Įkraunama...
Įkraunama...

Emmuko gimimas!

Pagaliau sulaukiau mamos..ji atostogaus visa menesi pas mane..o labiausiai dziaugiaus, kad as dar su pilvu..nors ir apsidrauziau, juk gimdyt 19d., o mama atvyko 12d., bet kadangi jau visa savaite trauke gimda ir daresi vis sunkiau ir sunkiau..bijojau, kad nedatempsiu..bet valio..jau galim gimdyt
Ale lieks nevyko..tik karts nuo karto trauke pilvuka..spejom ir po miesta pasivaiksciot(savaitgalis gi) ir paskutinius daiktus kleckui supirkti..
Tada atejo pirmadienis..tox apsiniaukes, bet siltas..einam pasivaikscioti(kaip gera vaiksciot ne vienai)..zinoma reikia uzsukt ir I parduotuve kazko skanaus blush2.gif ..betirinejant pilnas prekiu lentynas..suima konkretus skausmas, kuris net suriecia ir vercia stipriai kvepuot isikibus mamai I ranka!!! blink.gif Matau kvadratines mamos akis..ima juokas..negaliu juoktis..noris stipriai kvepuot!!! Praejo..sakau: “cia jau geras..dar tokio nebuvo”(kai gimda trauke visa savaite, bet nereguliariai, pripratau)!
Mama varo namo, issigando, o man juokas ima..juk dar negimdau.. zodziu einant namo vel panasus parejo..jau tada pagalvojau “GAL”..ale nu negali but (gali gali) irnesakyk.gif
Griztam namo..darom valgyt..nu ir vel skauda..sakau reik jau sekt gal ar ka..kas mazdaug 15min. skauda..ir smagiai skauda, kad tenka nustot sneket! Issitraukiu lygintuva(buvau susikrovusi daug skalbiniu lyginimui, mat girdejau, kad reik stovet kuo daugiau)..imuosi to lyginimo..ale su pertaukom, kas mazdaug 15 min. xi xi..jauciu jauduliuka sirdi..niu negi jau susitiksiu su savo klecku! bigsmile.gif
Kuo toliau tuo smagiau..jau ir kas 10 min. mama visa susijaudinus..as ja raminu(kas ka turetu ramint!)..grizta MB..varau gult..sakau:“jei sianakt gimdysiu, turi but nors biski pailsejes, bo paskui man ten is padu iskrisi!”..klauso
O as jau vaikstau..ir vaikstau tvarkingai..turejau dvi stoteles, rasomaji stala ir lentyna..ten buvo patogu pasilenkus atsiremti alkunemis.. darosi labai “gera” per saremi..pastebiu, kad beveik kas 5min. suspaudzia sirdi..mama praso skambint I GN..taip ir darau..kviecia atvaziuot..zadinu SB..soka is lovos kaip kareivis..ima juokas..rekiu, kad nepamirstu fotiko(kas kam svarbiausia)..o jis dar klausia kokia maike mautis..belekokia doh.gif
Jau masinoj..nepatogu kentet saremi..nezinau kaip ir kur atsiremti, spaudziu mamai ranka..atvaziavom..dar ir pora stirnu pakeliui sutikom
Pasitinka akusere..linksmas veidas..klausia ar labai skauda..kaip jauciuos..kazkaip jos siltumas nuramina..atsipalaiduoju..man saremis, kvepuoju, ji sypsos.. man irgi biski juokas ima, kai pagalvojau kaip as is sono atrodau hihihi.gif ir, kad ji jau tokia kaip as ne pirma prie duru pasitinka..
Zodziu atvykstam I gimdykla, klausia kaip jauciuos uzveda kazkokius popierius, prijungia toniuku masina, man nuo tu ispudziu kazkaip saremis nebetox skausmingas ot galvoju, atvaziavau kaip gimdanti, o dabar nebegimdau!!! pagal saremius mato, kad dar pradzia, klausia ar noriu, kad tikrintu kakleli..nenoriu, bet labai noriu zinot kiek gi mes pasistumejom ir isvis ar pasistumejom..taigi tikrina..vajezau marija blink.gif ..maniau, kad jau gimdau..nu tikrai baisiai nemalonu..o atsakymas, tik pradzia, dar super mazas atsidarymas..siulo vaziuot namo..duoda tabletka, kad nors biski pamiegociau..
Taigi namie numigau tik valandele ir vel saremiai..jau tik kas 15-20 min.tai taip ir luzinejau lovoj..MB isvariau I darba..sakau, jei ka parvarysi..
Taip visa diena saremiavau su mama..ale ant vakaro jau visai saldu pasidare..jau nejuokais skauda..vidurnakti vel skambinu I GN ir jau sakau, kad atvaziuoju..
Ten vel patikrinimas..palaimingieji 3 cm!!!:valio biski nusivyliau, kad per visa para tik tiek atsidare, bet is kitos puses apsidziaugiau, nes jau niekas namo nesiulo..jau sako gimdysim bigsmile.gif aleliuja..(tik nesake, kad dar visa para as taip gimdysiu!)pasiulo priesgimdyvine palata su papildoma lova ir foteliu..
Zodziu..vaikstau..MB su mamka miega ant pasiulytos lovikes pasikeisdami..pasiulo vonia..kox kaifas..atpalaiduoja jau pavargusi kuna..noriu miego..velniskai noriu miego..bet kaip tik saremis taip atsibundu..ale tarpai tai juk vis mazesni..atnesa skrudintos duonos su sviestu ir dzemu..mmm..kvepia, juodai valgyt noriu ir tuo paciu negera..viena gabaliuka suvalgau..kvepia kava..mano palaikymo komanda stiprinasi..tasho kofeina hihihi.gif jau sviesu uz lango, klausiu MB kiek valandu sako 4h po piet..( o juk atvaziavom vidurnakti)..wow kur tas laikas dingo..
Ateina akusere paziuret kaip laikomes..noriu atsisest..ir tik jauciu kaip bega siltas siltas ..rekiu, kad bega..akusere sveikina, sako vandenys..viskas super..daeina..dziaugiuos..viskas vyksta naturaliai(taip ir norejau)..patikrina..6cm..aleliuja.. clap.gif
Sako: “ rinkites daiktus-einam I gimdykla”..valio..gimdysiu!

