Senoji tema cia

Manau, kad net nebebandysiu ju daugiau ant riesu, nes tiesiog "neuzkabino" nei ant lapelio supurksti, nei ant odos. Ramu.
 Manau, kad net nebebandysiu ju daugiau ant riesu, nes tiesiog "neuzkabino" nei ant lapelio supurksti, nei ant odos. Ramu. 
 Labai grazus ir idomus kvepalai. Galima noreti ir net laaabai
 Labai grazus ir idomus kvepalai. Galima noreti ir net laaabai   

Pasirodo vadovybe nusprende jais daugiau nebeprekiauti, nes jiems tiesiog menka apyvarta nuo ju..
 Pasirodo vadovybe nusprende jais daugiau nebeprekiauti, nes jiems tiesiog menka apyvarta nuo ju..   Tikrai nuosirdziai gaila, bet taip pat turiu pasidziaugti, kad su tuo asortimentu jau susipazinau ir tai jau yra labai gerai..
 Tikrai nuosirdziai gaila, bet taip pat turiu pasidziaugti, kad su tuo asortimentu jau susipazinau ir tai jau yra labai gerai.. 
 Nesiskundziu, nes man jie patinka, o ju variacijos dar labiau. Turbut busiu nusvilpta, bet SL Datura Noir jazminas man grazesnis, intensyvesnis, bet daugiau sintetinis.. Prisodrintas ir koncentruotas.
 Nesiskundziu, nes man jie patinka, o ju variacijos dar labiau. Turbut busiu nusvilpta, bet SL Datura Noir jazminas man grazesnis, intensyvesnis, bet daugiau sintetinis.. Prisodrintas ir koncentruotas. 
 Drisciau sakyti, kad sie daugiau vyriski, bet isties drasiai galiu sakyti, kad charakteringai moteriai, kuri siuos kvepalus pamegtu, jie galetu tapti "signature" kvepalais. Jie KITOKIE. Ne laso geliu, bet pilna tirsto dumo.
 Drisciau sakyti, kad sie daugiau vyriski, bet isties drasiai galiu sakyti, kad charakteringai moteriai, kuri siuos kvepalus pamegtu, jie galetu tapti "signature" kvepalais. Jie KITOKIE. Ne laso geliu, bet pilna tirsto dumo.

Kaip desertas su alkoholiu
 Kaip desertas su alkoholiu