QUOTE(Darjana83 @ 2008 10 20, 19:15)
Mano pazystama uzsisake suknele per ebay ir liko lb patenkinta

.. Manau , kad visaip pasitaiko , kam pasiseka , kam nelabai , bet manau , kad taip buna 50%50 . is kitos puses jei sukneles kaina nuomos salone 3000 -4000 lt o ebay apie 500 , galima bandyti rizikuoti

. kas nerizikuoja , tas negeria sompano
QUOTE(Airin'uke @ 2008 10 20, 22:07)
buto ieskojimo ir salono islaikymo nuotaikos
nuomone nuomonei nelygi.......vienai suknele bus grazi ir visai nieko kitai ta pati suknele bus baisi....pvz kaip man....kitoms mano suknele visai nieko...ir su tokia suknele teketu ir vargo nematytu.........o as esu nepatenkinta ir man ta suknele pigus skuduras.... nors suknele visai nepriekaistingai pasiuta......
jei esi isranki ir smulkmeniska nesisakyk is ebay sukneliu...jei esi neisranki ir tau viskas tinka ir patinka tada drasiai gali sakytis.....
man vardines sukneles ne esme....suknele gali buti ir ne dizainerio.....bet ji turi buti nepriekaistinga is geros medziagos ir tt......o is kinieciu gavau pigiena...prasta kaspinine medziaga.....o originalo silkas....va ir skirtumas....kaip ir satinas originalo buna geras satinas....kinieciu prastas....viskas atsiremia i medziaga.......o sukneles grozis buna ne pasiuvimas(kienieciai gerai siuna) o medziagos...karoliukai ir t.t.... ..

uz 500 baksu as galejau salone(usa) pasirinti nemazai sukneliu uz tokia kaina...aisku jos nebutu aukstos mados dizaineriu.....bet butu grazios geros sukneles......
kas man uzejo is kinieciu sakytis sukneles....

patikejau pasakomis apie kokybe darbo patirti....ir tokias pat medziagas kaip pas originala....
irgi pagalvojau kad tos sukneles modelis kainuoja $2500..o man pasius tokia pat uz $500....

....finalas...pinigai i bala.... dar ir nauja suknele teko pirkti....
apziurek www.houseofbrides.com www.davidsbridal.com.....sukneliu yra net uz 150 doleriu......per tarpininkes atsisiusi suknele "papigiajei" ir bus ne fuflo kaip is ebay...pigios kopijos....
Papildyta:
tik dabar perskaiciau karoliukodream posta......pritariu 100%......
kristinaj .....as tavo pasirinkta suknele maciau ebay ....tik dabar nerandu niekaip....bet nuotrauka buvo ir oroginalo ir ju pasiutos...tai zinok net per nuotrauka matesi pigumas.....
kaip karoliukasdream minejo virsutine dalis buvo kaip skuduras....pigus gifiuras.....
pabandysiu dar paieskoti to puslapio.....