Cia pasiulo pakvepuot tu linksminamuju duju..ale fainiai..turiu ka veikt per saremi..duodu SB paragaut..uzveza sekundei hihihi.gif kenciam toliau..
MB matyt juodai isalko, nes matau kad grista su maisu maisto ir ledais man..valio..sielos atgaiva..o svarbiausia nuo ju nekyla rugstis..bo man ir be jos jau “gera”..
Po keliu valandu vel patikrinimas..didziam visu nusivylimui jokio pokycio..stato laseline..iskart tariuos del nuskausminamuju..nes jau girdejau, kad nuo skatinamuju mirtis alyvose pareina!!! Su laseline pareina ir bakc I uzpakali:daktaras ..sudejuoju, kad skauda..ir imu juoktis..radau del ko dejuot, jei per saremi sugebu ramiai isbut..
Bet tik ne su laseline..va cia tai jau “kaifas”..pradedu kliedet..palaikymo komanda issigasta..akusere ramina, kad taip buna nuo vaistu..viskas ciki..galima is manes juoktis..imu sneket apie agurkus ir dar kazkokias pievas..man jau labai “gera”..darosi mirtinai skauda..jau beveik nebeskiriu kada saremis, o kada ne..jau nei zodzio nebeistariu..tik ranka pamoju kada nugara masazuot..vis pagalvoju kaip per toki trumpa tarpa tarp saremiu iki tuliko nulekt..siaip ne taip nulekiu..
Jau tamsu uz lango..dar viena diena praejo..
Patikrinimas..beveik nieko nejauciu..beveik nieko ir negirdziu..imu riestis..lyg ir stumti noriu..klausia ar ant didelio nenoriu..sakau nenoriu..bet noriu stumt..
Sako stumk..pusiau gulom buvau..sakau negaliu..nugara skauda..
Liepia atsitupt ir is abieju sonu isikibt..taip ir darau..
O zymiai geriau..
Prasideda darbas..(lyg as ten visa laika atostogavau)..stumiu is visu jegu..o nieko nejauciu..tik nemalonu spaudima ir tempima TEN..velniskai sunku..bandau pagaut saremi..nenoriu bereikalo stumt..ima tirpti kojos..visdelto poza ne nestukem skirta ..kyla mintis ar dar ilgai..vel stengiuos is visu jegu..girdziu kaip mama saukia..kaip MB skatina, visaip graziai vadina..bet viskas kaip per ruka..girdziu kaip liepia stumt..pajutau deginimo jausma..nefainiai..jau pavargau…istariu "nebegaliu"..tuomet akusere paima mano ranka ir duoda pajust galvute..(prisiminus asaros byra..)visa suvirpu..ir paskutini kart labai stipriai pasistengiu..tik pajauciu toki svelnu shliukst..ir pries savo akis matau toki maza susirietusi kokoniuka didelemis juodomis akimis..ziurinti aplinkui..kas cia atsitiko, kur as papuoliau..imu verkti..nevalingai ir nevaldomai..begalinis palengvejimas uzplusta visa kuna..atsisuku I MB..matau kaip jis verkia..juokiasi ir verkia..palaima jo akyse..as laiminga..
Mama buciuoja man kakta..akusere glosto ranka..sveikina..mergaite..asaros byra nevaldomai..paziuriu I laikrodi..21:50..gimdykloj taip maloniai prietema..gera..mano maza kokoniuka nunese..sluosto, apziuri..klausiu kodel neverkia..tuomet isgirstu jos balsiuka wub.gif palaima..atnesa, uzdeda ant nuogo kuno..ji tokia gleznute, tokia mazute..ir daug daug slapiu plaukuciu.. wub.gif
Pagaliau ji atejo..ilga buvo kelione..bet verta kiekvieno to skausmo ir nemiegotu naktu..jau viska pamirsau..nes ji mano glebyje..ir taip bus visada..pazadu..

