Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(karpeace @ 2008 05 01, 20:36)
Aciu uz originalia ideja... thumbup.gif

dekui blush2.gif

QUOTE(daividija @ 2008 05 01, 21:10)
thumbup.gif  thumbup.gif Nu geri,sugalvok man taip...

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(grange @ 2008 05 01, 21:42)
kaip prajuokino ta mintis, kad jau išvirusius makaronus kišti į dešrelę su adata  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet įdėja tikrai gera reiks kada pabandyt  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif vakar juokas buvo vietoj vakarienes lotuliukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(libertyyy @ 2008 05 01, 21:50)
as irgi ta pati pagalvojau is pradziu kad su adata... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif


Papildyta:
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 01, 22:33)
Nu nereali ideja  thumbup.gif

blush2.gif aciu

QUOTE(6663 @ 2008 05 02, 04:30)
Kalafijorai su deshrelem:): keptuveje pakepinam kelias skilteles sutrinto cesnako ir kelis ziedelius svoguno, kai graziai pageltonuoja, ipilam skardine pomidoru savo sultyse ir sudedam ziedini kopusta ir parukytas deshreles..Patroshkinam, ipilam truputeli shviesaus alaus, dziovintu zoleliu, truputi druskos ir cukraus..Su bulvytem - kaip tik smile.gif Skanaus..

user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Mille @ 2008 05 02, 08:30)
Kažkur esu mačius tas dešreles su makaronais pavadinimu "plaukuotosios dešrelės", tik tas pavadinimas man šiaip sau skamba, bet gal vaikams linksma biggrin.gif
O atrodo tai labai įdomiai  thumbup.gif
Jamu 6663 blynčikus pusryčiams biggrin.gif

blink.gif ne, pavadinimas tikrai nekoks, bet gal tikrai vaikams patiktu g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien mano šeimyna pusryčiams užsiprašė "ežiukų" vadinamų.Darau aš iš plikytos tešlos.Minkštučiai gaunasi labai smile.gif

Užverdu puode vandens per pus su pienu.Įdedu druskytės,cukriuko.Galiausiai supilu miltus pusę normos ir išmaišau.Kai ataušta, sudedu likusius miltus ir kiaušinį.Truputėlį atšaldau šaldytuve ir tada gaminu.

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 05 02, 04:30)
Shis bei tas paprastesnio smile.gif :

Blyncikai su varshke: pokutis lietuvishkos varshkes, pora kiaushiniu, miltu ir manu iki reikiamo tirshtumo, truputis kefyro, druska..
: ..

[

Blynai labai gardžiai atrodo essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 05 01, 18:51)


bigsmile.gif geras, niekaip nebuchiau sugalvojus, vaikam turetu but labai skanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 02 gegužės 2008 - 09:13
6663 jau kaip tu desreliu su kalafijorais noretusi essen.gif niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 05 02, 04:30)
Blyncikai su varshke: pokutis lietuvishkos varshkes, pora kiaushiniu, miltu ir manu iki reikiamo tirshtumo, truputis kefyro, druska..

user posted image

biggrin.gif ir pas mus pusryciams buvo blynai, tik taip vadinamas "Blynu tortas" (recepta idejau prie saldziu patiekalu su nuotraukomis")

user posted image

QUOTE(X-iuke @ 2008 05 02, 10:13)
bigsmile.gif geras, niekaip nebuchiau sugalvojus, vaikam turetu but labai skanu  lotuliukas.gif

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(justina_r @ 2008 05 02, 10:14)
6663 jau kaip tu desreliu su kalafijorais noretusi   essen.gif niam niam  thumbup.gif

drinks_cheers.gif nors ir vienu kalafijoru rolleyes.gif
(tris dienas is eiles kepinau, bet tikriausiai ir siandien darysiu - pazadino nuotrauka apetita tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 02 gegužės 2008 - 09:34
QUOTE(zebra @ 2008 05 02, 10:02)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien mano šeimyna pusryčiams užsiprašė "ežiukų" vadinamų.Darau aš iš plikytos tešlos.Minkštučiai gaunasi labai smile.gif


seniai valgytas skanumynas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 05 02, 04:30)
, ipilam truputeli shviesaus alaus, dziovintu zoleliu, truputi druskos ir cukraus..Su bulvytem - kaip tik smile.gif Skanaus..
Bulves "ishvire" ant sriubos garu smile.gif ..nereikejo virti atskirai mirksiukas.gif ..


