Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pasirinkimas - visiškai natūralus gimdymas

Gimdymas P.Mazylio GN buvo nuostabus
Nepaisant to , kad iki pat gimdymo negavau gimdyklos doh.gif , tai saremevau palatoje doh.gif , po to kai jau man prasidejo gimdymas, is vienos gimdyklos buvo "ismesta " gimdyve doh.gif , ir uzleido vieta man gimdyti, po to vel ji sugrazinta i gimdykla ax.gif Po gimdymo as net pamirsau paprasyti vienvietes palatos, tai pagulde i dviviete kurioje is pradziu gulejau viena , po to atkrauste man "kambarioke" kuri ta pacia nakti pagimde kaip ir as. As dziaugiausi tik tuo , kad buvau susitarusi su daktaru thumbup.gif , nes ta nakti gimdanciu buvo belekiek o tai gydytojos buciau matyt per visa saremiavimo ir gimdymo laikotarpi net akyse nemacius
Personalas superinis thumbup.gif paslaugus, ir geranoriski nebuvo pas mane nei priespienio nei pienelio pirmomis paromis, tai neverte vaiko rikdinti kai neprivalgydavo is kruties, atnesdavo misinuko, kita diena jau pati pasidarydavau nuejus Daktaru prieziura gera, visada uzeis paklaus gal kas ne taip, gal skauda ... nors kai man viskas buvo gerai... su palatos drauge prisijuokem is poros akuseriu - seseliu. Viena kaip is dangaus nukritus visiskai be oreantacijos, o kita is mariampoles ( neisizeiskit mariampolietes )
Galiu pasakyti tik tiek , kai prisimenu savo gimdyma ir tas 3 paras po gimdymo, tai juokiuosi visada, net viena namuose sededama lotuliukas.gif
O saip atvaziavau i gimdyno namus liepos 3 d. ( nors turejau nuvaziuoti liepos 2d., bet tiek ta diena atsirado reikalu , kad skambinau daktarui ir sakau neatvaziuosiu ) tas aiku jau su manim nebesigincijo, zinojo kad beprasmiska... nes kaip as pasakysiu tiap ir bus doh.gif Nebesigincijo , nes jis jau buvo perprates mane , du kartus reikejo jo tiesiog prasytis kad paguldytu mane po termino i GN ( terminas birzelio 28d) , bet as jam sakiau kad negimdysiu iki liepos 4 d. sutiko su tuo, nors pries tai man aiskino, kad as isvaziuociau is KLP kai prasides saremiai ar nubegs vandenys, tikrai atvaziuosiu be problemu pakeliui nepagimdysiu... As jam paaiskinau kad iki kauno galiu ir nedavaziuoti, nes nesiruosiu gimdyti 16 valandu. Jis tik juokesi is mano sito pasakymo, ir galvojo matyt sau mintyse, jetau mergyt kur tu dingsi pirmakartes visos gimdo ilgai . Päsakiau tiesiai kad ruosiuosi pagimdyti greitai be skausmo , be nejautros ir be vyro Minutes pauze... isgirstu atsakyma guldau tave liepos 2 i ligonine...