Mazoji Emma gime liepos 16d. 2008m. 50cm ir svere 3100g
Atsakyti
rolleyes.gif ech kaip graziai surasei, Josephin. wub.gif

Sveikinimai dar karteli 4u.gif - tau, vyrui, mazajai wub.gif ...ir mamai-mociutei biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija wub.gif Net asara isspaude cray.gif
Atsakyti
Sveikinu dar karteli 4u.gif wub.gif
asaryte is laimes nuriedejo cray.gif
Atsakyti
aciu mergytes blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif neturiu zodziu, net apsiverkiau blush2.gif wub.gif kokia tu saunuole 4u.gif noreciau ir as tokia stipri buti unsure.gif labai grazi istorija, tokia tikra..
Atsakyti
ir as apsiverkiau ... labai sujaudino , graziai parasei. Uzpludo prisiminimai wub.gif
Aukit stiprios ir sveikos mergytes wub.gif
Atsakyti
Labai grazi ilga istorija, 4u.gif saunuole thumbup.gif Sekmes dideliausios jums wub.gif
Atsakyti
aciu mergytes wub.gif
mane irgi uzpludo visi tie jausmai berasant..kai negalvoji tai viskas uzsimirsta..o va sugalvojau surasyt viska tai net sirdis sudrebejo wub.gif
Atsakyti
Labai graziai aprasyta 4u.gif wub.gif
Labai stipri mama 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
asaroju is sirdies... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip gražu, Josephin wub.gif wub.gif wub.gif ir taip artima širdžiai wub.gif juk tą pačią dieną panašiom aplinkybėm, daug iškentusios pagimdėm savo mažyles drinks_cheers.gif aukit sveikos ir laimingos su Emmute 4u.gif 4u.gif
Atsakyti