Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(mazute@ @ 2008 12 27, 23:35)
Merginos, kokius patartumete TBS sepetelius isigyti: kreminei pudra, biriai pudrai ir presuotiems meteoritams (gal cia 2 uztektu  ax.gif4u.gif My Webpage

nemazai merginu rase, kad tbs kremine pudros sepetelis yra prastas
Atsakyti
Merginos,sakykit ,o tai kur galima tu MAC sepeteliu nusipirkti? Ar tik internetinese parduotuvese?.Nes siuo metu esu Dubline(airijoje),tai gal kokioj parduotuvej galeciau nusipirkti. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2008 12 30, 01:55)
Merginos,sakykit ,o tai kur galima tu MAC sepeteliu nusipirkti? Ar tik internetinese parduotuvese?.Nes siuo metu esu Dubline(airijoje),tai gal kokioj parduotuvej galeciau nusipirkti. g.gif  4u.gif

uzeik i www.maccosmetics.com ir ten rasi kuriose parduotuvese ju galima nusipirkti Dubline mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mergaites,visu pirma su artejanciais naujaisiais smile.gif .Gal as nelabai i tema bet noriu jusu paklausti man drauge is UK atveze dovanu MAC 190 ir MAC 187,kaip suprantu jie abu skystai pudrytei,as visalaik naudoju kempinele ir esu patenkinta,tad noreciau juos parduoti tik va beda nezinau uz kiek juos galima butu parduoti,nu zodziu visai zalia.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(23vaida @ 2008 12 31, 10:52)
Labukas mergaites,visu pirma su artejanciais naujaisiais smile.gif .Gal as nelabai i tema bet noriu jusu paklausti man drauge is UK atveze dovanu MAC 190 ir MAC 187,kaip suprantu jie abu skystai pudrytei,as visalaik naudoju kempinele ir esu patenkinta,tad noreciau juos parduoti tik va beda nezinau uz kiek juos galima butu parduoti,nu zodziu visai zalia.... blush2.gif

patarčiau išmėginti juos, tuomet pardavinėti, jei nepatiks. Manau, kad mesi tą savo kempinėlę į šiukšlynę biggrin.gif
Atsakyti
ai kad kažkaip nelabai aš pudrytę naudoju,bet gal ir išbandysiu šiam vakarui smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Noreciau pusipirkti kelis sepeteliu, tokius kaip Mac 236 ir Mac 217, bet Nordstrom.com nerandu tokiu, gal galetumet patarti kokius kitu firmu sepetelius jie atitinka. Dar noreciau paklausit kuris geresnis skruostams is siu dvieju
Shiseido
user posted image
Mac 129
user posted image
Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 02 sausio 2009 - 21:06
MAC 217 Nordstrome yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 01 02, 23:11)

Dekui, turbut praziopsojau blush2.gif . O kaip del kitu sepeteliu 4u.gif
Atsakyti
As naudoju 129 butent skruostams, man labai patinka. Ir kolkas tikrai nenoriu keisti. O Shiseido sepeteliai man nepatinka. Jie man kazkokie skistoki.
Atsakyti
as turiu Shiseido bet ne skaistalams, o pudrai.. tai man nuostabus tas sepetelis thumbup.gif wub.gif negaila isleistu pinigu.. ateity planuoju ir skaistalu sepeteli isigyti..
Atsakyti
Dabar tai visai pasimeciau g.gif Du komentarai ir tokie priesingi biggrin.gif
Atsakyti