Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

Rodome savo vestuvines šukuosenas, dalinamės idėjomis ir mintimis čia wub.gif

user posted image
Atsakyti
grazu ir paprasta!
Primena ispaniskas sukuosenas smile.gif
Atsakyti
Na as gal cia ir nelabai i tema,bet kazkur esu skaiciusi,kad sukuosena reikia rinktis pagal veido forma.Jeigu veidelis stambus,rinkites sukuosena is palaidu,garbanotu plauku,tuomet veidas atrodo smulkesnis,o jei veidukas smulkus,reikia rinktis kuodukus,suristus,supintus,ar dar kitokiu budu sukeltus plaukucius. mirksiukas.gif Na cia tik tarp kitko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 11, 20:15)
Na as gal cia ir nelabai i tema,bet kazkur esu skaiciusi,kad sukuosena reikia rinktis pagal veido forma.Jeigu veidelis stambus,rinkites sukuosena is palaidu,garbanotu plauku,tuomet veidas atrodo smulkesnis,o jei veidukas smulkus,reikia rinktis kuodukus,suristus,supintus,ar dar kitokiu budu sukeltus plaukucius. mirksiukas.gif Na cia tik tarp kitko blush2.gif

Labai teisinga info! 4u.gif
Atsakyti
papriestarausiu jusu nuomonei blush2.gif , ir stambaus veido moteris gali dziaugtis sukeltais plaukais. nes garbanos gali dar daugiau isplatinti veida. aisku tai priklauso ir nuo bendro kuno sudejimo. kudutems kartais geriau garbanos nei kuodeliai .
cia tiesiog is profesines puses ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 07 11, 23:42)
papriestarausiu jusu nuomonei  blush2.gif , ir stambaus veido moteris gali dziaugtis sukeltais  plaukais. nes garbanos gali dar daugiau isplatinti veida. aisku tai priklauso ir nuo bendro kuno sudejimo. kudutems kartais geriau garbanos  nei kuodeliai .
cia tiesiog is profesines puses  ax.gif

g.gif Na zinoma,galima ir su makiazo gudrybem tarkim padaryti veida smulkesni,t.y.tarkim skaistalu pagalba.teisingai uztepti skaistalai gali pakeisti veiduko forma.mano veidas smulkus,ir jeigu nesiociau palaidus garbanotus plaukus,tai kaip mano mama sako,mano veido liktu tik akys. smile.gif o kad stambaus veido moteris gali dziaugtis sukeltais plaukais,tai zinoma,juk niekas nedraudzia sukuotis kaip nori,bet as parasiau tik toki pastebejima,kas vienai ar kitai veido formai labiau tinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 11, 19:15)

Na as asmeniskai tai pritariu sitai nuomonei 4u.gif beje, ir paciai kiek tenka stebeti kitu sukuosenas, tai labai realiai galima taikyti sita taisykle daugeliu atveju mirksiukas.gif Aisku, yra visokiu niuansu ir budu kaip ir priesingu atveju atrodyti kuo geriausiai
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 11, 20:15)

