Nusipirkau vakar IKI parduotuvėje, riešutų sviesto, tikėjausi kad ten labai jau skanu bus... ir ką jūs galvote - grynų gryniausia chalva , tik tiek kad skysta.. išmesti gaila, vistik pinigiukai sumokėti buvo, gal kas patars kaip ją butų galima protingai panaudoti? nes vieną valgyti ar ant batono tepti neįmanoma, nes visai neskanu ..
Riešutų sviesto į pyragus deda Bet čia užsienio tinklapius reikėtų peržvelgti. Ypač amerikiečių, nes po ranka tai neturiu ką pasiūlyt
O as duosiu tau sausainuku receptuka ,tik perspeju tai rieboki ( tiksliau ,gal sotus )sausainukai
PYRAGELIAI SU ZEMES RIESUTAIS
300g. miltu
2 arbatiniai s. kepimo milteliu
200g. cukraus
1 pakelia vanilinio cuk.
po 1 pilna, bet ne su kaupu arbatini s. cinamono, kalendros
100g maltu zemes riesutu
100g. sviesto
100g zemes riesutu kremo
margarino skardai istepti ( as naudojau sviestini pop. )
Miltus su kepimo milteliais ,cukru, vanile ,prieskonius ir ir maltus riesutus subertu i dubeni ir gerai ismaisyti
Sviesta issukti su sviestu
Tesla 1h. pastatyti isaldytuva
Suformuoti mazus rutuliukus (na kaip nemazas graikiskas riesutas )
Sodeti i skarda, per vidukiuka ispausti pirstu duobute i ja iberti kapotu riesutuku
Kepti ikaitintoje iki 175-200C. orkaiteje apie 20min.
SKANAUS
PYRAGELIAI SU ZEMES RIESUTAIS
300g. miltu
2 arbatiniai s. kepimo milteliu
200g. cukraus
1 pakelia vanilinio cuk.
po 1 pilna, bet ne su kaupu arbatini s. cinamono, kalendros
100g maltu zemes riesutu
100g. sviesto
100g zemes riesutu kremo
margarino skardai istepti ( as naudojau sviestini pop. )
Miltus su kepimo milteliais ,cukru, vanile ,prieskonius ir ir maltus riesutus subertu i dubeni ir gerai ismaisyti
Sviesta issukti su sviestu
Tesla 1h. pastatyti isaldytuva
Suformuoti mazus rutuliukus (na kaip nemazas graikiskas riesutas )
Sodeti i skarda, per vidukiuka ispausti pirstu duobute i ja iberti kapotu riesutuku
Kepti ikaitintoje iki 175-200C. orkaiteje apie 20min.
SKANAUS
Dievinu zemes riesutu sviesta, jei nebutu toks riebus valgyciau saukstais viena kartais kai norisi saldziau tai tepu viena skrudintos duonos riekele riesutiniu kremu, kita- sokoladiniu kremu tikra kaloriju bomba
Aš irgi labai mėgstu riešutų sviestą. Tik jis labai tarp dantų veliasi
na amerikieciai tai labiausiai megsta viena batono rieke istepti riesutu sviestu, kita rieke uogu dzemu ir tas riekutes suvozti, manau tikrai skanu, nors man ir vien su batonu ziauriai skanu, dar nutelos uztepus isvis
QUOTE(Afterglow @ 2008 09 05, 20:05)
na amerikieciai tai labiausiai megsta viena batono rieke istepti riesutu sviestu, kita rieke uogu dzemu ir tas riekutes suvozti, manau tikrai skanu, nors man ir vien su batonu ziauriai skanu, dar nutelos uztepus isvis
Net nupurtė. Tiesiu taikymu į wc nuo tokio derinio
As esu nusipirkus ir to riesutu kremo,bet dar neatidarytas guli
Siaip tai pas kiniecius tik vistiena su ju padazu valgau nera skaniau..delto nusipirkau kad pati isbandyciau kada(bet vis neprisiruosiu,bo turiu nutaikyti momenta ,kadangi viena tokio maisto valgytoja esu).
Jei noresi galiu imesti receptuka,tik sakau jog nebandytas dar ir delto negarantuosiu del skanumo
Siaip tai pas kiniecius tik vistiena su ju padazu valgau nera skaniau..delto nusipirkau kad pati isbandyciau kada(bet vis neprisiruosiu,bo turiu nutaikyti momenta ,kadangi viena tokio maisto valgytoja esu).
Jei noresi galiu imesti receptuka,tik sakau jog nebandytas dar ir delto negarantuosiu del skanumo
QUOTE(aguonele @ 2008 09 05, 21:07)
o cia toks pats sviestas? jei prie vistienos kinieciai ji naudoja, busiu gerokai nustebinta
QUOTE(KibirVibir @ 2008 09 05, 21:27)
o cia toks pats sviestas? jei prie vistienos kinieciai ji naudoja, busiu gerokai nustebinta
nu siaip tai taip, bent pas mus
QUOTE(Cinside @ 2008 09 05, 20:42)
Net nupurtė. Tiesiu taikymu į wc nuo tokio derinio
man ir atrodo keistas derinys su dzemu, bet jei visi taip megsta tai nemanau jog neskanu