QUOTE(kayla mire @ 2005 05 24, 22:53)
sveikutes.nezinau,gal jau buvo tokia tema,tik nepastebėjau...bet-pasakykit man-kas turi
pirkt pamergėm puokšteles ir nuomot suknutes.nes pavyzdžiui, kai nuejau nuomotis sau vestuvinės suknelės,šalia sedėjo būsima kažkieno pamergė su, matyt, drauge ir kalbejo.ta kuri draugė ir klausia pamergės tokias akis padarius

:-tai ka ,jus, pamerges, pačios sukneles nuomojates ir už jas susimokat?tai kai pamerge pasake kad "taip, pacios, o kas daugiau" tos drauges akys va toooooookios pasidarė

ir ji islemeno"tai turėtų jaunieji"

.tai galvojau kad nulušiu

bet dabar jau suabejojau-o jei tikrai?a?
Na, aš tai kažkaip įsivaizduoju, kad sukneles tai pamergės nuomuojasi (nesvarbu, ar jos vienodos bus, ar ne). Man atrodo, kad jaunieji ir be to turės pakankamai išlaidų... Tai negi dabar dar visiems rūbus turės nuomot?

O tada kokia nors tetulė gal irgi sugalvos, kad ji eis su nuomuota suknele ir jaunieji jai turi padengti išlaidas?

O dėl puokščių tai jau galima ir susitarti, bent jau užsakyti gali kažkas vienas ,kad visos vienodas ar panašias puokštukes turėtų... Aišku, jei jaunieji milionieriai, tai gali visiems visas išlaidas padengti

Neliūdėk, nes niekad nežinai kas gali įsimylėti Tavo šypseną.