Pati esu ne iš manekenių ir visuomet nešiojau trumpesnius plaukus. Kadangi artėja didelė šventė, sumaniau, kad reikia pasiauginti juos, kad galima būtų kokią šukuoseną pasidaryti. Na ir kai tik susirišu kaip nors savo plaukelius sulaukiu nemažai pagyrų smile.gif taip kad vienos taisyklės nėra mirksiukas.gif o ir per savo šventę planuoju tikrai ne palaidais plaukais būti ax.gif nors kiek žiūrėjau nuotraukų, tai tikrai gražiai atrodo ilgi garbanoti plaukai, bet deja tai ne man blush2.gif svarbiausia kiekvienai atrasti tai, kas geriausiai tinka būtent jai ir būti pačia nuostabiausia tą dieną 4u.gif
Atsakyti
Oij kas man atsitiko blink.gif
Jau buvau išsigandus. Šukuosenai ir makiažui jau prieš kelis mėnesius užsirašiau Sarma Style Putvinskio gatvėje. Galvoju jau reiktu kaip ir nueit pasikonsultuot kaip mane šukuos. Paskambinu, pasakau kuriai dienai užsirašius, sako - jūsų nėra doh.gif Galvoju nu čia tai SUPER bus, kei nei mėnesiui nelikus iki vestuvių dar reikės ieškot visko. Žiauru. Bet pakalbėjau su kirpėja, tai ji atrado mane, sako ant lapeliuko buvau užsirašius tai nepastebėjo iškart. Fuuuu.. Net ramiau pasidarė smile.gif
Tik pusvalandžiu paankstino, teks 6:30 jau sėstis į jos kėdę. Jaučiu prasnausiu biggrin.gif Bjauru, kad taip anksti, bet nors viskas ok thumbup.gif
Patarimas - pasiskambinkit dažniau ir pasitikslinkit ar viskas ok. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Džidži @ 2008 07 12, 12:34)
Pati esu ne iš manekenių ir visuomet nešiojau trumpesnius plaukus. Kadangi artėja didelė šventė, sumaniau, kad reikia pasiauginti juos, kad galima būtų kokią šukuoseną pasidaryti. Na ir kai tik susirišu kaip nors savo plaukelius sulaukiu nemažai pagyrų  smile.gif taip kad vienos taisyklės nėra  mirksiukas.gif o ir per savo šventę planuoju tikrai ne palaidais plaukais būti  ax.gif nors kiek žiūrėjau nuotraukų, tai tikrai gražiai atrodo ilgi garbanoti plaukai, bet deja tai ne man blush2.gif svarbiausia kiekvienai atrasti tai, kas geriausiai tinka būtent jai ir būti pačia nuostabiausia tą dieną  4u.gif

visiskai pritariu , tiek poziuriu tiek apsisprendimu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 12, 10:02)
g.gif Na zinoma,galima ir su makiazo gudrybem tarkim padaryti veida smulkesni,t.y.tarkim skaistalu pagalba.teisingai uztepti skaistalai gali pakeisti veiduko forma.mano veidas smulkus,ir jeigu nesiociau palaidus garbanotus plaukus,tai kaip mano mama sako,mano veido liktu tik akys. smile.gif o kad stambaus veido moteris gali dziaugtis sukeltais plaukais,tai zinoma,juk niekas nedraudzia sukuotis kaip nori,bet as parasiau tik toki pastebejima,kas vienai ar kitai veido formai labiau tinka. ax.gif

as maciau tavo foto ir galiu pasakyti , kad lengvai pagarbanoti ir sonuose susegti plaukai tau butu tike labiau. (nieko asmenisko, tiesiog tave ta sukuosena lb iremino ). 4u.gif
Atsakyti
eik tu sau, aš irgi ten užsirašius, bet mane užrašyt turėjo pati kirpėja. na ta prasme aš buvau nuėjus ten užsirašyt, bet registratūroij pasakė, kad per anksti.tai pakvietė kirpėją, paklausiau ar ji neužimta tą dieną, bet ji neturėjo su savim užrašų, tai man kitą dieną paskambino telefonu ir pasakė, kad laisva. tai ji sakė kad užregistruos ir makijažą. tai dabar galvoju, kad nebūtų ir man taip kaip tau, kad paskambinsiu dėl konsultacijos ir būsiu neužregistruota. g.gif
Papildyta:
ai dar norėjau paklausti ar tu registravaisi registratūroj dėl konsultacijos, ar tiesiog buvai nuėjus pas kirpėją.ir tada dar kiek teko mokėti už konsultaciją?nes aš kaip supratau man reik dar užsiregistruot konsultacijai, nes nelabai apsisprendus kokia man šukuosena tinka.
Atsakyti
pasiskambinau, pas mane viskas gerai, užregistruota. thumbup.gif
Atsakyti