Labai dabar noreciau tu blynu, taip viliojanciai atrodo 4u.gif Su manais nesu kepusi, gal net skaniau nei su miltais? g.gif Turetu buti i varskes apkepa panasu bigsmile.gif
Norejau paklausti del tu visu gerimu(alaus, vyno ir kt.)pylimo i patiekalus.Nu ka as darau ne taip, kad man gaunasi ne koks skonis(o gal cia reikia kokiam gurmanui buti g.gif )Karta troskinau vista, nepamenu pagal kieno recepta, pyliau sauso vynuogiu vyno, nu as pav. valgyt negalejau, man patiekalas atrode, kaip suruges ir ta vista kazkokia pachmelna lotuliukas.gif , paskui bandziau kazka su jautiena ir vel tas pats doh.gif .6663 vis parasai, kad gamini tai su vynu, tai su alum, prasau pasidalinti kulinarinem paslaptimis, ka deti, kad to prarugimo nesijaustu, koki vyna naudoti ir t.t.Is anksto aciu 4u.gif

Aciu visoms, kurioms patiko ir nepatiko mano ateiviu pietus lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 02 gegužės 2008 - 10:39
As pilu visur balto sauso vyno.Man labai skanu. Tik zinoma nereikia stilklinem jo naudot.As taip apie puse jos gal ipilu g.gif (kai troskinu kepimo rankovej ar siaip troskinu uzdengus orkaitej),man taip skaniausia 4u.gif
Beje turiu labai dar skanu recepta kur vistienai raudonas vynas naudojamas.Tikrai skanu, bet cia kiekvieno skonio reikalas.Maniskiui su raudonu vynu nepatinka, nes jis ir spalva duoda produktams. Man tai apsilaizymas wacko.gif
Atsakyti
Zebra, gal būtų galima gauti ,,ežiukų" proporcijas, t.y. kiek vandens, kiek pieno ir kiek miltų...iš anksto ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 05 02, 11:33)
Norejau paklausti del tu visu gerimu(alaus, vyno ir kt.)pylimo i patiekalus.Nu ka as darau ne taip, kad man gaunasi ne koks skonis(o gal cia reikia kokiam gurmanui buti g.gif )Karta troskinau vista, nepamenu pagal kieno recepta, pyliau sauso vynuogiu vyno, nu as pav. valgyt negalejau, man patiekalas atrode, kaip suruges ir ta vista kazkokia pachmelna lotuliukas.gif ,

Su tuo vynu ir man panašiai. Nuolat čia skaitau receptus ir daugumą išbandau, bet kai tik su vynu tai nelabai gaunasi. Vyras visai nevalgo, man ir šiaip sau schmoll.gif
Nors vyną mėgstam abu. Spėju gal vyną naudojam ne tokį g.gif
Labai vilioja 6663 ta vištiena marinuota aluje. Gal šį kartą pavyks tongue.gif
Atsakyti
dekui, kas skanavo blynciku ir kalafijoru su deshrelem 4u.gif biggrin.gif , tik sriubos niekas nevalge hihihi.gif ..
Kas klause apie vynciu ir aluti:
ne, paciam gaminimo procese nedaznai naudoju (i deshreles shliukshtelejau shiaip, paishdykaudama, mat buteliukas stovejo netoliese biggrin.gif ), bet va marinavimui alus - super..
Kartais , kai pvz. marinuoju zuvi (priesh kepant ant lauzelio) uzpilu net shlakeli konjako..Labai tinka..
Zinau, kad nemazai kulinaru naudoja vyna gaminant, reikia expermentuot, manau su kai kuriais produktais jis tinka idealiai.. thumbup.gif

tiesa, eziukai kokie grazus..man tokie grazus nesigauna smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2008 05 02, 12:29)
Zebra, gal būtų galima gauti ,,ežiukų" proporcijas, t.y. kiek vandens, kiek pieno ir kiek miltų...iš anksto ačiū labai 4u.gif

Aišku galima mirksiukas.gif
160gr vandens
160gr pieno
4 stiklinės miltų,užplikymui supilu stiklinę,likusius sunaudoju paskui,minkydama.
cukraus,druskos truputį
1 kiaušinis
1 šaukštas aliejaus

skanaus 4u.gif

QUOTE(6663 @ 2008 05 02, 17:04)
tiesa, eziukai kokie grazus..man tokie grazus nesigauna smile.gif  4u.gif


aciuks.gif
Atsakyti