Visu antra labai visu atsiprasau uz klaidas ir nelietuviska sfrifta.(As lietuve, bet sunku man su tuo lt sriftu, darau daug klaidu esu issiblaskius ir t.t nepykaukit labai

Keliauti man labai patinka esu daug kur buvus daug ka macius, bet po pastarosios mano ir mamos keliones i Tunisa tetis tvirtai pareiske, kad mums jau uzteks.Atseit prisikeliavot. Na kurgi man uzteks

Pries kiekviena kelione buna siokiu tokiu nesklandumu taip ir si kart. Laimis neranda paso. Ir mano pykciui bei liudesiui jis tai suvokia keliones isvakarese. Nieko gero..Bet as kadangi amzina optimiste iskart sumastau, kad Maljorka priklauso Ispanijai, o Ispanija Europos sajungai, todel greiciausiai tiks ir identifikavimo kortele.
Kita diena 2 h pries skrydi (kuris 13:20) jau sukiojames orouoste, pasiimam bilietus, atiduodam bagaza ir einam i laukianciuju sale prie veidrodines piramides. Staiga skambutis. Mama:"O Laimis abudu telefonus palieka?" as:"Ka???...skambink teciui gal atves?" Viskas gerai tetis atveza telefona. Duoda man ir kreivai sypsosi. Na ka padarysi, gi visko buna

Toliau sedim stumiam laika ir nesuprantam ko gi mes cia tiek anksti trenkemes, registracijos pabaiga tik 12:50 o dbr mazdaug 11:50. Sumastom, kad eisim i kavine. As turiu 10lt, o Laimis pasak jo kazkiek centu. Istraukus tuos kazkiek centu susidaro apie 13lt. Neblogai.. Kad man taip. Bet visgi i kavine neinam. Laimis nusprendzia, kad mes tingim, o as nusprendziu, kad netingim, o bijom apsivemt lektuve

Patikrinima praeinam sekmingai, pries mus stovejusi mergina kazkodel turejo sovinio tuta rankinuke. Darbuotojui liepus ja ismest ji baisiausiai pasimeta ir sako kad cia isgraviruota. Isinest vistiek neleidzia. Kaip supratau skambina, kad kazkas atvaziuotu paimti.
Maloni darbuotoja - bilietu tikrintoja maloniai pranesa, kad skrydis atidetas 20min. Sedim ziurim LRT rodo kazkoki sena filma. Visai idomu. Kiti zmones nesitraukia is eiles, neduok die uzims kas vieta. Eile nemenka ir mano viltis, kad visgi rugpjucio 31 ir daug zmoniu nebus, duzta. Tiesa skrydis atidetas del oro salygu, nors lauke sviecia saule, bet Laimis isitikines, kad meluoja jie. Mums bediskutuojant matom kaip i musu FlyLal'a pila degalus ir neuzilgo atvaziuoja lagaminai. Aha! Nespejo pasiruost! (Na aisku, mes nepuolam teist ju ir pykt. Juokiames ir tiek. O gal is tiesu ten virsui blogas oras? )
20min virto valanda. Po laukimo, isodinimo ir t.t pagaliau pakylam i ora. Taigi Bye bye Lietuva - hello Maljorka!

Po instruktazo suzinom labai smagia naujiena, kad lektuvui pakilus gausime meniu ir galesime uzsisakyti uzkandziu laaaaaabai patraukliom kainom. Abu su Laimiu zvalgomes, esame girdeje apie toki Flylal poksta. Atnesus meniu trumpam prarandu regejimo dovana, atsitokejus imu skaiciuot musu sukrapstytus pinigus. ~23lt, nekas abiem neuzteks. Laimis pamates mano mina atsisako tiek valgiu tiek gerimu. Galiausiai uzsisakau kazkokiu a la tortiliju ir vandens suploju 17lt. Stai tau ir patrauklios kainos...
"Pavalgau". Laimis prisimena, kad tasej turi saldainiu. As patenkinta trinu rankas: tai puota, tai puota ! Tuo tarpu lektuvo kapitonas pranesa, kad siuo metu skrendam virs Milano, bet deja debesuota ir jo nesimato iki Maljorkos liko apie 1:10. Valio! Mallorca here we come!

Atvykimas.
Pereje nesvietiskai ilga, dideli ir visoki kitoki oro uosta atsidureme bagazo atsiemimo skyriuje. Laukiam..laukiam.. vis dar laukiam.. Pagaliau! Atslenka vienas kreivai uzmestas lagaminas. Visi stebimes kaip jis nenukrenta ir neuzkliuna niekur. Pagaliau pamatom ir savus lagaminus, griebiam juos ir judam ieskot Teztour atstoves-gides. Surade ja suzinom jog musu autobuso numeris 111 padekojam ir judam lauk. Isejus is oro uosto tvoksteli didelio karscio banga, akimirka pritruksta oro. Einam link autobuso. Dairausi ir niekaip negaliu patiketi - mes Maljorkoj!

Sedint autobuse girdziu kaip nedidukas berniukas, esantis kazkur uz musu, giriasi teciui: " Teti, teti ziurek, ka as radau tualete ant siuksliu dezes!!" Ko tais labai suima juokas

Viesbutis.
Super.Vadinasi "Miraflores". Jura tiesiog uz kampo. Aisku visbutukas kuklus, bet tvarkingas. Abiem labai patinka. Registraturoj mus pasitiko labai draugiska mergina. Beabejo angliskai ji nemokejo..Na pasak jos "a little", o tas "a little" - jus angliskai, as ispaniskai. As kadangi siek tiek raukiu ispaniskai tai man no problem. Uzsisakom seifa. Klausiam kiek kainuoja kondicionierius, rodo i kainyna, kad 50e savaitei. Abu stovim prasizioje ir mosikuojam rankom, kad KAAAA????????

Kambarys tvarkingas, balkonas "ziuri i kinieciu ar tai tailandieciu restoranelio kiema, bet mum gerai matom daug zalumos ir didele palme. Iseje i balkona matom - kas dziovina trusikus, kas ranksluoscius (veliau ir mes prisidejom prie tu "dziovinanciuju") linksma

Persirenge iseinam prie juros, kadangi iki vakarienes dar gera valanda nusprendziam prasieiti miesteliu.

Papludimys labai platus palyginti su musu Palanga (konkreciai ties gelbetoju stotimi), palei pat jura eina pesciuju promenada, na toks tipinis kurortinis miestelis, dalinai islaizytas, tvarkingas

Tiesa musu miestelis vadinasi Kan Pastija.

Vakariene.
Pasirodo valgysime kitame viesbutyje, nes musu viesbutis neturi restorano. Idomiai

Vakaras.
Stipriai privalge patraukem pasivaiksciot pesciuju promenada. Labai prajuokino uzrasai ant parduotuveliu pvz: supermercat arba supermercado

Nusipirke ledu ir atsigert einam prie juros. Mintyse skaiciuoju pinigus, kad viskam uztektu (veliau tokiose parduotuvelese kaip Supermercado ledu nebepirkom

suvalge ledus, dar siek tiek pasistebeje slenkam i viesbuti miegot ryt pusryciai gana anksti, o po keliones mes siek tiek pavarge.
Labanakt.
p.s. Atsiprasau, uz tokio dydzio nuotraukas (nelabai as cia dar moku su jom elgtis).