Sveikos, mergaites

Kol as atostogavau jus jau visa tema prikalbejot

gerai, kad siandien nesimiegojo, tai galejau viska perskaityti
Pasisemiau labai daug geros energijos

Is tikruju temele igauna pagreiti ir be galo smagu tai stebeti

Tiesiog neitiketina, kiek daug nauju merginu norinciu keisti savo gyvenima
QUOTE(Aristokratė @ 2008 09 23, 12:29)

jus, tai kaktusei padejot, o jau mane ant kelio uzvest, tai negalit
Tai kad man atrodo
Liepsnele labai puikiai ir issamiai patare
QUOTE(Sa r @ 2008 09 24, 16:32)
1.As tai kol kas dar tik stengiuosi su savimi susidraugauti ir save is vidaus pazinti ir svarbiausia,tai patiketi savimi.
2.Tai dabar atsigulu vis,isijungiu kokia faina muzika ir sakau sau,tegulprotas atostogauja,o as sau pasvajosiu
1. As pritariu siai minciai. Kaip tik dabar koncentruojuosi ties meile sau, nes man labai priimtinas Luizos poziuris, kad jei kazkokia gyvenimo sritis stringa, tai beveik visada tai is nemeiles sau. Reiskia, kad kazkur pasamoningai galvojam, kad esam neverti. Pradejus rimciau save stebet, is tikruju pastebejau, kaip daznai save kritikuoju

Lyg ir netiesiogiai tai vyksta, bet jei kas nepavyksta, ar suklystu, tai atsiranda savigrauza ir saves kaltinimas, kuris yra tiesioginis irodymas apie nepakankama meile sau. Juk tikrai negrauztume ir nekaltintume to, kuri tikrai mylim
2. Man irgi sitas veikia! Tik as darau siek tiek kitaip. Kai apninka abejones, as sau pasakau: man visai nebutina tuo tiketi, as dabar tik isivaizduosiu, kaip visgi butu, jei tai butu tiesa. Ir tada be jokiu trukdziu ivyksta toks uzsisvajimas, kad jei bunu ka nors suplanavus, turiu priverst save sustot vizualizuot, nes galiu paveluot
QUOTE(vaida L @ 2008 09 25, 15:53)
Reiks šiandien vyrui komplimentą pasakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 09 25, 16:37)
As irgi nustebau. Turbut kai gyveni poroj, nelabai isivaizduoji kaip yra kitur, juk tai intymus dalykai ir apie tai nelabai su kuo snekam. Kadangi musu gyvenimas pilnas komplimentu vienas kitam, atrodo, kad ir kitur taip turi buti

Man tai be galo gera sakyti komplimentus. As negaliu susilaikyt nepasakius net nepazistamam zmogui, jei man kas nors jame tikrai labai patinka. Akivaizdziai matai kaip praskaidrini nuotaika.Ypatingai pasijauciu komplimentus sakydama zmonems, kuriu nelabai megstu

Jeigu nelabai megstama kolege graziai atrodo, visada tai pasakysiu. Tai pakeicia mano jausmus jos atzvilgiu ir ji visai kitaip ziuri i mane
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 25, 22:19)
gal pabandykim ryt sutvarkyti po bent vieną tokį užmirštą kampelį? ir tą darydamos įsivaizduokim, kad kartu išvalom ir sielą nuo kažkokių senų, nereikalingų, šiukšlinų minčių kaip manot?
Cia tai super pasiulymas. Mano atostogu planas buvo iskupti namus is pagrindu. As tai pdariau. Uztrukau tris dienas, bet kuopiau viska nuo virtuviniu spinteliu iki drabuziu spintos. Didziausius maisus pripakavau. Net negalejau patiketi, kad tiek nereikalingu daiktu tilpo mano namuose

Bet tvarkymasi paverciau tarsi ritualu. Tvarkiausi galvodama, kad atlaisvinu vietos naujoms geroms permaonims savo gyvenime, kad issivalau nuo nereikalingo ir t.t. MB juokavo, kad dabar man reikes eiti shopintis, nes jau rubu visai neturesiu

Ir is tikruju, ismeciau geros kokybes drabuziu, batu, rankiniu, bet kazkaip blogai viduj pradejau jaustis juos turedama. Atsirado stiprus vidinis jausmas naujo
O siaip tai man naujas etapas. Vel yra didelis stimulas planuoti, vizualizuoti ir keistis. Perskaiciau McKennos "Pakeisk gyvenima per 7d." ir nerealiai uzsivedziau. Fantastiskai veikia jo pratimai. manau, kad reguliariai darant turetu buti geras poveikis. Rimtai imsiuosi nuo spalio 1d., nes dabar dar atostogauju ir neturiu salygu.
Siaip tai man vis labiau ateina suvokimas, kad rimtai turiu keistis as pati, o ne tik koncentruotis i konkreciu svajoniu issipildyma. Ju isspildymui labai rimtai gali kliudyti netinkami isitikinimai, pasitikejimo savim ir meiles sau trukumas. O net jei jos kazkaip ir isspildo, tai juk tu viduj nuo to nepasikeitei. Pvz. vizualizuoji pinigus. Ir jie atena i tavo gyvenima, tarsi nukrenta is dangaus. Tai yra gerai ir smagu, bet tuviduj nepasikeitei. Ne tu juos sukurei. Ir kita karta vel lauksi stebuklo. As labiau noriu viduj pajusti, kad as esu gabi ir atlentinga ir as galiu uzdirbti. Tai man priduos pasitikejimo savimi ir noro siekti dar didesniu tikslu. Taip kad dabartiniam etape salia konkretciu tikslu vizualizavimo as pridedu saves perprogramavimo pratimus. Pasidalinsiu rezultatais