[ Standartinis ] ·
Ar naujagimiai gražūs?, kaip atrodė mūsų mažiuliai tik gimę
| čiaudanti bitė |
2008 07 06, 14:08
|
Senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 415
Prisijungė: 2007 06 25
Vieta: Dzūkija
Pirmas vaikas:2005-07-19
Antras vaikas:2008-02-04
Trečias vaikas:2010-06-24
Apdovanojimų: 0

|
Sveikos mamytės, noriu suzinoti kokie jums atrode jusu naujagimiai - ar grazus, kad patys mieliausi ir brangiausi tai jau aisku. :ax: Kai gime mano mergyte gulejau dvivieteje palatoje ir mano ir kitos moters mergaites vardai buvo vienodi - Austejos, bet kaip ju isvaizdos skyresi. Ta kita Austeja buvo tokia dailute baltu lygiu veideliu ir su didelia kupeta juodu ilgu plauku, o manoji tokia pabalus, pageltus ir su kraujosruvom veidelyje ir su penkiais plaukuciais, kad zvelgdavau i ja ir noredavau apglebti ir apginti nuo visko kas bloga, nes mielesnio ir brangesnio zmogucio nepazinojau. Taippat ir apie suneli galiu pasakyti. Gime su virkstele ant kaklo todel buvo pameles, paskui pripuole gelta, nudraskyta nosyte ir raudoni akyciu obuoliai.... Taciau dabar tai jau visai nesvarbu nes abu vaikuciai grazus :wub:
|
|
|
|
|
| insi |
2008 07 07, 11:39
|
Unregistered

|
ne, negražūs. bent dauguma, kad ir ką mamos sako.
|
|
|
|
|
| joviliukste |
2008 07 07, 14:16
|
Senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 648
Prisijungė: 2008 03 08
Pirmas vaikas:estela 2006 10 28
Apdovanojimų: 0

|
QUOTE(insi @ 2008 07 07, 08:39) ne, negražūs. bent dauguma, kad ir ką mamos sako. kiekvienai mamai savas kudikis yra graziausias, nes gimdymo metu isskiriamas vadinamasis "meiles hormonas" , kuris tieiog privercia isimyleti savo kudiky. Oksitocinas yra išskiriamas visose lytinio gyvenimo pakopose (poruojantis, gimdant, rūpinantis palikuonimis), todėl jis vadinamas altruizmo, "meilės hormonu". gal todel man ir mano vaikas ir mano vyras man patys graziausi :lotuliukas: tai normalu manau.... man mano krikstasunis ir krikstadukra yra labai grazus :wub: kai pagimdziau mazyle ji tikrai nebuvo grazi (nes gime 1880g.) tokia liekna ir didele galvyte, taciau viena sena sesele pasake, kad mato, jog mergyte turi labai grziu bruozu ir kas paaugus bus tikra grazuole :wub: bet ja mylejau nuo pat pirmos akimirkos labiau uz viska pasaulyje :wub:
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|