Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Na ka tesiam toliau kaip kam sekasi vaziuoti Regitroj g.gif
Visoms dideliausios sekmes laikant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites.
Gal kas norėtu ryt laikyt egzamina vietoj manęs,Vilniuj 8.00 ?

Taip instruktorius nuvylė,kad siaubas.Pradžioje savaitės susitarėm,kad šiandien pavažinės su manim.Ir ka jus manot,skambinu as jam per pietus,sako ne Vilniuj jis dabar,bet velai vakare pavazinet vistiek gales su manim.Na laukiau laukiau vakaro,kol atejo zinute,kad jis nespes gristi.Dieve, o taip lauktas sis egzminas buvo,bet nepasipraktikavus ryt tiesiog nedristu eit, nesinori pinigu kist be reikalo verysad.gif
Atsakyti
Niu ką įšaušo ir man egzamino rytas verysad.gif Egzaminas 13val.,o dabar lekiu dar su instruktoriumi maršrutus prieš egzą pralėksiu,nors jaučiu,kad mano egzas dar aikštelėje gali baigtis doh.gif ...ui kaip vidurius susuko iš tos baimės doh.gif
Atsakyti
geriausios sekmes siandien laikancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 07 19, 07:34)
Niu ką įšaušo ir man egzamino rytas verysad.gif Egzaminas 13val.,o dabar lekiu dar su instruktoriumi maršrutus prieš egzą pralėksiu,nors jaučiu,kad mano egzas dar aikštelėje gali baigtis doh.gif ...ui kaip vidurius susuko iš tos baimės doh.gif

sėkmės, tik pamėgint nusiramint ir susikaupt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

sėkmes dideliausios 4u.gif lauksim žinių drinks_cheers.gif lithuania.gif: 4u.gif

o aš gundausi registruotis 08,22...bet stabdys esu blush2.gif ...
Atsakyti

sekmes dideliausios
laukiam geru ziniu mirksiukas.gif

QUOTE(DAMA XL @ 2008 07 19, 10:18)
sėkmes dideliausios 4u.gif lauksim žinių drinks_cheers.gif lithuania.gif: 4u.gif

nu cia dabar blink.gif taigi visas menuo dar 'darbui'-registruokis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 19 liepos 2008 - 09:23
QUOTE(DAMA XL @ 2008 07 19, 10:18)

as ko gero persiregistruosiu i rugsejo men g.gif
Atsakyti

laukiam geru ziniu! 4u.gif
Atsakyti
IŠLAIKIAU!!!!!!!!!!!!!!!!![COLOR=red]
Atsakyti
šaunuolė thumbup.gif pasakoks kas, kur, kaip ir su kuo? koks miestas beje?
Atsakyti
Kai atsigausiu po šoko-papasakosiu smulkiau doh.gif
Atsakyti