Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Terija:) @ 2008 08 21, 20:54)
Nerytė-labai skaniai viskas atrodo...Pavojinga čia vakare doh.gif  Aštrus mėsos troškinys tai jumi,jumi...mes ir tokį labai mėgstam essen.gif

4u.gif aciu

Aguonele, as irgi megstu taip mesyte kepti rolleyes.gif dazniausiai kepu sprandine thumbup.gif ir apibarstau daug saldzios parikos milteliu
Atsakyti
Neryte aciu uz zuvies receptuka, tikrai labai skanu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
o mes siandien pusryciams valgem tortilijos paplotelius

user posted image

pasidarom idara:
labai plonai pjaustytas kumpelis, tarkuotas suris, tepamas varskes surelis su skoniu (si karta kumpio), adzika ir labai plonai pjaustyta paprika, visa mase ismaisom, uztepam ant tortillijos, uzdengiam kita tortilija ir kepame ikaitintoje keptuveje is abieju pusiu, kai apkepa siek tiek palaukiam, kad atvestu (lengviau bus pjaustyti), supjaustom ir niam niam rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 22, 12:55)
Neryte aciu uz zuvies receptuka, tikrai labai skanu  4u.gif

4u.gif malonu, kad patiko
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 22, 13:57)
o mes siandien pusryciams valgem tortilijos paplotelius

Kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 08 22, 13:21)
Kaip skaniai atrodo  bigsmile.gif

aciu, skanu ir buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Na mano vakarykstis Separdo pyragas - tradiciskas angliskas patiekalas. Mesyte pakepinau su svogunu, morka,zirneliu, grybais, idejau sauksta miltu, grietineles, prieskoniu. Viska sudejau i molinuka, ant virsaus uzdejau bulviu koses ir surio! Viska apkepiau orkaiteje! Skanaus!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 22 rugpjūčio 2008 - 14:09
bigsmile.gif Neryte,na tu cia ir prigaminai thumbup.gif
Koruklu,gaila,kad foto labai maziuke,nors pyragiukas turetu buti skanus thumbup.gif
Atsakyti
Ar tikrai maziuke? Nes pas mane rodo net per didele! galvojau, kad gausiu velniu! NEs siaip pirma karta foto dedu i foruma! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2008 08 22, 11:35)
Ar tikrai maziuke? Nes pas mane rodo net per didele! galvojau, kad gausiu velniu! NEs siaip pirma karta foto dedu i foruma!  ax.gif

Na uz pirma karta gal negausi, tik perspes, nors nuo moderatores daug priklauo g.gif
Papildyta:
Mano siandienos pietus : vistos krutinele kepta dziuveisuose ir morku salotos
user posted image
Vistienos krutinele pamarinuojam su prieskoniais kokie patinka, tada po valandos i kiausini i dziuvesius ir i keptuve, kepam ant letos uznies kol apskrunda, morkus salotos elementarios morkas sutarkuojam, grustu pipiriuku idedam, majonezo ir pora skilteliu cesnako. O salota Aisberg.
Papildyta:
MB siandienos pietus: mesos pjausnys su kauliuku ir su troskintom bulvytem morkytem ir sampinjonais. Apkepiau mesa, i puoda, tada mesos sultyse apkepiau morkas, idejau svogunus ir grybus, pakepiau ir viska ant mesos, tada ant virsaus nuskustas bulves sudejau ir ipylus sultinio patroskinau. Gavosi stai kas, galima valgyt su bet kokiom salotom mirksiukas.gif o svarbiausia kad greitai paruosiama, nereikia prie puodo stovet blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 22, 17:01)
MB siandienos pietus: mesos pjausnys su kauliuku ir su troskintom bulvytem  morkytem ir sampinjonais. Apkepiau mesa, i puoda, tada mesos sultyse apkepiau morkas, idejau svogunus ir grybus, pakepiau ir viska ant mesos, tada ant virsaus nuskustas bulves sudejau ir ipylus sultinio patroskinau. Gavosi stai kas, galima valgyt su bet kokiom salotom mirksiukas.gif


O kiek tu sultinio pasidarai, kiek uzpili ? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2008 08 22, 15:07)
Na mano vakarykstis Separdo pyragas - tradiciskas angliskas patiekalas. Mesyte pakepinau su svogunu, morka,zirneliu, grybais, idejau sauksta miltu, grietineles, prieskoniu. Viska sudejau i molinuka, ant virsaus uzdejau bulviu koses ir surio! Viska apkepiau orkaiteje!  Skanaus!!!
user posted image

o tu mėsą dėjai, ne faršą, nes tradicinis Shepardo pyragas turi būt su faršu.
(jei tiksliau, Shepardo pyragas darosi su aviena,kilęs nuo žodžio piemuo, o jau cottage pie darosi su bet kokia kita mėsa).

šiaip labai skanus patiekalas, jei dar turi to tirkojo gravy (padažo, tik nžn kaip lt variantą padaryt), seniai bedariau, reiktų kada prisimint thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa sakant as pati si karta naudojau mazais gabaleliais pjaustyta vistiena ir daug grybu bei i padaza dejau grietinele, o ne kaip originale - farsa. Tai 'sukoruklintas' variantas, tik ideja tradicine! ax.gif
Atsakyti