Gerai, kad as jau soti tai suvalgyciau cia jums viska bo jau taip Neryte ir Daividija jus cia prigamine skaniai
Daividija, o koks skonis su meta? As vis nedrystu pabandyti, nors metos namie turiu, nes arbata megstu is jos sviezios
Seklukes ,nu gal lietuviskai vadintus piniju seklos Taip atrodo jos :
.tikiuos galejau padeti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 05 16, 19:59)
Lera, noriu cebureku recepto
viskas labai paprašta miltai negazuotas miniralinis kiaušas trupučiuką sausu mielių, varškė.
mėsa kiauleną , švieži krapai svogunų laiškai ,paprasti svogunai (daug) prieskoniai.ir viskas manau kaip darosi ir taip aišku , o jei ne sakyk rašysim procesą
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 16, 20:33)
kokios cia seklos
oi niem niam : o nuotraukėle turbut mano turi omeni aš dariau su paprikom ir grybais
QUOTE(daividija @ 2008 05 16, 21:19)
nu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai niam niam
o mesytė kokia čia vištieną ar kiauleną?
Tai va kadangi man taip ir neatsaket tai pabandziau ir padariau is malsenos mases bandeles, nair gavosi
i vvidu dejau desrele su suriu o kitas idaras buvo toks: tarkuota desryte, tarkuotas suris majonezas ir keciupas , tik reikia kuo maziau deti majonezo ir keciupo nes kai as nepagaileju tai man pro bandeles sonus truputuka isbego, bet siaip labai gerai isejo. tik nesupykit niekaip nemoku nuotraukytes ideti, na nesigauna niekaip
i vvidu dejau desrele su suriu o kitas idaras buvo toks: tarkuota desryte, tarkuotas suris majonezas ir keciupas , tik reikia kuo maziau deti majonezo ir keciupo nes kai as nepagaileju tai man pro bandeles sonus truputuka isbego, bet siaip labai gerai isejo. tik nesupykit niekaip nemoku nuotraukytes ideti, na nesigauna niekaip
QUOTE(aguonele @ 2008 05 16, 18:02)
Sykart tai pinienkerne dejau (na ,cia tos pacios seklos kur ir i pesto dedas)...nezinau kaip lietuviskai jos vadinas
Į Pesto padažą dedami pinijų riešutai
[quote=Asio,2008 05 13, 21:24]
Ar dedi i zalius baklazanus ar apverdi
As tai ju niekad neapverdu(jie -suminksteja)
Ar dedi i zalius baklazanus ar apverdi
As tai ju niekad neapverdu(jie -suminksteja)
[quote=bru,2008 05 17, 00:24]
[quote=Asio,2008 05 13, 21:24]
Ar dedi i zalius baklazanus ar apverdi
As tai ju niekad neapverdu(jie -suminksteja)
[/quote]
Klausiau todel, kad karta "Delano" teko grazinti idaryta baklazana nes jis buvo kietas, kai kad butu visiskai zalias, na tik pasildytas
[quote=Asio,2008 05 13, 21:24]
Ar dedi i zalius baklazanus ar apverdi
As tai ju niekad neapverdu(jie -suminksteja)
[/quote]
Klausiau todel, kad karta "Delano" teko grazinti idaryta baklazana nes jis buvo kietas, kai kad butu visiskai zalias, na tik pasildytas
QUOTE(aguonele @ 2008 05 16, 19:51)
: bo jau taip Neryte ir Daividija jus cia prigamine skaniai
Daividija, o koks skonis su meta? As vis nedrystu pabandyti, nors metos namie turiu, nes arbata megstu is jos sviezios
Seklukes ,nu gal lietuviskai vadintus piniju seklos Taip atrodo jos :
.tikiuos galejau padeti
Daividija, o koks skonis su meta? As vis nedrystu pabandyti, nors metos namie turiu, nes arbata megstu is jos sviezios
Seklukes ,nu gal lietuviskai vadintus piniju seklos Taip atrodo jos :
.tikiuos galejau padeti
man patinka metos,jauciasi toks svelnus metu skonis,kas nebijo eksperimentuoti su prieskoniais,tam turetu patikt
O cia kartais ne kedro riesuteliai Pas mus jie Pine nuts vadinasi.
QUOTE(Lera @ 2008 05 16, 19:51)
Cia vistienos kumpeliu mesa,bet tokia minkstute gavosi
QUOTE(daividija @ 2008 05 17, 11:37)
Saunuole, tai jie taip lietuviskai vadinas Buvau uzmirsus Vieni ju kile is Italijos buna,kiti is Kinijos man rodos.Delto tu pavadinimu nemazai
Sveikos
jungiuos prie jusu sios dienos pietus - kaiulienos suktinukai su suriu ir surio padazu , morkos su grietinele ir makaronai
Ana vakara kepiau "pyrageliu" is sluoksniuotos teslos - du su obuoliais ir viena su koncervuotais persikais
jungiuos prie jusu sios dienos pietus - kaiulienos suktinukai su suriu ir surio padazu , morkos su grietinele ir makaronai
Ana vakara kepiau "pyrageliu" is sluoksniuotos teslos - du su obuoliais ir viena su koncervuotais persikais
QUOTE(RDA @ 2008 05 16, 23:02)
Tai va kadangi man taip ir neatsaket tai pabandziau ir padariau is malsenos mases bandeles, nair gavosi
i vvidu dejau desrele su suriu o kitas idaras buvo toks: tarkuota desryte, tarkuotas suris majonezas ir keciupas , tik reikia kuo maziau deti majonezo ir keciupo nes kai as nepagaileju tai man pro bandeles sonus truputuka isbego, bet siaip labai gerai isejo. tik nesupykit niekaip nemoku nuotraukytes ideti, na nesigauna niekaip
i vvidu dejau desrele su suriu o kitas idaras buvo toks: tarkuota desryte, tarkuotas suris majonezas ir keciupas , tik reikia kuo maziau deti majonezo ir keciupo nes kai as nepagaileju tai man pro bandeles sonus truputuka isbego, bet siaip labai gerai isejo. tik nesupykit niekaip nemoku nuotraukytes ideti, na nesigauna niekaip
Na as gaminau bandeles is malsenos miltu misinio,bet jis buvo skirtas konkreciai bandelem.(ne picai)As gaminau su pakepintu farsu buvo skani vakariene,reikes pabandyt su desrele.
Uoj merginos kiek skanumynu ant nakties prisiziurejau Saunuoles visos seimininkutes
Neryte,o tu ta suri ivynioji i karbonada ir susmeigi ?Sudomino tavo receptukas
Neryte,o tu ta suri ivynioji i karbonada ir susmeigi ?Sudomino tavo receptukas
QUOTE(aguonele @ 2008 05 16, 21:51)
Gerai, kad as jau soti tai suvalgyciau cia jums viska bo jau taip Neryte ir Daividija jus cia prigamine skaniai
aciu
QUOTE(organizatore @ 2008 05 17, 18:51)
jataus kaip skanu turetu but
acha, skanu ir buvo
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 17, 21:55)
ismusu karbonada, perlenkiu per puse ir i vidu idedu surio gabaleli, po to i kiausini ir dziuveselius, nebijok, niekas neisbega