O kai atejo ta liepos 2d. pas mane begales darbu dar nenudirbtu buvo... paskambinau ir pasakiau kad atvaziuosiu tik ryt, nes be liepos 4 vis tiek negimdysiu ax.gif
Nuvaziavau i GN daktaras apziuri... ogi 2-3 cm. atsidarymas... paklausia , tai gimdom siandiena, bet manau kad iki 24 val. nepagimdysi, tai kaip tik persikels i liepos 4d. As sutinku. Padaro man gimdos kaklelio masaza... ju teigimu subrandina kakleli. Daktaras ispeja kad pasirodys kraujingos isskyros kad gali prasideti saremiai, kuriu iki tol net nejauciau. Daktariukas isvaziuoja namo ir susitariam susimatyti 19val. bet jei prasides saremiai anksciau jam turiu paskambinti ir jis atvaziuos pas mane. Aisku man saremiai prasideda uz kokio pusvalandio kas 5 men. Po to jei dazneja iki kas 2 min po 30 s.Nenoredama kviesti daktaro is namu anksciau nusprendziu, palauksiu iki septintos valandos kol pats atvaziuos rolleyes.gif As sumastau , kad turiu 4 valandas laiko, tai isskubu i Laisves aleja per pardes prasinesti Griztu uz geros 1,5 val. jau saremiai pain'tensiveja. Nuliustu , kad nedaejau iki turgaus ten man butinai reikia nusipirkti ( is vienos vienos ) pudros egipto zemes... ir laiku pasirodo drauge... ja ikalbu kad lektumem iki turgaus ... saremiai kas 1 min po 30 s. Ji negali patiketi kad mane veza pirkti pudros , kai man saremevimas
Nuvaziuojam i turgu , to zmogaus ner nusimenu, tai ta proga prisiperku tresniu parvaziavus suvalgau puse kilo Grizus isgirstu kad manes jau iesko daktarai... Pazvelgiu i laikrodi o jau 19 val. sulaukiu uz keliu min savo gydytojo skambucio su klausimu , kur as ir kaip man su skausmais. Pasakau kad jau saremiai 1min po 1min. Ateina daktaras apziri o jau kaklelis 5- 6 cm. o as vis dar su drauge sedziu ir juokiuosi drauge primygtinai prasosi i mano gimdyma... o as primygtinai nenoriu kad ji jame dalyvautu
Va tada ir suzinau , kad visos gimdyklos uzimtos... lotuliukas.gif juokiuosi mintyse galvoju atvaziavau 200km. kad paguleciau ant naujausiu ir moderniausiu gimdymo stalu visoje Lietuvoje, kad pakaifuociau dziakudzi teikiamais malonumais, kad paziureciau i plazmini televizoriu ... ir se kad nori NERA LAISVU GIMDYKLU...
Saremiauti kartu su daktaru tenka vienvieteje palatoje su dideliu balkonu. Nuleidzia vandenis, saremiai stipreja, bet as ignoruoju skausma su daktaru balkone stovim ir kalbames vakaras tyras ir grazus thumbup.gif ... kalbos randame nuo krepsinio iki cezario operaciju... Jis manes vis klausia ar pas mane tikrai saremiai vis dar yra... nes is mano veido mimikos net neitarsi kad jau tureciau tuoj gimdyti. As itikineju, kad tikrai yra tie saremiai kad viskas gerai
Jis matyt mano zodziais suabejojas nuvaziuoja atsiveza visa aparata sirdeles tonams ir saremiu stiprumui matuoti. Uzdeda, ir nustemba, kad pas mane saremiai jau auksciausio balo o as dar vis stoviu ir kalbu kaip niekur nieko.
Laikas eina tiap greitai, kad pati negaliu tuo patiketi bigsmile.gif
22:55 as daktarui sakau, kad viskas tuoj gimdysiu... jis tuo nepatiki ne jau as tokia nepatikima atrodau apziuri ir isskuba ieskoti GIMDYKLOS Grizes po geru 5 min. pranesa man kad viena is gimdyklos moteri iskrauste, nes jai 4 cm atsiverimas nuo 12 val. dienos unsure.gif
Isgirstu is daktaro ta pacia fraze, gal 5 kartu, nu iki 24 val. dar neturetumem pagimdyti. As atsakau, kad viskas as gimdau iki puse dvyliktos po to einu miegoti, nes labai noriu miego lotuliukas.gif
Pranesu , kad jau man reikia stumti, jis ikalba dar kelias stangas palaukti... schmoll.gif pralaukiu, laiko uz rankos ir drasina... kazkodel apsiverkiu... issigastu pamatyti savo maziuke... man taip buvo gerai nesciai , o dabar bus leliukas, mastau apie tai kad tik maziuke butu sveika... jis nueina prie mano hmmm... zodziu, sako matau glvyte , matau plaukiukus jau... O as sakau netikiu. Isgirstu juoka, ir klausima, tai ka man dabar betka pasikviesti is kolidoriaus kad patvirtintu kad jau matosi plaukai... O as vos ne lepteliu, tai gal ten mano sukuosena matot... buciau ir pasakius jei ne ta sekunde uzejas saremis jau gaunu leidima stumti... stumiu galvute issistato iki puses, gaunu lkeidima per kita stanga dar stumti, stumiu iseina galvute... abu kartu stumiam petukus... didele mergaite nelabai isstumiu petuku, kitos stangos metu man padeda paspausdamas pilva ...
