Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas apie kokį net nesvajojau :)

... gyvenome statybose... aplinka gal ir nelabai tinkama augti mžam leliukui.. bet yra kiemas, kuriame vienam dičkiui jau liūdna... o ir širdis jau nori kviestį jį... mažą kūdikėlį... juk susitvarkysim namučius.. gi ne per dieną tas leliukas atsiranda... matyt leliukas jau sklandė kažkur ore ir laukė tinkamo momento, kol mes jį pakviesim.. užkibo iš pirmo karto bigsmile.gif manyje vėl stūgso mažas žmogeliukas... kągi- riekia ruoštis... statybos vyksta visu pajėgumu, bet deja deja prasideda pykinimai, kurie tęsiasi 4 mėn.. o kažkaip gavos kad be manęs viskas taip ir sustojo... atsigaunu.. vėl kimbam į darbus... pašėlę likę 4 mėn... darbai nesustojo.. pradėjo darytis sunku... noriu gimdyti... vėl gąsdina kad vaikas didelis (pirmagimis gimė 5144 cool.gif ) taigi niekišiškai bandau krapštyt leliuką lauk... bet jis užsispyręs.. nepadeda niekas.. nei langų valymas nei lubų špakliavimas ir dažymas nei smileysex.gif mažylis užsispyręs... na galvoju nenori ir nereik tongue.gif susitvarkysiu paskutinius reikalus...

-sekmadienio naktis- kas čia.. skaičiuoju, kvėpuoju.. kas 10 min...bet nepanikuoju.. važiuosi ligoninėm kai bus kas 2-3 min.. nenoriu kaip su pirmagimiu kankintis ligoninėj dvi paras.. geriau jau namie.. užsnūstu.. rytas... o kur mano sarėmiai blink.gif aha, paruošiamieji... pasiskambinu į ūrėdiją, noriu nusipirkt kelias eglutes į kiemą... ne ne sako, dėl kelių eglučių nežaisim čia su jumis.. gal kt savaitę paskambinkit... susinervinu... bet vistiek einu ruošti vietą joms....

-pirmadienio naktis- vėl.. bet jau kad 7 min.. jau pranešu vyrui kad ryte turbūt važiuosim. visą naktį prasarėmiauju... pasivaikštau... paryčiais pavyksta užsnūst... atsikeliu su mintim kad reiktų daiktus susikraut... bet kam? sąrėmių vel nebėr doh.gif nu nėr tai nėr.. įjungiu durną bėgį ir važiuoju eglučių lotuliukas.gif urėdas pamatęs mane nestuke.gif nebeturi kur dingt.. na gerai sako duosiu aš tau tų eglučių...o koks grožis...reikia pasirašyt sąskaitą.. o mama mia.. kaip suskausta wacko.gif vyriškiai susižvalgo.. bet nieko... išvažiuoju su savo eglutėm...pasodinam jas... gražu wub.gif

-antradienio naktis- jėėėėėėėėėė vėl grįžo sąrėmiai... 5 min blink.gif na sakau ryte jau tikrai važiuosim.. vyras tik nusišypso... ryte istorija ta pati:sąrėmių vėl nebėra doh.gif ne nu galvoju nesąmonė... visą dieną prasikrapštinėju.. per dieną dar du sąrėmiukai ir viskas... vakarop nervai nebelaiko.. sėdu už vairo ir važiuoju į ligoninę.. tegu pažiūri...pamatuoja tonus.. viskas puiku, jokių net menkiausių sąrėmių doh.gif na sako galim pažiūrėt ant kėdės.. pažiūri.. ooooo 4 cm bigsmile.gif bet jokios veiklos tai važiuoju namo...bet jau nuvažam dičkį mano broliui, nes jau šianakt tai tikrai gimdysiu... važiuojant atgal užeina gan skausmingi sąrėmiai...ai sakom važiuojam į ligoninę...bet kune sąrėmiai vėl dingsta.. sukam ratus mieste.. nieko.. na ką.. važiuojam namo... 12 nakties..

