Sekmadienį pasirodė lemties ženklai: pagavau vorą vonioj ir išnešiau į balkoną, pirmadienį kitą voriuką radau didžiajam kambary ant užuolaidos, jį irgi paleidau laukan. Jie labai norėjo sudalyvauti gimties procese.
Antradienį apie 5 valandą ryto pajutau pirmuosius sąrėmius. Laukiau, kada jie pasidarys kas 5 minutės. Bet 6.30 jaučiu, kad jie jau kas 3 minutės, o 5 minučių tarpo ir nebuvo. Einu kelti savo vyrų. Mūsų vyresnėlis išsigandęs verkia, kokius čia keistus garsus leidžia mama, bet vėliau nurimsta ir nueina žaisti. Vyras spėja pats apsirengti ir vaiką aprengti. O man girdisi pokštelėjimas ir nubėga vandenys. Iškart einu į vonią, atsuku vandenį ir pasirodo galvutė, dar viena stanga, per kurią nestumiu, o pakvėpuoju ir turime visą vaikelį, kuris ramiai nusileidžia į vonią. Toks mėlynas mažas lėliukas. Ateina vyras ir pažiūrėjęs pasako, kad turime berniuką.
Mūsų gimtis buvo labai greita. Kaip ir buvo sakyta, kad antri vaikai būna labai greiti, taip ir atsitiko. Kelionė tetruko geras 2 valandas, t.y. 7.14 jau turėjome vaikelį.
Ačiū visiems, kurie padėjo ir išmokė nebijoti bei pasitikėti savo kaip moters instinktais ir nuojauta.
nu nieko sau.... tai tu taip viena ir pagimdei?
saunuole!
aukite sveikuciai!!!
saunuole!
aukite sveikuciai!!!

QUOTE(Sacra @ 2008 09 19, 06:48)
nu nieko sau.... tai tu taip viena ir pagimdei?
Visai neatsimenu jokio baimės jausmo. Vyras tuo metu aiškino, kaip iki mūsų atvažiuoti. Tiesiog pasitikėjau savimi.
Ale nu ir būna
, kaip nusikakot
. Jūs laiminga.

QUOTE(odi_ @ 2008 09 19, 10:09)
Visai neatsimenu jokio baimės jausmo. Vyras tuo metu aiškino, kaip iki mūsų atvažiuoti. Tiesiog pasitikėjau savimi.

wowo
dar neteko tokios istorijos skaityt
saunuole
ir dziugu kad viskas smagiai ir gerai vyko

daktaram beliko tik apsveikint ko gero

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 19, 12:05)
Daktare tik vaikui pasikvietem privaciai, kuri israso pazyma, kad vaika namie pagimdem. O mane pribuveja apziurejo po gimdymo, ji mums ir virkstele perriso. Ji nespejo iki musu atvaziuoti

Papildyta:
QUOTE(mamymamy @ 2008 09 19, 10:34)
As ir pati netikejau, kad taip greit buna, bet mano vyras sake, kad galim tiketis greito gimdymo, taip ir atsitiko
kaip fainai , tik nesupratau tu čia viena pagimdei ar su kokia pribuvėja?
čia suplanuota namuose buvo gimdyt ar tiesiog taip gavosi?
aš jaučiu mano antras gimdymas irgi butu panašus
bet fainai kai taip lengvai ir neskausmingai
sėkmes jums

aš jaučiu mano antras gimdymas irgi butu panašus

sėkmes jums

Nu geras, nieko sau. Kaip faina kad taip greitai ir lengvai pagimdei... Bet as neisivaizduociau ka daryciau su vaiku, su virkstele, su placenta. Papasakok smulkiau, kai viskas buvo kai vaikelis isejo.... jus buvot voneje - tai i vandeni, ar kaip? Ir kiek laiko jus lauket kol atvazaivo akusere ir nukirpo virstele? Ka vaikas tuo metu dare? Kur buvo placenta....
Uchhhh, nu cia tai istorija

QUOTE(Lera @ 2008 09 20, 11:16)
kaip fainai , tik nesupratau tu čia viena pagimdei ar su kokia pribuvėja?
Kaip ir nelabai planavom, tiesiog nespejom, bet as paslapcia minti audziau namie gimdyti

QUOTE(Lera @ 2008 09 20, 11:16)
Gavosi kaip ir viena viska padariau

Papildyta:
QUOTE(Irina777 @ 2008 09 20, 15:56)
Bet as neisivaizduociau ka daryciau su vaiku, su virkstele, su placenta. Papasakok smulkiau, kai viskas buvo kai vaikelis isejo.... jus buvot voneje - tai i vandeni, ar kaip? Ir kiek laiko jus lauket kol atvazaivo akusere ir nukirpo virstele? Ka vaikas tuo metu dare? Kur buvo placenta....

Vaikelis isejo i vandeni, as ji pakeliau, po to atejo vyras, paziurejo, kad turime berniuka

na tikrai labai lengvas gimdymas. sveikinu
o kiti bus dar lengvesni.

Nu fantastika, tikrai nemaniau, kad taip buna
Taip pat lengvai ir aukit.

Taip pat lengvai ir aukit.