Įkraunama...
Įkraunama...

Didysis Pasimatymas su dukryte

Liepos mėnuo.. Teste pamatytas išsvajotas pliusiukas. Prasideda kupini džiausmo devyni laukimo mėnesiai wub.gif
Rugpjūčio pradžioje kelionė į Lietuvą ir mūsų vestuvės...Jaučiausi puikiai thumbup.gif Būdami Lietuvoje nukeliaujam į pirmą pasimatymą su mažyle. Gydytoja pasveikina, pasako ,kad viskas gerai. Mum jau šešios su puse savaitėlės wub.gif Gimdymo data kovo 12.
Toliau viskas einasi puikiai thumbup.gif
18sav keliaujam į echoskopiją Švedijoje. Sužinom, kad laukiamės mergytės. Džiaugsmas sunkiai telpa krūtinėj wub.gif Didžiojo susitikimo data perkeliama į kovo 14.
28sav vėl kelionė į Lietuvą... Kalėdos... O ir tėveliaims reikia pasirodyti kaip atrodau su pilvuku biggrin.gif Vėl keliaujam į pasimatymą su leliuku. Patvirtina, kad nešioju mergytę Viskas, daugiau jokių pasimatymų per televizorių. Dabar laukia susitikimas akis į akį wub.gif

Kovo 12 diena. Apie 4.00 pajuntu sąrėmius. Bet nesuprantu ar čia tikri ,ar tik parošiamieji. 5.00 vyras keliasi į darbą. Aš jam sakau, kad lyg ir sąrėmiauju, bet išleidžiu į darbą. Jis nors nenoriai ,bet išeina.Paskaičiuoju kas kiek laiko kietėja pilvukas: 7 min, 8, vėl 7. Paskambinu anytai. Ji liepia ruoštis į ligoninę. Klausau ir vykdau. biggrin.gif Paskambinu SB, kad grįžtų namo, pranešu į ligoninę,kad atvažiuojam. Mašinoj sąrėmiai jau kas penkias minutes ir vis skausmingesni. Baimės jokios. MB tėvai važiuoja iš paskos. Visgi kelionė 150 km, o jei kas atsitiktų mašinai geriau turėti palydą. Anyta vis skambina ir klausia kaip laikausi. Viskas puiku thumbup.gif
Atkeliaujam į ligoninę. Nusiveda į kambarėlį, pajungia klausyti toniukų. Praguliu valandėlę. Akušerė dar išsiunčia pasivaikščioti.
Na, šmirinėjam po parduotuves, o man sąrėmiai kas penkias minutes.Skausmelis jau ohoho, verčiantis susiriesti. Vaikščioti jau nebegaliu, tad keliaujam į užkandinę. Suvalgau tik batonėlį šokolado, nes bijau apsidirbti ant gimdymo stalo. blush2.gif Kai pakylame eiti ,ant kėdės pamatau balutę. Teka vandenys bigsmile.gif
Grįžtam į ligoninę. Vėl pajungia toniukų skaičiuoti ir po valandėlės vėl siunčia pasivaikščiot blink.gif Tačiau MB žudantis žvilgsnis ir gaunam palatą.
Praeina 24 valandos sąrėmių. Pagaliau akušerė patikrina kas su manimi darosi. Ogi kaklelis visiškai neatsidaręs
Po kelių valandų ateina jau ir daktarė. Vėl patikrina. Jau vienas centimetras. Veikla labai lėta, tad pajungia lašelinę. O man baisu, kad mažiukė mano be vandenų. Visi ramina, kad viskas gerai. Stengiuosi jais tikėti. Pajungus lašelinę mes jau gimdykloj. Sąrėmiai vis stiprėja... Galiausia pasidaro nebepakeliami. Akušerė siūlo morfiną, nes man būtina pailsėti. Sutinku. Skausmas nedingsta tik vos vos sumažėja. Suleidus vaistus padidina ir skatinamųjų dozę. Po keleto valandų pradedu beveik kliedėti. Skausmas nepakeliamas. Patikrinimas ir turim tik 5 cm verysad.gif Pasiūlo epidūrą. Sutinku, bet reikia laukti anesteziologo, o jis operacinėj. Bet po kokio pusvalanduko pajaučiu, kad noriu stumti blink.gif MB liepiu greičiau kviesti pagalbą. Ateina akušerė. Jau 8 cm. Aš rėkiu nesavu balsu. Galvoju, kad mirsiu blink.gif Už kelių minučių pasirodo anesteziologas, dar su kažkokiu studenčioku. Bet... Jaučiu, kad stumiu, jau lenda, negaliu sustabdyti. Patikrina. Pilnas atsidarymas. Aš leisgyvė, bet sukaupiu paskutines jėgas ir kimbu į darbą. Išeina mano epidūras lotuliukas.gif Iš lovos nespėja padaryti gimdymui vietos, tad tik patiesia vienkartinę palą . Stumiu, kvėpuoju.... Klausia ar noriu pažiūrėti į galvytę, bet atsisakau, nes jaučiu ,kad jei nors šiek tiek atsipalaiduosiu nebepajėgsiu tęsti gimdymo pati. Iš viso septyni stūmimai ir išgirstu tylių kniurksėjimą wub.gif
Ji jau čia. Jaučiu Ją ant savo krūtinės. Tokia laukta, tokia išsvajota... wub.gif
Paklausiu kas gimė, o niekas nepažiūrėjo. Kilstelėjus pleduką įsitikinam, kad mergytė . Visi skausmai užsimiršta akimirksniu. Po pusvalanduko keliauju dušan ir į kitą skyrių. Teko ligoninėj praleisti tris dienas, nes mažylė prabuvo ilgiau nei 24 valandas be vandenų ir bijojo, kad gali būti infekcija. Bet viskas buvo gerai thumbup.gif Nuo pirmųjų sąrėmių iki mažylės gimimo praėjo 31 valanda. Paskutiniai 5 cm atsivėrė per šiek tiek daugiau nei pusvalandį. Nekirpo, neplyšau .
Štai toks Didysis Pasimatymas su mūsų Paulina wub.gif
Atsakyti
Šaunuolė thumbup.gif
sėkmės augant wub.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Sveikateles dukrytei !
Atsakyti
Šaunuolė wub.gif wub.gif Gražiai papasakojai, bravo 4u.gif Gražių saulėtų dienų Jūsų šeimynėlei wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aukit gražios ir sveikutės wub.gif
Atsakyti
wub.gif gražiai atpasakojai wub.gif mažylei kuo didžiausi linkėjimai ir bučkis nuo Julijos wub.gif
Atsakyti
Šaunuolė thumbup.gif Stipri , tiek sąrėmių atkentėjusi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Graži istorija wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kalipsė @ 2008 04 23, 10:01)
Praeina 24 valandos sąrėmių. Pagaliau akušerė patikrina kas su manimi darosi. Ogi kaklelis visiškai neatsidaręs

man kažkaip atrodo,kad Lietuvoje tau būtų seniausiai sekciją padarę g.gif

šaunuolė tiek iškentus 4u.gif
Atsakyti
šaunuolė Kalipsiuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gražus happy end'as wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kalipsyte saunuole tu musu 4u.gif 4u.gif 4u.gif :

Paulyte irgi saunuole...4u:
Atsakyti