Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(6663 @ 2008 04 19, 03:36)
Vishtienos shashlykai-marinavau para ashtriam actuotam marinate, priesh kepant- kelias valandas jogurte be priedu su vishtienos prieskoniais - del to mesa buvo labai sultinga ..

vishtienos krutinele marinavosi sojos padaze, meduje ir dziovintose zolelese , plius dar lashelis balzaminio acto.

Ryziai - del ivairumo ishviriau su smulkiai pjaustyta morka ir grybukais.

Morku salotos: morkos, svogunu laishkai, obuoliu ar raudono vyno actas, saulegrazu aliejus, trinti cesnakai, juodieji pipirai, druska

Padazas: majonezas, pomidoru padazas, trinti cesnakai ir dar itarkavau ridikeliu...smile.gif

user posted image

nu as tai pasinesus siuo metu ant saslyku,man jie taip patinka,o vaizdas toks gundantis,noriu ir as tokiu saslykiuku, vaje reikes rytoj pasidarbuoti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, uzduosiu gal kam ir kvailokai atrodanti klausima blush2.gif Kai troskinat kopustus, pvz., kad ir su medziotoju desrelem, imat juos raugintus ar sviezius? g.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif sveikute nu ziurinkam kaip patinka.man tai labiai smile.gif patinka su raugintais kopustais,neguu su svieziais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaskin @ 2008 04 19, 13:48)
Merginos, uzduosiu gal kam ir kvailokai atrodanti klausima blush2.gif Kai troskinat kopustus, pvz., kad ir su medziotoju desrelem, imat juos raugintus ar sviezius? g.gif  blush2.gif

mes tai tik raugintus
Atsakyti
Šiandieniniai mūsų pietūs essen.gif

nieko įpatingo, bet skoniu labai pavykę. thumbup.gif

user posted image


Mėsą
vakar vakare pamarinavau dviem būdais: perpjoviau per pusę kiaulienos kumpio gabalą, vienam padariau tokį marinatą: majonezas, vegeta, prieskoniai šašlykams. mėsą įpjoviau keliose vietose ir įtryniau.

o kitam: kečupas, česnakai, vegeta, ir dar tokia druska su prieskoniais įvairiais, bet ji nesūri,labai aromatinga, bet ne lt pirkta, tai nžn ar tokios čia yra. irgi viską įtryniau.
ir į folijas atskiras ir per naktį šaldytuve buvo.

su majonezu gavos skaniau, sakyčiau gal minkštesnė net, nors ir ana minkšta, bet įgavo tokį rausvą atspalvį, nors ir sultinga ir minkšta.

bulves
supjausčiau mažiukais gabaliukais, tos pačios druskos, ir picų prieskonių, su šaukšteliu majonezo išmaišiau ir sutryniau.kepiau vienu metu su mėsa, į skardą pyliau šiek tiek aliejaus. daugiau kai mėsą atidengiau iš folijos, bulves susukau į kitą foliją, kad nebeperkeptų, tai tik tarsi troškinos, gavos vidus minkštas, o viršus paskrudęs.

ryžiai virti su kariu ir šiek tiek paprastos druskos.

o salotos tai mūsų mėgiamiausios: icebergas, pomidoras, agurkas supjaustyti, ir tada lėkštutėj įpyliau 2 arbat. šaukštelius aliejaus, ir spec. sausų prieskonių salotom. lietuviškas variantas yra saldvos, bet ten nėra acto, tai man nelab. reikia nebent pridėt papildomai. dar turėjau likusių parsivežtų tai sunaudojau sumaišius su lt. sumaišiau tuos su aliejum ir tada į salotas. gaunasi labai gaivu, bet neriebu, su majonezu nevalgom tokių salotų.
Atsakyti
QUOTE(vitaskin @ 2008 04 19, 13:48)
Merginos, uzduosiu gal kam ir kvailokai atrodanti klausima blush2.gif Kai troskinat kopustus, pvz., kad ir su medziotoju desrelem, imat juos raugintus ar sviezius? g.gif  blush2.gif

..ash visada dedu ir tu ir tu, plius dar morkyciu itarkuoju shvieziu.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 04 19, 16:15)
Šiandieniniai mūsų pietūs essen.gif

nieko įpatingo, bet skoniu labai pavykę. thumbup.gif

kaip uzkirsciau ash tu bulvyciu rolleyes.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 04 19, 13:27)

o čia mūsų "einantys" pietūs, jei nesugalvojam, ką pasigamint:


paparasta, bet kaip skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 04 18, 19:35)
Kaip atrodo tas salsa texikana padazas, galetum ideti butelio foto? bigsmile.gif Ir koks jo skonis: saldziarugstis ar astrus???

As truputi sumaisiau berasydama blush2.gif kai daug padazu naudoju, ten dejau sweet chilli sauce, jis svelnesnis uz texikana.

user posted image
Aciu mamytems visoms, kurioms patinka mano patiekalai.O 6663 specialiai tau kada nors paruosiu puspadi lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif Pazesim atskirsi, ar ne g.gif bigsmile.gif 4u.gif
Sian gaminau namine vista.Viriau, nes norejosi sriubos, o su namine vistyte sriubyte thumbup.gif .Kai istraukiau, papr.apkepiau, truputi svoguniuku, poru,grietineles.
Salotu su jogurtuku.
user posted image
Granges kepsniai atrodo tiesiog super wub.gif
6663 saslykai-seniai noriu, gal syvakar MB iskeps(nes tai jo darbas) blush2.gif
Ir dar aciu visoms!!!
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 19, 17:15)

Srove, ajajai jajai kaip skanu..
lauksiu puspadziu biggrin.gif ..............
Atsakyti
QUOTE(vitaskin @ 2008 04 19, 12:48)
Merginos, uzduosiu gal kam ir kvailokai atrodanti klausima blush2.gif Kai troskinat kopustus, pvz., kad ir su medziotoju desrelem, imat juos raugintus ar sviezius? g.gif  blush2.gif

tik švežius su kitais man neskanu, bet čia skonio reikalas mirksiukas.gif

6663 mmmm :valgys:
srove be komemtaru.. wub.gif
grange niam daznai panašiai darau bet be ryžių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 19 balandžio 2008 - 17:03
Labas panelės
mūsų šios dienos pietūs
user posted image
čia galinis variantas
user posted image
sprandinė marinuota su majonezu ir prieskoniais, svogūnai,pomidoras, sūris
Atsakyti
Aš čia tarp jūsų mėsiškų patiekalų nelabai įsipaišu, bet visgi biggrin.gif Šiandieninis risotto smile.gif
Receptas: http://www.skaniai.l...ausias-risotto/
Dariau su rausvu martiniu, tai dėl to tokia laugh.gif Kartosiu ne kartą dar. Dieviška thumbup.gif
user posted image
Ir sūris ne permezanas, nes sesė nerado tokio parduotuvėj (išleisk vaikus į parduotuvę biggrin.gif ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2008 04 19, 18:18)
Labas panelės
mūsų šios dienos pietūs
user posted image
čia galinis variantas
user posted image
sprandinė marinuota su majonezu ir prieskoniais, svogūnai,pomidoras, sūris

seile varva bet gal ir kvailas klausimas bet neikertu kas po suriu. prasyciau smulkaus recepto, kol visiskai seiles nesibaige
sory ziopla boba dabar jau supratau kas apacioj bet ta sprandine kaip idaryta ar tiesiog pamarinuota o jei ir taip tai kaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RDA: 19 balandžio 2008 - 19:20