QUOTE(vogels @ 2008 05 19, 12:07)
o kaip viskas vyksta su tuo plaukų persodinimu mano mažoji gavo dovanų barbę o plaukų tik per vidurį vien eilutė ir viskas labai baisiai atrodo o aš net nenumanau kur gauti plaukų ir kaip viskas daroma jei gali pasidalink patirtimi būsiu labai dėkinga
Is pradziu galvojau padaryti tai lelei plaukus is silkinio siulo, kol viena forumiete mane paprotino nusipirkti plauku peruka. Kaip tik buvo kaledu laikas,tai maksimoj (akropolyje)buvo visokiu sintetiniu peruku. Barbei tokio peruku butu net labai per daug. Zinau,kad kokybiskais leliu plaukais tik zymiai mezesniu kiekiu prekiauja www.senasnaujas.lt, taip pat maciau didesnes pakuotes leliu plauku rankdarbiu parduotuvej hobby centras (VCUP).
O sodinu tai labai paprastai.Tik laiko,velnias labai daug sugaisti. Imi plona sruogele plauku iveri i adata, kisi i leles galvoje esancia skyle, istraukus puse sruogos, jos apatineje dalyje uzrisi mazgelis ir apdegini su degtuku,kad neissileistu.Tada istrauki visa sruoga ir stipriau patraukus isodini.
Jei nera skyluciu, siulyciau su kokiu atsipaunanciu paisekliu, susizymeti vietas,kuriose dursi,nes kitu atveju, subadysi sruogas nelygiai, labai negraziai atrodys.
Kai grisiu namo nufotkinsiu mano darbo procesa ir kaip atrodo plauku lelems pakuotes