Rugpjūčio pradžioje kelionė į Lietuvą ir mūsų vestuvės...Jaučiausi puikiai

Toliau viskas einasi puikiai

18sav keliaujam į echoskopiją Švedijoje. Sužinom, kad laukiamės mergytės. Džiaugsmas sunkiai telpa krūtinėj

28sav vėl kelionė į Lietuvą... Kalėdos... O ir tėveliaims reikia pasirodyti kaip atrodau su pilvuku

Kovo 12 diena. Apie 4.00 pajuntu sąrėmius. Bet nesuprantu ar čia tikri ,ar tik parošiamieji. 5.00 vyras keliasi į darbą. Aš jam sakau, kad lyg ir sąrėmiauju, bet išleidžiu į darbą. Jis nors nenoriai ,bet išeina.Paskaičiuoju kas kiek laiko kietėja pilvukas: 7 min, 8, vėl 7. Paskambinu anytai. Ji liepia ruoštis į ligoninę. Klausau ir vykdau.

Atkeliaujam į ligoninę. Nusiveda į kambarėlį, pajungia klausyti toniukų. Praguliu valandėlę. Akušerė dar išsiunčia pasivaikščioti.
Na, šmirinėjam po parduotuves, o man sąrėmiai kas penkias minutes.Skausmelis jau ohoho, verčiantis susiriesti. Vaikščioti jau nebegaliu, tad keliaujam į užkandinę. Suvalgau tik batonėlį šokolado, nes bijau apsidirbti ant gimdymo stalo.

Grįžtam į ligoninę. Vėl pajungia toniukų skaičiuoti ir po valandėlės vėl siunčia pasivaikščiot

Praeina 24 valandos sąrėmių. Pagaliau akušerė patikrina kas su manimi darosi. Ogi kaklelis visiškai neatsidaręs
Po kelių valandų ateina jau ir daktarė. Vėl patikrina. Jau vienas centimetras. Veikla labai lėta, tad pajungia lašelinę. O man baisu, kad mažiukė mano be vandenų. Visi ramina, kad viskas gerai. Stengiuosi jais tikėti. Pajungus lašelinę mes jau gimdykloj. Sąrėmiai vis stiprėja... Galiausia pasidaro nebepakeliami. Akušerė siūlo morfiną, nes man būtina pailsėti. Sutinku. Skausmas nedingsta tik vos vos sumažėja. Suleidus vaistus padidina ir skatinamųjų dozę. Po keleto valandų pradedu beveik kliedėti. Skausmas nepakeliamas. Patikrinimas ir turim tik 5 cm

Ji jau čia. Jaučiu Ją ant savo krūtinės. Tokia laukta, tokia išsvajota...

Paklausiu kas gimė, o niekas nepažiūrėjo. Kilstelėjus pleduką įsitikinam, kad mergytė . Visi skausmai užsimiršta akimirksniu. Po pusvalanduko keliauju dušan ir į kitą skyrių. Teko ligoninėj praleisti tris dienas, nes mažylė prabuvo ilgiau nei 24 valandas be vandenų ir bijojo, kad gali būti infekcija. Bet viskas buvo gerai

Štai toks Didysis Pasimatymas su mūsų Paulina