UZGIMSTA MANO STEBUKLAS... wub.gif wub.gif wub.gif lelyte padeda nat krutines,o as verkiu is dziaugsmo ir gal kokius 5 kartus klausiu ar sveika... priejas leliuku daktaras pasako, kad mergaite visiskai sveika, grazi. Gaunam 9 - 10 balu
Kol apziuri mane po gimdymo, su gydytoju kalbam apie seima. Pasakau kad viskas gana paskutini karta kisat savo nagus prie manes... gi jau skauda... Juokiames... O tu valdinga pas mus pasitaikei paklausia dar dar gali ten kazka patvavrkyti Gauna mano leidima , bet perspeju kad tai paskutinis kartas
Dukryte gime 23:23 val. kaip ir sakiau gimdau iki puse dvylikos, po to ejau miegoti... Daktaras atejas i palata pakause kur mano mobilus, kad galeciau paskambinti vyrui, pasakiau, kad dabar labai noriu miego ir niekam neskambinsiu ... bet tuo metu man skambino sesuo... pakeliau pasakiau kad gime mergaite 3928 gr. 54cm. o dabar einu miegoti... gydytojas juokesi. Tai tuo paciu dar miegodama pasukau ir vyrui wub.gif
Atsakyti
Super mamyte, pasikartosiu ir juokiausi ir verkiau, tau gimdyt ir gimdyt thumbup.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šūstra mamytė thumbup.gif thumbup.gif
Aukit sveikos wub.gif Super istorija! bigsmile.gif
Atsakyti
Labai nuotaikingas pasakojimas, pavydu skaityti apie tokį gimdymą smile.gif
Tik labai akį rėžia gramatinės klaidos ir nelietuviškas šriftas blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 07 21, 23:46)
Labai nuotaikingas pasakojimas, pavydu skaityti apie tokį gimdymą smile.gif
Tik labai akį rėžia gramatinės klaidos ir nelietuviškas šriftas blush2.gif  smile.gif

ax.gif blush2.gif ax.gif taip taip ... labai skubejau rasyti ax.gif tai tu tokiu klaidu ir atsirado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 07 21, 23:00)
ax.gif  blush2.gif  ax.gif  taip taip ... labai skubejau rasyti  ax.gif  tai tu tokiu klaidu ir atsirado  ax.gif

ai, aš čia nepiktybiškai, tik nesupykit 4u.gif biggrin.gif suprantu kaip norisi skubiai užrašyti, kad "mintys nepabėgtų" biggrin.gif
Atsakyti
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Aciu uz grazius zodzius wub.gif
Atsakyti
super mamyte biggrin.gif kad visom tiek istvermes biggrin.gif skaitant atrodo, kad net netikra viskas.. ir kaip tu taip lengvai i viska biggrin.gif as bijau net pagalvoti, kas musu su klecku laukia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nematyta @ 2008 07 22, 12:36)
super mamyte biggrin.gif kad visom tiek istvermes biggrin.gif skaitant atrodo, kad net netikra viskas.. ir kaip tu taip lengvai i viska biggrin.gif as bijau net pagalvoti, kas musu su klecku laukia.. smile.gif

tikra tikra wub.gif
Zinai kai tik suzinojau, kad laukiuosi su vyru akimirksniu nusprendem kad tikrai tikrai darysiuos epidurine nejautra wacko.gif motivavom tuo , kad einant pas dantista traukti nervus , mes gi iskarto paprasom nuskausminimo , nesakom ai gal si karta pakentesiu doh.gif , gi dabar XXI a. o ne koks XVIa. Tai ir gimdysiu kaip siuolaikine moteris thumbup.gif . Bet ta mintis kad pagimdysiu greitai , lengvai ir be skausmo ( skausma paprasciausiai ignoruosiu ) mane tiesiog uzvalde. Ir automatiskai pradejau galvoti, tai kokio velnio man ta nejautra ? taigi as pagimdysiu lengvai , be skausmo ir greitai...
Tiesiog musu mintys ir norai galingiausias ginklas koki zmogus turi... ir manau juo pasinaudoti visuomet reikia.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif linksma istorija ir smagiai papasakota thumbup.gif malonu net skaityt wub.gif
Atsakyti
labai graži istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kad visom tokio pozytivumo ir geros nuotakos gimdant bigsmile.gif , šaunuolė esi 4u.gif
Atsakyti