QUOTE(Džidži @ 2008 07 12, 12:34)
Pati esu ne iš manekenių ir visuomet nešiojau trumpesnius plaukus. Kadangi artėja didelė šventė, sumaniau, kad reikia pasiauginti juos, kad galima būtų kokią šukuoseną pasidaryti. Na ir kai tik susirišu kaip nors savo plaukelius sulaukiu nemažai pagyrų

taip kad vienos taisyklės nėra

o ir per savo šventę planuoju tikrai ne palaidais plaukais būti

nors kiek žiūrėjau nuotraukų, tai tikrai gražiai atrodo ilgi garbanoti plaukai, bet deja tai ne man

svarbiausia kiekvienai atrasti tai, kas geriausiai tinka būtent jai ir būti pačia nuostabiausia tą dieną
visiskai pritariu , tiek poziuriu tiek apsisprendimu
Papildyta:
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 12, 10:02)

Na zinoma,galima ir su makiazo gudrybem tarkim padaryti veida smulkesni,t.y.tarkim skaistalu pagalba.teisingai uztepti skaistalai gali pakeisti veiduko forma.mano veidas smulkus,ir jeigu nesiociau palaidus garbanotus plaukus,tai kaip mano mama sako,mano veido liktu tik akys.

o kad stambaus veido moteris gali dziaugtis sukeltais plaukais,tai zinoma,juk niekas nedraudzia sukuotis kaip nori,bet as parasiau tik toki pastebejima,kas vienai ar kitai veido formai labiau tinka.
as maciau tavo foto ir galiu pasakyti , kad lengvai pagarbanoti ir sonuose susegti plaukai tau butu tike labiau. (nieko asmenisko, tiesiog tave ta sukuosena lb iremino ).