Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Mama Agnė @ 2008 05 18, 15:48)
mūsų šios dienos pietūs

kaip noreeeeciau doh.gif

QUOTE(Lera @ 2008 05 18, 15:48)
o kodėl? turiu puiku receptą jei norei galiu parašyt su ju  visada liux gaunasi  ax.gif mb brolys virejas tai dave šį receptuką labai skanus būna, tokie tikri man  wub.gif

parasyk gal susigundysiu blush2.gif

tai dabar laukiam reportazu is orkaites smile.gif

QUOTE(aguonele @ 2008 05 18, 15:49)
NERYTE pabandyk,labai lengva. gaminu visa laika pagal  si recepta:500g miltu,200g kambario temperaturos sviesto,150g grietines,2-3 kiausiniu ir druskos. pasidarai tesla, i kamera 30min ar i saldytuva 2 val ir darai.Gaunas visa laika. uzvakar dariau vel.Trapi tesla buna ir svrabiausiai nesunku.O mesyte imu farsa,prieskoniu truputi,pakepinu svoguno ir kefyro.
dabar jau lauksiu kada isbandysi  clap.gif

atrodo nesudetingai g.gif gal reiks isbandyti... nors bijau as su tom teslom terliotis ax.gif

o as ryt isesiu savo dienos pietus, siandien jau nebeturiu jegu ir as cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 18 gegužės 2008 - 21:08
mano vakaryksciai pietus

makaronai su kumpiu ir suriu (aisku prieskonines zoleles ir sv. petrazoles)

user posted image
Atsakyti
kibinų receptas:

100gr sviesto,
150gr. grietinės,
2-3 kiaušiniai,
miltai 0,5 kg
įdaras:
500gr kotletines kiaulienos, druska pipirai kt. prieskoniai.

iš sviesto , gretines, miltų kiaušinių, minkoma tešlą, mėsą sumalam (arba perkam jau sumalta) supjaustom labai smulkiai svogūnus sudedam druską prieskonius viską gerai išmaišom.
iškočiojam tešlą į vidų dedam mėsą, sutvirtinam , sutepa kiaušinio tryniu , ir kepam apie 40 minučių kol gražiai apskrus smile.gif


turbut dauguma panašai darot, bet va štai parašiau savo receptėlį kuris visada išeina 4u.gif




Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2008 05 19, 10:59)
sveikos,
o gal kas galetu detaliau visa kibinu darymo procesa pafotkinti  rolleyes.gif domina kaip dedama mesyte, kokio dydzio ir su kuo daromi apskritimai ir kaip lankstoma  ax.gif

koldunus kada nors pati darei? arba gal matei kaip mama daro? tas pats tik didesnes proporcijos ir tiek mirksiukas.gif


merginos kažkaip vienu metu atsimenu darėt farširuotus makaronus, nerandu kur gal pasidalinkit žiniom kaip darot ar kemšat žalius ar išvirtus? aš viena karta žalius kimšau tai gavosi kieti pusė apvirę puse kieti sutrukinėjo išsilupo nu krc. nesigavo nieko gero verysad.gif gal kuri parašytu receptukų 4u.gif bučiau labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 19 gegužės 2008 - 10:06
QUOTE(vannilė @ 2008 05 18, 21:48)
pasirodysiu kaip blond visiska,bet kur tas zarnas perkat,as irgi vedaru kaip noreeciauuuuu  bigsmile.gif  blush2.gif

aš pirkau Maximoj. yra dviejų rūšių - storosios žarnos tokiam padėkliuky vakuumuotos, ir plonosios tokiuose mažuose maišeliuose (visai mažuliukuose, nes jos labai plonos). o tos šarnos padėtos prie mėsinių dalykų - ten, kur visokios karkos, lašinukai, kauliukai, bet ne šaldytuose (bet ne vitrinoj, kur moteriškės sveria, o savitarnoj).
tikiuosi, aiškiai paaiškinau smile.gif

Neryte, viskas, ryt makaronai essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 19, 06:55)
mano vakaryksciai pietus

makaronai su kumpiu ir suriu (aisku prieskonines zoleles ir sv. petrazoles)


Laaaabai megstu visokius makaronus!!!! thumbup.gif
kibinams mesyte as kapoju,ir dedu daug daug prieskoniu,ir daug daug svogunu,ir sauksta majonezo,jau tooookie skanus buna thumbup.gif
Tesla panasi kaip Leros.
Atsakyti
ne sita tema,bet negalejau neparodyt sito nerealaus skonio ax.gif

varskes-abrikosu pyragas 4u.gif
user posted image

user posted image

kepiau pagal si recepta ax.gif
Pyragas su varške ir abrikosais

Tešlai
225 ml miltų
1 a. š. kepimo miltelių
½ citrinos tarkuota žievelė
75 g sviesto
100 ml grietinėlės arba grietinės

Įdarui
1 skardinė abrikosų
2 kiaušiniai
300 g varškės
100 ml cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
1 v. š. kukurūzų krakmolo
½ citrinos tarkuota žievelė

Išplakti grietinėlę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir citrinos žievele. Sudėti minkštą sviestą ir pirštais trupinti, kol neliks sausų miltų. Supilti plaktą grietinėlę arba grietinę ir greitai užminkyti tešlą. Ją suvynioti į plėvelę ir pašaldyti 1 val.

Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakti su cukrumi. Sudėti varškę, vanilinį cukrų, krakmolą ir citrinos žievelę. Gerai išmaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.

Tešlą dėti ant plėvelės, pabarstytos miltais, uždengti kitu plėvelės gabalu ir iškočioti 7 mm storio lakštą. 24 cm skersmens formą (geriau atidaromą, nes tešla labai trapi) patepti riebalais, jeigu reikia, ir iškloti tešlos lakštu dugną ir sieneles. Supilti įdarą ir ant viršaus išdėlioti abrikosų riekeles.
Kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje 45 min.


itariu receptas sonatinos,nezinau,turiu issisaugojus tik wub.gif

skonis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif

p.s. pyragas turejo but su persikais,bet pakeiciau abrikosais blush2.gif blush2.gif o varske tokia geltona todel,kad kaimiski kiausiniai buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 19 gegužės 2008 - 10:56
QUOTE(Lera @ 2008 05 19, 10:06)
koldunus kada nors pati darei? arba gal matei kaip mama daro? tas pats tik didesnes proporcijos ir tiek  mirksiukas.gif
merginos kažkaip vienu metu atsimenu  darėt farširuotus  makaronus, nerandu kur gal pasidalinkit žiniom kaip darot ar kemšat žalius ar išvirtus? aš viena karta žalius kimšau tai gavosi kieti pusė apvirę puse kieti sutrukinėjo išsilupo nu krc. nesigavo nieko gero  verysad.gif  gal kuri parašytu receptukų 4u.gif  bučiau labai dėkinga  wub.gif   

as kemsu nevirtus makaronus trubeles tokias caneloni berods vadinasi ax.gif tada sudedu i puoda uzpilu verdanciu vandenuku arba sultiniu ir paverdu kokias 10-15 min. tada isgriebiu, sudedu i kepimo inda (naudoju stiklini), uzpilu padazu (smulkinti konservuoti pomidorai, svogunas, cesnakas sojos padazas) galima ir grietineles padazu uzpilti, patarkuoju surio ir i orkaite.Kepu kol apskrunda suris ax.gif
Atsakyti
As kemsu irgi zalius makaronus visa laika,troskinu dazniausiai ant keptuves kokiame pomidoru padaze ...
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 19, 12:11)
As kemsu irgi zalius makaronus visa laika,troskinu dazniausiai  ant keptuves kokiame pomidoru padaze ...


neturim orkaites namie, o makaronu cannelloni - turim biggrin.gif vis nerizikuoju daryt, nes nesu garantuota uz galutini skanu ir valgoma rezultata rolleyes.gif
aguonele, gal gali placiau darymo procesa aprasyt. kazkur buvau radus, bet man neissamu pasirode, tai ir nebandziau...
busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 05 19, 11:49)
as kemsu nevirtus makaronus trubeles tokias caneloni berods vadinasi  ax.gif  tada sudedu i puoda uzpilu verdanciu vandenuku arba sultiniu ir paverdu kokias 10-15 min. tada isgriebiu, sudedu i kepimo inda (naudoju stiklini), uzpilu padazu (smulkinti konservuoti pomidorai, svogunas, cesnakas sojos padazas) galima ir grietineles padazu uzpilti, patarkuoju surio ir i orkaite.Kepu kol apskrunda suris  ax.gif

QUOTE(aguonele @ 2008 05 19, 12:11)
As kemsu irgi zalius makaronus visa laika,troskinu dazniausiai  ant keptuves kokiame pomidoru padaze ...

oi merginos ačiū labai išgelebejot mane wub.gif ryt tada turbut reiketu begt pirkt kokio stiklinio indo? nes neturiu bet jie parazitai brangoki ką daryt? unsure.gif noriu gi orkaite išbandyt biggrin.gif todėl ant keptuvės šįkartą netinka biggrin.gif
Papildyta:
mmergyte- atrodo tai niem bet ir darbelio nemažai unsure.gif
alexxandra - rūkai už kompaniją biggrin.gif
Papildyta:
ai BloodBlondie o jie neibira kaii verdi? nesutrukineja? aha pas mane caneloni irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2008 05 19, 10:59)
sveikos,
o gal kas galetu detaliau visa kibinu darymo procesa pafotkinti  rolleyes.gif domina kaip dedama mesyte, kokio dydzio ir su kuo daromi apskritimai ir kaip lankstoma  ax.gif

Galiu parodyt tik kaip uzlankstyt, bet man visvien taip graziai nesigauna
blush2.gif cia mano sunaus darbas tongue.gif
Atsakyti