-trečiadieni naktis- išmiegojau kaip niekad. jokių sąrėmių nieko... ryte vyras varo kažką veikt kad iššaukt sąrėmius... ale tikrai.. po truputį jie vėl atsiranda...

-trečiadienis- 10 val. išvažiuojam pasirodyt mano daktarei...laukdama išgirstu ją kalbant telefonu kad ji šiandien budi bigsmile.gif na galvoju viskas... aš iš čia jau nevažiuosiu... ateina mano eilė.. daktarė paklausia kas man vėl nutiko... atsakau kad atvažiavau gimdyt tongue.gif ji tik nusijuokia ir nusiveda mane į kabinetą... vėl paskraidau... oooooooooooo, vaikeli, 6 cm bigsmile.gif sakau tai gal leidžiam vandenis ir gimdom.. na gerai, eik į gimdyklą. matuoja tonus.. sąrėmių nerasta lotuliukas.gif guliu ir juokiuos kaip čia be sąrėmių pagimdysiu... ir tik ant juoko dozės jaučiu- šilta.... vandenys... nubėgo patys thumbup.gif 11.30... pradedu vaikščiot.. nes galvytė visai nenusileidus... krypuoju.. skauda... atsiranda sąrėmiai... skaičiuojam.. trys minutės.. dvi..vėl dvi... tarp sąrėmių dar susimojuoju su forumiete kuri jau važiuoja namo su sūneliu ant rankų.... skauda... girdžiu kaip gimdykloj užgimsta leliukas.. ech.. ir aš gal iki vakaro pagimdysiu... (pirmas gimdymas truko dvi paras)... bet sąrėmiai ima viršų.. minutė, minutė.. jau sakau kad noriu stumt..o man sako kad gimdykla dar neparuošta.. tai sakau ruoškit greičiau! daktarei jau sakau kad gimdysiu.. o ji netiki nes dar tik puse4 ių... bet išgirdusi kad mano dejonės jau pasikeitė pasiguldo ant stalo.. ech.. tikrai.. leliukas jau čia... stumiam, stumiam... 15.50 ir jis jau čia wub.gif tooooooooooks mažytis (4401g, 54cm)... mano mažytė kruopa... jokio kirpimo, jokio plyšimo..

gimdymas toks apie kokį, po pirmojo, galėjau tik pasvajoti....
Atsakyti
Sveikinu thumbup.gif Graziai aprasyta. Lengvas gimdymas smile.gif MAziukas gime be didelio streso ir nereikalingu proceduru ax.gif Aukit diduciai smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
oi,kaip smagu,akvilyte, kad toks lengvas gimdymas ir sklandus wub.gif Aukit stiprūs ir sveiki,lauksim tęsinio su sese biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
saunuole mamka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu,aukit sveikuciai thumbup.gif
Atsakyti
Akvilyte savo stilium - man patiko thumbup.gif
nieko sau kruopa - 4401g hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 08 18, 13:07)
lauksim tęsinio su sese biggrin.gif  biggrin.gif

dirol.gif

QUOTE(indra* @ 2008 08 19, 22:04)
nieko sau kruopa - 4401g hihihi.gif

lotuliukas.gif na tokiam leliukui 700g daug.. tai palyginus su pirmagimiu šitas buvo tikras kruopa wub.gif nuo kasparo turėjau vieną bodžiuką, į kurį jis tik gimęs net netilpo.. o simukui jis buvo didelis wub.gif taip kad jis man buvo tikra kruopa wub.gif
Atsakyti
smagu,kad viskas taip lengvai ir gerai praejo thumbup.gif
Atsakyti
Aukite sveikučiai ir didučiai 4u.gif
Sėkmės jums augant be sauskelnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 08 20, 08:28)
Sėkmės jums augant be sauskelnių mirksiukas.gif

ačiū bigsmile.gif labai sėkmingai tai darome thumbup.gif
Atsakyti
labai grazi istorija, dar grazesnis sunaitelis!! wub.gif aukit sveiki, linksmi ir laimingi 4u.gif
Atsakyti