml kokosų pieno (grietinėlės)
2 kiaušiniai
200 ml cukraus
100 ml tirpinto sviesto

- Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kardamoną ir kokoso drožles. Sudėti rabarbarus ir išmaišyti.
- Išplakti kiaušinius su cukrumi, įmaišyti ištirpintą sviestą ir kokosų pieną.
- Dalimis suberti sausus ingredientus ir atsargiai išmaišyti.
- Išdėlioti tešlą į keksiukų formeles (gaunasi 12 keksiukų).
- Kepti iki 200° С įkaitintoje orkaitėje 15- 20 min.

P.S. aš kepiau vieną didelį keksą. Kažkodėl neišsiėmė iš keksinės gražiai, taigi vaizdas nekoks blush2.gif bet skanu wub.gif

Atsakyti
Gerai cia viena mamyte sake - uzeisi cia pas jus tai ramiai neissedesi. Skanumynu, mmmmmm
Aciu visom DIDELIAUSIAS. 4u.gif
Gal kuri turit receptuka su aguonomis, bet kad ju butu zymiai daugiau, ir pyragas (ar tortas) turi buti "slapias". Seniau toki pirkdavom Maksimoj
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2008 05 24, 20:24)
Gal kuri turit receptuka su aguonomis, bet kad ju butu zymiai daugiau, ir pyragas (ar tortas) turi buti "slapias". Seniau toki pirkdavom Maksimoj

Anksciau kepdavau aguonini mielini vyniotini. Tesla galit daryt pagal jusu megstamiausia recepta (as anksciau darydavau tokia, su kuria daug terliones - 2 kartus rekia kildinti ir siaip ilgas gaminimo procesas, dabar daznai naudoju skiringus receptus, bet visus renkuosiu kuo lengvesnius, pvz, sonatinos mociutes mielines teslos recepta), o idaras - aguonos (2-3 kartus uzplikyti karstu vandeniu, paskui nusunkti, sumalti mesmale 1-2 kartus, sumaisyti su cukrum (sita mase galima uzvirinti) ), galima imaisyti kiausini, vanile, jei megstat). Tesla iskociot, sudet idara, susukt, aptepti kiausiniu ir i orkaite. Tiksliu proporciju neparasiau, nes dazniausiai viska darau is akies blush2.gif
Turbut mazai kuo pagelbejau g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2008 05 24, 17:24)
Gerai cia viena mamyte sake -  uzeisi cia pas jus tai ramiai neissedesi. Skanumynu, mmmmmm
Aciu visom DIDELIAUSIAS. 4u.gif
Gal kuri turit receptuka su aguonomis, bet kad ju butu zymiai daugiau, ir pyragas (ar tortas) turi buti "slapias". Seniau toki pirkdavom Maksimoj

kepu toki aguonini pyraga,slapias,beveik juodas nuo aguonu,labai skanus
150g margarino,
150g cukraus,
6 kiausiniai,
100g miltu,
1 pokelis kepimo milteliu,
200g aguonu,
100g migdolu ploksteliu,
1 v.s. romo.
margarina ir cukru isukti.tada sudeti trynius,po viena.Aguonas,miltus,kepimo miltelius,migdolu ploksteles,roma supilti.Baltymus isplakti ir imaisyti i tesla.kepti 1val 160 tem orkaiteje.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 05 23, 12:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Taigi merginos,rasa ir atsiranda po nakties,ka nezinot,atsikeliat o zole su rasa taip ir pyragas,atsikelia ir bac su rasa lotuliukas.gif



na va isikepiau vakar vel gleece pyraga su varske ir rasos ne laso vel. nors istveriau nevalgiau visa nakti laikiau kad tikrai gerai atsaltu doh.gif ir atsikelsui is kart lekiau ziureti tos savo rasos deja ne maziausio laselio blink.gif nors is vakaro viena kaip ir maciau bet ir tas pradingo doh.gif g.gif
tai gal kas pasidalintu mintimis del tos rasos. nes as susidariau nuomone kad gal per daug krakmolo dedu nes anyta uzmirsusi buvo is vis jo ideti i ta baltyma ir visas pyragas buvo rosotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 05 25, 12:07)
na va isikepiau vakar vel gleece pyraga su varske ir rasos ne laso vel. nors istveriau nevalgiau visa nakti laikiau kad tikrai gerai atsaltu  doh.gif ir atsikelsui is kart lekiau ziureti tos savo rasos deja ne maziausio laselio  blink.gif nors is vakaro viena kaip ir maciau bet ir tas pradingo  doh.gif  g.gif
tai gal kas pasidalintu mintimis del tos rasos. nes as susidariau nuomone kad gal per daug krakmolo dedu nes anyta uzmirsusi buvo is vis jo ideti i ta baltyma ir visas pyragas buvo rosotas  ax.gif

O ta rasa kazkokio skonio prideda ar ji svarbi tik del estetinio grozio? mastau.gif (jei tai pavadintas, tai butinai ir turi but cool.gif )
Atsakyti
atsiprašau, kad įsiterpiu, bet gal kuri iš jūsų žino, kaip iškepti štai tokį pyragą? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 05 25, 13:33)
atsiprašau, kad įsiterpiu, bet gal kuri iš jūsų žino, kaip iškepti štai tokį pyragą?  blush2.gif
user posted image


As zinau lotuliukas.gif mirksiukas.gif
ZEBRAS

3 kiausiniai
2 stikl cukraus
1 pok vanilinio cukraus
1pok kepimo milteliu (apie 2 arb sauktelius)

1 stikl vandens
1 stikl aliejaus
2 stikl miltu
kakavos.

Suplakti kiausinius, cukru ir vanil cukru bei kepimo miltelius, supilti vandeni, alieju ir miltus, gerai isplakt. Tesal padalyt i 2 dalis: i 1 idet 3 saukstus kakavos, i kita 2 saukstus miltu.
Forma apslakstyt vandeniu, paimti 1 sauksta SVIESIOS mases ir ipilti i formos visury, po to rudos mases ir lasinti i baltos mases vidury. Pakaitom supilti visa tesla i forma. Kepti 175 laipsniu 60min

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti