Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiminimas apie Tavo gimimą

Tas mielas riksmas šaltoje nakty,
Tu jo dėka-MAMA esi.
Kas išmatuot išdrįs tą jaudulį širdį ?...

user posted image

Tu miegi...mažas ir šiltas stebuklas,išskėtęs rankytes ir kojytes pasauliui...toks nekaltas kūdikiškas miegas wub.gif ...
Aš prisimenu,kaip tu atejai,nudazydama antrąją svajonių juostelę kiek blankiai rozine spalva...Nepatikejau,kad tai : TU.Bet vis tas pats 4 kartus...ir kraujo tyrimas - jis juk nemeluos g.gif smile.gif .Ir pagaliau aš įsitikinu : O Dieve,TU esi !!!Gyvenu su ta laime ir mano širdies jautrumas ir karštumas tave kutena ir šildo meilės spinduliais...Jų reikia,kad TU užaugtum...
...O dar ilgas kelias...tik pati pradžia.Pirmieji 3 mėnesiai labai jaudina.Tai pavojingiausias metas,kai tu dar gali apsigalvoti ir išeiti...toks mažytis kamuoliukas,bet jau su plakančia širdele ir savo lytiniais požymiais...Įdomu,Tu mergytė ar berniukas esi ?..Geriu vitaminus,valgau visavertį maistą,kiek reikia pastangų...Jau tas kasdienis pykinimas...(iki 16 savaičių...)ir valgymas : ne duok Dieve po dviejų valandų nepavalgysiu...atrodys jog visa diena nevalgius... smile.gif

user posted image

Vėliau,antrame trimestre,laikas ima tekėti greičiau - aš taip su tavimi susigyvenu,kad pradedu nebeįsivaizduoti,kaip teks su tavim skirtis - paleisti į gyvenimą išoriniame pasaulyje...Tu toliau augi,vystais;imi vis labiau panašėti į mažą žmogeliuką smile.gif .Dar kiek paaugęs,jau pradedi aktyviau judėti,spardytis,įsitaisyti vienoje kurioje nors pilvelio pusėje,kas vakaras žagsėti wub.gif ...
Jau pabaiga...Kartais pasijuntu kaip tingi stora gyvatė prarijusi gaublį...ir jau pradeda darytis įdomu : koks Tu,vaikuti ?..Gydytojams žiūrit echoskopu taip stengiuos į tave įsižiūrėti... wub.gif Noriu paskubinti tave : ateik,ateik greičiau...jau Tu užaugai,JAU LAIKAS.

user posted image

Ir Tu ruošiesi...ne viena kartą.
Pirma kartą paruošiamieji sąrėmiai suklaidina.Jie tokie reguliarūs,tačiau menkai skausmingi...Juokauju,skausmo nejuntu,nes labai Tavęs noriu 4u.gif .
Antras rimtas kartas.Gruodžio 16-oji.Tąnakt iš skausmo beveik nemiegu.Dieną pasirodo kraujo.Aš pasidažau,apsirengiu ir su manta iškeliaujame.Maršrutas Klinikos.Ten budinti akušerė paklauso toniukų.Vėliau,kita gydytoja pažiūri echoskopu.Atsakymas : dar tikrai negimdysite,bet jei norite,galite gultis pilnai išsitirt.Važiuojant namo man rieda ašaros.Jau antrą kartą aš suklystu.Skausmai atlėgsta.Tačiau,jau grįžus namo ir vėl prasideda.Och tas kiaulystės dėsnis doh.gif .
Gal nuo 11-os skausmai stiprėja.Aš,sąrėmio metu iš skausmo kartais net daužau galvą į sieną,kai esu į ją atsirėmus...kai kada jau turiu buti laikoma už kojų ir rankų.Vis dar netikiu,kad "jau".Nenorime 3 kartą "prašauti" .

Kažkur 2 h.Jau pati beveik negaliu apsirengti.Mane beveik aprengia tėtis... .Sąrėmiai dažni - laiko atsipūsti lieka vos kelios minutės.Išskubam.Klinikose pasitinka ta pati miela akušerė : Sugrįžtat smile.gif ?...Aš jau sunkai atsakinėju.Plaukai suvelti,makiažas šiek tiek sugadintas smile.gif .Sarėmiai kas 3 minutės.Duoda persirengti ligoninės drapanom.Gimdykloje sužinau,kad kaklelis prasivėręs 7 centimetrus.Pasiūlyta vonia - kaip išganymas.Joje šilta,malonu,sąrėmiai švelnesni.Taip praguliu dar apie 2 valandas,nors atrodo,kad per pus mažiau g.gif smile.gif .

Kažkur 5 h.Liepia lipti...leidžia vandenį iš vonios...vėliau - ir iš manęs...Guliu,su pilnai atsiverusia ertme ir su sąrėmiais jau bandau stumti.

Kažkur 5.20. Prasideda "aktyvusis gimdymas".Po pirmo,ar antro stūmimo g.gif ,gydytojas sako : jau plaukučius matau,siūlo juos paliesti smile.gif .Aš netikiu ir liestis nenoriu,bijau,kad atgal nesulystum...Skausmas su niekuo nesulyginamas,atrodo,plyšiu pusiau.Atrodo,ta Tavo galvytė niekaip neišlys...belįsdama-mane suplėšys... Kai gydytojas dar ragina stipriau stumti,padėti tau ateiti ; pradedu iš skausmo šaukti,rėkti : "Dukryte,dukryte,dukrele mano",(net prašiau pradžioj atsisakytų linksminančių dujų blush2.gif ...(tačiau apsiėjau be jų ir taip pat be epidūrinio nuskausminimo smile.gif ))...Ir čia jau pabaiga,paskutinis stūmimas...išlenda ta galvytė ir Tu visa tarsi šaute iššauni.Išgirstame Tavo pirmąjį gyvenime riksmą wub.gif ,jau neatsimenu,ar verkiu... Kaip tas atsitiko,nejaugi jau viskas?..dar nesitiki,kad pirmą kartą tave gyvenime matau,savo dukrytę...

5.40 . Fiksuojamas Tavo gimimas.
...Tave paguldo ant manęs wub.gif . Nuo šiol - Tu mano gyvenimo tikslas,mano gyvenimo įkvėpimas................. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamyteSkorpione: 24 gegužės 2008 - 22:45
labai grąžiai papasakota thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė mamytė 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės – gerai blush2.gif 4u.gif Aukit sveikos ir laimingos.
Atsakyti
sveikinu 4u.gif šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif
Atsakyti
Labai graziai ir sirdingai papasakota istorija wub.gif thumbup.gif
tik po to siaubas apeme paziurejus nuorodose vaizdelius. kam tu juos idejai?
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 05 25, 22:55)
Labai graziai ir sirdingai papasakota istorija wub.gif  thumbup.gif
tik po to siaubas apeme paziurejus nuorodose vaizdelius. kam tu juos idejai?

Specialiai prie istorijos nedejau-tai mano parasas.Tikiuosi,kad tos nuorodos kam nors pravers 4u.gif
Atsakyti
labai grazi istorija wub.gif
Atsakyti
Labai miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai graži istorija 4u.gif
Atsakyti